ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Συλλάβετε τον Σόιμπλε.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής «Ελλήνων Πολιτείας».
Ειλικρινά, από την ημέρα υπαγωγής μας στο καταστροφικό Μνημόνιο του Καστελόριζου από τον μειοδότη Γιώργο Παπανδρέου, ουδείς κυβερνητικός αξιωματούχος δεν τόλμησε να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στην φιγούρα τρόμου, Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Το έπραξε όμως, ο Γιάννης Βαρουφάκης στη συνάντησή τους στο Βερολίνο, δράττοντας την ευκαιρία από ερώτηση που υπέβαλε ο...
δημοσιογράφος Παντελής Βαλασσόπουλος.
 Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ρώτησε τους Υπουργούς Ελλάδος και Γερμανίας, γιατί ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, επί σειρά ετών Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens, βρίσκεται ελεύθερος στη Γερμανία.

Από πλευράς Σόιμπλε επιδείχθηκε για κάποια δευτερόλεπτα, απόλυτη αμηχανία και ήταν έκδηλη η ταραχή και η ανησυχία του στο ερώτημα που διατυπωνόταν ζωντανά και την οποία συνέντευξη Τύπου μετέδιδαν όλα τα τηλεοπτικά διεθνή δίκτυα.

Φάνηκε τελείως απροετοίμαστος να απαντήσει, γι΄ αυτό και η απάντησή του ήταν αόριστη:
«Δεν αναφέρομαι συχνά στη διαφθορά γιατί δεν θέλω να αναφερθώ αρνητικά για άλλες χώρες. Επειδή όμως, αναφέρθηκε και ο συνάδελφός μου σε αυτό, στη διαφθορά δηλαδή, ως Υπουργός Οικονομικών, γνωρίζω ότι και στη Γερμανία υπάρχει φοροδιαφυγή και την καταπολεμούμε. Δεν πιστεύω πως οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Μια ρήση του Γκαίτε αναφέρει πως ο καθένας θα πρέπει να καθαρίζει και να τακτοποιεί την περιοχή που βρίσκεται έμπροσθεν και γύρω από τον οίκο του. Είναι μια ρήση που ισχύει και ακούμε συχνά και στο Φράιμπουργκ από όπου κατάγομαι». 

Και η απάντηση στις αοριστίες και τις υπεκφυγές Σόιμπλε, ήταν άμεση από τον Έλληνα Υπουργό.
Όπου του τόνισε πως ναι μεν ο καθένας είναι υπεύθυνος για το σπίτι του, όμως υπάρχουν περιπτώσεις όπου η διαφθορά είναι διασυνοριακή και στο πλαίσιο συνεργασίας των μελών στην ενωμένη Ευρώπη, οφείλουν τα μέλη να φροντίζουν για την πάταξή της.
Ήταν μια ευθεία αναφορά στην ασυλία που παρέχει η κυβέρνηση Μέρκελ στον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

Εμείς, από πλευράς μας να θυμίσουμε πως επανειλημμένως σε συνεχή άρθρα μας έχουμε αποδείξει την άρρηκτη σχέση Σαμαρά-Siemens.

Να θυμίσουμε πως ο Μιχάλης Χριστοφοράκος “έπρεπε ” να δραπετεύσει στη Γερμανία, γιατί αν άνοιγε το στόμα του θα ανέφερε όλα εκείνα τα πολιτικά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που χρημάτισαν σε υπουργικές θέσεις και λαδώθηκαν στις ημέρες της παντοδυναμίας του.
Θα μιλούσε και θα έλεγε για το βρώμικο χρήμα από τα “μαύρα” ταμεία της Siemens που διέφθειρε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.
Θα μιλούσε και θα έλεγε γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά επεχείρησε το κουκούλωμα του μεγαλύτερου μεταπολεμικού πολιτικού σκανδάλου στην Πατρίδα μας.
Όταν μετέτρεψε αυτή η κυβέρνηση την μοναδική ομόφωνη απόφαση Εξεταστικής Επιτροπής στα χρονικά, η οποία επιδίκαζε στη Siemens αποζημίωση προς το ελληνικό δημόσιο για τη βλάβη που υπέστη, δυο δις ευρώ.
Και η κυβέρνηση Σαμαρά τη μετέτρεψε σε 200 εκ. ευρώ μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού και ο οποίος παρ΄ ότι παρήλθαν δυόμιση χρόνια από την σύνταξη και υπογραφή του, δεν τηρείται κανένα από τα σημεία του εκ μέρους της γερμανικής εταιρείας.

Να θυμίσουμε επίσης, στον κ. Σόιμπλε πως κατά το παρελθόν είχαν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης για τον Χριστοφοράκο και η γερμανική δικαιοσύνη φρόντισε και του έδωσε την απόλυτη προστασία της, αφού έκρινε τα αιτήματα ως αντισυνταγματικά.
Έτσι, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος δεν παραδόθηκε στην Ελλάδα μετά από απόφαση του γερμανικού Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου παρά το γεγονός πως το Εφετείο του Μονάχου είχε συμφωνήσει με το ελληνικό αίτημα.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα εξακολουθεί και κωφεύει η γερμανική κυβέρνηση και η γερμανική Δικαιοσύνη, παρ΄ ότι από τις αρχές του Φεβρουαρίου 2014 η Εισαγγελία Αθηνών εξέδωσε νέα διεθνή εντάλματα σύλληψης των Χριστοφοράκου και Καραβέλα.
Προστατεύουν τον άνθρωπο που σουλατσάρει ανενόχλητος στο Μόναχο, πίνοντας σα να μην τρέχει τίποτε τον καφέ του σε γκλαμουράτα καφέ και απολαμβάνει το αγαπημένο του χαβιάρι σε αυτοκρατορικά μαγαζιά της πόλεως της γερμανικής αριστοκρατίας.

Οσονούπω, η σημερινή κυβέρνηση δείχνει να θέλει να φτάσει το μαχαίρι στην καρδιά της διαπλοκής.

Και καρδιά της διαπλοκής είναι τα “μαύρα” ταμεία της Siemens που διέφθειραν το πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα.
Γιατί, δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος και κάποια άλλα μικρά ψαράκια που την έχουν πληρώσει.

Υπάρχουν μεγαλοκαρχαρίες του πολιτικού συστήματος που τρώνε και πίνουν - με λεφτά από τα “μαύρα” ταμεία της Siemens - στην υγειά των κορόιδων.
Όπου κορόιδα, είναι ο δυστυχισμένος και σκληρά δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός.

Έχει υποχρέωση λοιπόν, η παρούσα κυβέρνηση να τηρήσει τις εξαγγελίες της.
Όσα εμπόδια και εάν προσπαθεί να βάλλει η γερμανική κυβέρνηση για να κρατήσει μακριά από την Ελλάδα τον άνθρωπο που διέφθειρε το πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα.

Όσο και να προσπάθησε η κυβέρνηση Σαμαρά να δημιουργήσει προσκόμματα στην έλευση Χριστοφοράκου, συνεπικουρούμενη από επιλήσμονες δικαστικούς.

Ο λαός μας θέλει να δει τους επιλήσμονες πολιτικούς στη φυλακή!

Γι΄ αυτό κε Σόιμπλε, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!
Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής «Ελλήνων Πολιτείας»
egerssi@otenet.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 2/09/2015 09:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Συλλάβετε τον Σόιμπλε. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες