ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σήμανε η ώρα αποχριστιανισμού του Έθνους μας.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτείας”.
Οι εκφραστές της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων στην Πατρίδα μας, από χρόνια πριν ύφαιναν το σχέδιό τους για την κατάργηση του Έθνους και της Ορθοδοξίας.

Προέτασσαν, δήθεν μοντέρνες και προοδευτικές ιδέες και κατάθεταν προτάσεις προκειμένου να αποδιοργανώσουν και να διαρρήξουν τον ιστό της...
κοινωνίας μας.

Όπως επί παραδείγματι, το 2004 οι αρχιερείς του νεοφιλελευθερισμού Βουλευτές Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ που στην πορεία δήλωσαν ανεξάρτητοι, Στέφανος Μάνος και Ανδρέας Ανδριανόπουλος, κατέθεταν δύο προτάσεις νόμου όπου προτείνονταν μεταξύ άλλων η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, η καύση των νεκρών, η εγκυρότητα μόνο του πολιτικού γάμου και το χτίσιμο των ναών κατόπιν αδείας της πολεοδομίας.
Εκμεταλλευόμενοι αποτέλεσμα εκθέσεως της Ελληνικής Ενώσεως για τα δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη. Μαζί τους ο τότε μικρός Συνασπισμός και το ΚΚΕ.

Σήμερα, η συνέχεια του Συνασπισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση και τεχνηέντως, σε μια κρίσιμη διαπραγματευτική περίοδο με την ΕΕ, φέρνει στο προσκήνιο το διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας. Προσπαθεί να τον επιβάλλει στον ελληνικό λαό, που δυστυχώς δεν γνωρίζει στην συντριπτική του πλειοψηφία με ακρίβεια το θέμα.

Ωστόσο, αυτός ο διαχωρισμός ισοδυναμεί με κατάργηση διατάξεως του Συντάγματος (άρθρο 3) αλλά και ολόκληρου του νομικού πλαισίου που διέπει τις σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας.

Στην περίπτωση λοιπόν, που γίνει διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας, η Εκκλησία θα πάψει να είναι Ν.Π.Δ.Δ.(Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου) και να έχει όλα τα προνόμια που ορίζει το Σύνταγμα και θα γίνει Ν.Π.Ι.Δ.(Ιδιωτικού Δικαίου). Αποκρύπτουν και αποφεύγουν τον δημόσιο διάλογο, προκειμένου να ενημερωθεί ο λαός μας πως διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας, δεν είναι αυτό που θέλουν να μας πλασάρουν οι Παγκοσμιοποιητές.
Πως δηλαδή, η Πολιτεία αδυνατεί να πληρώνει τους Ιερείς και πρέπει τη μισθοδοσία τους να την αναλάβει η Εκκλησία.

Όμως, από τη στιγμή που η περιουσία της Εκκλησίας είναι πρωτίστως ακίνητη, θα βιώσουμε σε μεγαλύτερη έκταση το φαινόμενο, ολόκληρα χωριά να μην έχουν ιερείς.
 Φαινόμενο που έντονα το διαπιστώνουμε την ημέρα της Αναστάσεως, όταν ένας ιερέας πηγαίνει σε πολλά χωριά, ξεκινώντας να μεταφέρει το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως, από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.
Και σε λίγα χρόνια, γενικότερα δεν θα έχουμε ιερείς από τη στιγμή που δεν θα γίνεται κανένας ιερέας αφού δεν θα μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς την οικογένειά του!
Γιατί δεν αρκεί στους καιρούς μας μόνο η Πίστη των ιερέων!

Άλλωστε, δεν είναι η μόνη τροποποίηση που θα επιφέρει ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας. Μερικές από τις αλλαγές των “προοδευτικών”, των “μοντέρνων”, των “ανοικτών μυαλών”, της υλοποίησης των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, είναι και οι εξής:
Θα αλλάξει πλήρως το εθιμοτυπικό πρωτόκολλο της σχέσεως Πολιτείας – Εκκλησίας στις δοξολογίες των Εθνικών Εορτών και στις δημόσιες εκδηλώσεις.

Η βάπτιση των παιδιών θα είναι προαιρετική, θα δίνεται το όνομα του παιδιού στο δημαρχείο.

Ο θρησκευτικός γάμος δεν θα αναγνωρίζεται από την πολιτεία, παρά μόνο ο πολιτικός γάμος.
Επομένως το έγγραφο από την ενορία ότι τελέσθηκε ο θρησκευτικός γάμος θα είναι ανίσχυρο νομικά και δεν θα έχει ουδεμία ισχύ όπως έχει σήμερα (παρότι ισχύει εδώ και πολλά χρόνια ο πολιτικός γάμος, το 97% του λαού μας τελεί τον θρησκευτικό γάμο).

Θα κατέβουν οι εικόνες της Ορθοδοξίας από τις δημόσιες υπηρεσίες, δικαστήρια, σχολεία και ο όρκος δεν θα δίδεται επί του Ιερού Ευαγγελίου. Για τους Μητροπολίτες δεν θα εκδίδεται προεδρικό διάταγμα του διορισμού τους και δεν θα δίδεται η διαβεβαίωση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, διότι οι μητροπόλεις δεν θα είναι πλέον Ν.Π.Δ.Δ.

Συμπερασματικά, για όλα τα παραπάνω ανίερα σχέδια της Παγκοσμιοποιήσεως και Νέας Τάξεως Πραγμάτων, που θα υλοποιηθούν από το ΣΥΡΙΖΑ και τις Εθνοκτόνες Συνιστώσες του, τι θέση θα πάρει ο Πάνος Καμμένος και οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” από τη στιγμή που αποτελεί ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας, μια από τις πολιτικές “κόκκινες γραμμές” της συγκυβέρνησης που προέκυψε από τις τελευταίες Εθνικές εκλογές.

Θα μπορέσει ο Πάνος Καμμένος να πείσει τον Αλέξη Τσίπρα, πως τέτοια άκαιρη αναμόχλευση, βάζει σε κίνδυνο τη συνοχή της συγκυβέρνησης, η οποία πρέπει απερίσπαστη να επικεντρωθεί στις διαπραγματεύσεις με τους “εταίρους” μας;

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω πως δεν περιμένω απολύτως τίποτε από τον μονίμως απόντα επί όλων των ζητημάτων του Έθνους μας, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο!

Πέρασε πολύς καιρός από τον τελευταίο Ιεράρχη που έκανε υπερήφανους όλους μας για την Ελληνική καταγωγή μας και την πίστη μας στην Ορθοδοξία.

Όταν έλεγε ο Μέγας και Φεγγοβόλος, Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος:
«ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ
ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΑ ΜΑΣ.

ΔΙΔΑΞΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.
Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!»


 Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
'

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/22/2015 01:47:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σήμανε η ώρα αποχριστιανισμού του Έθνους μας. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες