ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Προς τον Ελληνικό λαό.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος. 
Ελληνίδες- Έλληνες, Η Πατρίδα μας ευρίσκεται ένα βήμα πριν τη καταστροφή. Ευτυχώς εκλέξαμε τους κατάλληλους ανθρώπους, στις κατάλληλες θέσεις. Ο Λαός τόλμησε, και φαίνεται να δικαιώνεται.

Η νέα κυβέρνηση φαίνεται αρκετά δυνατή και αποφασισμένη, για να απορρίψει και ακυρώσει τις προδοτικές συμφωνίες (Μνημόνια, κλπ.) που υπέγραψαν οι προηγούμενες δειλές, φοβισμένες, άτολμες, και ...
εφιαλτικές κυβερνήσεις.

Μέσα σε μια εβδομάδα επανήλθε η ελπίδα στους Έλληνες.
Αποκτήσαμε πάλιν Εθνική υπερηφάνεια.
Τα άλλα κράτη αρχίζουν δειλά-δειλά να μας υποστηρίζουν, έναντι των διεθνών Σιωνιστών δανειστών αρπακτικών και τρωκτικών.

Ένα ΟΧΙ είπαμε και ήλθαν τα πάνω-κάτω.
Μπλέχτηκαν Αμερική-Ευρώπη-Ρωσία-Κίνα.
Οι Αμερικάνοι & Ευρωπαίοι δεν ενδιαφέρονται για εμάς επειδή μας αγάπησαν, το κάνουν επειδή τρέμουν μήπως στραφούμε προς τη Ρωσία. Ας προσέχουν οι εφιάλτες ένθεν & ένθεν του Ατλαντικού.
Ο Strattfor (Αμερικανική δεξαμενή σκέψεως) λέγει ότι η Ελλάδα προσέγγισε τη Ρωσία για να διαπραγματευτεί το χρέος από θέσεως ισχύος.
Το χρέος που δολίως μας «φέσωσαν» οι δανειστές,- τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.

Σήμερα οι απόγονοι του Χίτλερ, μας απειλούν και πάλιν.
H E.E. είναι μια Σιωνιστική ένωση που υπονομεύει την ασφάλεια των μελών της.
Απευθύνω Σήμα κινδύνου προς όλα τα μέλη της Ε.Ε. η ασφάλειά σας υπονομέυεται από τη παγκόσμια εξουσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και Επικυριαρχίας του πλανήτη.
Μη μετέχετε σε αυτή την οργάνωση.
Δεν υπάρχει αλληλεγγύη.
Υπάρχει ΜΟΝΟΝ οικονομική εκμετάλλευση.
Πάρτε παράδειγμα την Ελλάδα.

Η Αγγλία και οι Σκανδιναυϊκές χώρες επέδειξαν πείρα και σοφία μη μετέχοντας στη Σιωνιστική αυτή οργάνωση, ενώ εμείς οι άλλοι κοινώς «τη πατήσαμε».
Απευθύνομαι προς τις Βαλκανικές χώρες, μη προσπαθείτε να συνδεθείτε με την Ε.Ε. διότι θα σας εκμεταλλευθούν, όπως εκμεταλλεύθηκαν την Ελλάδα!
Την Ελλάδα των αφελών!

Η Σιωνιστική Γερμανία της Μέρκελ ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για Ευρωπαϊκή κυριαρχία.
Η Σιωνιστική Ε.Ε. είναι μια μεγάλη απάτη των Κοσμοκρατόρων.
Ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ για την εκμετάλλευση των Ευρωπαϊκών λαών.

Ο Πρωθυπουργός, οι υπουργοί Οικονομικών, Εξωτερικών, και Εθνικής Άμυνας, έδωσαν στους εταίρους μας να καταλάβουν πως η Ελλάδα θα εναντιωθεί, και εν ανάγκη, θα πολεμήσει ενάντια στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ή άλλως Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Χαιρετίζουμε τη στάση του Υπουργού Εξωτερικών, και το λόγο που εκφώνησε κατά την παραλαβή των καθηκόντων του, ενώπιον του φοβισμένου πρώην ΥΠ.ΕΞ. Βενιζέλου.
Ο νέος ΥΠ.ΕΞ. κ. Νίκος Κοτζιάς είναι πατριώτης.

Χαιρετίζουμε τη στάση του Υπουργού Οικονομικών, και την αντιπαράθεση αυτού με τους Σιωνιστές επιτελείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά παράλληλα πρέπει να του υπενθυμίσουμε ότι τη μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα την έκανε η Σιωνιστική Νεο-Ταξική ομάδα Σημίτη, ΓΑΠ, Σαμαρά και Βενιζέλου, και η Γερμανία, με τις εν Ελλάδι εταιρίες.

Ο Υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχουν ένα Γερμανικό χρέος από δάνεια, οι Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, και ο αρχαιολογικός πλούτος που μας έκλεψαν, και θα πρέπει να μας επιστραφεί.
Για όλα αυτά οι Γερμανοί, κάνουν το «Γερμανό».
Να κάνουμε και εμείς τον «Γερμανό» για το χρέος που μας «φέσωσαν»!
Ενενήντα οκτώ χωριά κάηκαν, μαζί με τα Καλάβρυτα και το Δίστομο, και περιμένουν την διεθνή απόδοση Δικαιοσύνης.

Το νέο επιτελείο Οικονομικών να μη ξεχάσει τον λογιστικό έλεγχο που δεν έγινε ποτέ, την ΕΛΣΤΑΤ, και το επονείδιστο χρέος, που μας χρέωσαν οι Σιωνιστικές τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι λεγόμενοι δανειστές!

Τα νέα δάνεια που μας δίνουν πάνε στη τρύπα του τυφώνα χρέους, δηλαδή στη τσέπη του Προέδρου της Ν.Τ.Π. ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Από το ένα χέρι έπαιρναν οι ΣαμαροΒενιζέλοι τα δάνεια, χρέωναν τον Ελληνικό Λαό, και από το άλλο χέρι τα έδιναν στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και στους δικούς μας ολιγάρχες.
Τέτοιους πολιτικούς ψηφίζαμε!

Ο Υπουργός Εξωτερικών έκανε αισθητή την παρουσία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οδηγώντας την σωστά στο θέμα της Ρωσίας.

Οι Σιωνιστές Ούνοι και Βάνδαλοι της Βορείου Ευρώπης, μαζί με τους Σιωνιστές Παντοκράτορες, νόμισαν ότι με τις οικονομικές κυρώσεις θα κάμψουν τη Ρωσία.
Εμάς τα μέλη της Ε.Ε. έβλαψαν, και προκάλεσαν οικονομική ύφεση, με κοινωνική καταστροφή.
Τώρα με τις αγώνες της, η Ελλάς θα γίνει παράδειγμα για τις χρεωμένες χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου!

Η Σιωνιστική Αμερική, έστω και την υστάτη ώρα το κατάλαβε, και τώρα προσπαθεί με δηλώσεις ΟΒΑΜΑ να επισκευάσει τη ζημιά.

Η Ρωσία ήδη έχει καλέσει τον κ. Κοτζιά, για σύσφιξη των σχέσεων, και στενή συνεργασία σε όλους τους τομείς.

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
Αυτό να το λάβουν σοβαρά υπόψιν οι Επικυρίαρχοι του Πλανήτη Γη.
Δεν μπορείτε κύριοι Παντοκράτορες δανειστές,αρπακτικά γύπες και κοράκια, να ζητάτε και άλλα από ένα ξεζουμισμένο Λαό.
Έπρεπε μια μικρή αλλά γενναία χώρα να τα βάλλει με τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να ξυπνήσουν οι Ευρωπαϊκοί Λαοί.

Είμαστε όλοι θύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Τέλος ο Υπουργός Έθνικής Άμυνας κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ενόπλων Δυνάμεων, με την αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει, και με τις στρατηγικής σημασίας κινήσεις του, που ισχυροποίησαν την Άμυνα, και έστειλαν το μήνυμα σε όλους αυτούς ντόπιους και ξένους που απεργάζονται την απώλεια της ακεραιότητος της Πατρίδος μας ότι ο λόγος της πρώην Προέδρου της Βουλής, προς το πρόεδρο της Δημοκρατίας, για μείωση των συνόρων μας, δεν θα υλοποιηθεί.

Όπως φάνηκε από τις πρώτες ενέργειες των κ.κ. Νίκου Κοτζιά, και Πάνου Καμμένου, τα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, είναι σε πρώτη αναγκαιότητα της συγκυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.
Τα Εθνικά μας θέματα είναι κόκκινες γραμμές για τη συγκυβέρνηση.

Πρέπει λοιπόν και εμείς οι Έλληνες Δημοκράτες Πατριώτες να ενισχύσουμε τη νέα κυβέρνηση. Λόγω των Ελληνικών αντιδράσεων, δυνατόν οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. και οι «σύμμαχοι», «φίλοι», και «εταίροι» Σιωνιστές Γερμανοί, να μας ρίξουν σε πόλεμο με τους γείτονες, για να μας τιμωρήσουν.
Η περίπτωση ενός Βαλκανικού Πολέμου είναι πιθανή για αντίποινα από τους «φίλους» μας, δεδομένων των αλυτρωτικών απαιτήσεων των γειτόνων μας, και των χιλιάδων Ισλαμιστών παράνομων μεταναστών, που βρίσκονται στη Πατρίδα μας.

Ενώπιον αυτών των προβλημάτων, προτείνω όπως όλες οι Πατριωτικές Δημοκρατικές κινήσεις και μικρά κόμματα να ενωθούμε, προκειμένου να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια της κυβερνήσεως, και του νέου Υ.ΕΘ.Α. κ. Πάνου Καμμένου, για την ενδυνάμωση της Παλλαϊκής Άμυνας της Πατρίδος μας, και όχι μόνο.
 «Η ισχύς εν τη ενώσει», έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι!

Στους Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες που παροικούν στη πατρίδα μας, υπενθυμίζω τι λέει το Κοράνιο για τους Έλληνες.
«Οι Έλληνες πάντα θα νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ».
(Surah XXX, 1-5).
(Φυσικά με το ισχυρότερο όπλο στο κόσμο, τον πολιτισμό τους. Τα όπλα σκουριάζουν. Ο Πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.)

Δεν μπορεί να υπάρχει πολυ-κομματική πολιτική πανσπερμία, την ώρα που η Ελλάδα κινδυνεύει, επειδή υπάρχει ο ατομικός πολιτικός εγωϊσμός.
Ο κάθε Έλληνας αρχηγίσκος θέλει να γίνει πλειοψηφία!

Από τα αρχαία χρόνια ήμασταν διχασμένοι, οι Αθηναίοι εναντίον των Θηβαίων, οι Αθηναίοι εναντίον των Κορινθίων, οι Αθηναίοι εναντίον των Σπαρτιατών, κ.λ.π. όμως μπροστά στο κοινό κίνδυνο ενωνόμαστε.
Το ίδιο εύχομαι να συμβεί τώρα.

Ελληνίδες , Έλληνες,
Απομονώστε τα ανθελληνικά Σιωνιστικά κόμματα, δημιουργήματα της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Δικτατορίας, που μέχρι τώρα κυβερνούσαν, και μας κατάστρεψαν.

Αυτά τα κόμματα –παλιά & νέα- υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να καταστρέψουν τον Ελληνισμό.

Μόνον η συστράτευση με τη παρούσα συγκυβέρνηση είναι έντιμη πατριωτική στάση.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 2/05/2015 06:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Προς τον Ελληνικό λαό. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες