ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Συνεχίζουν να σκοτώνουν τα παιδιά. Χρήμα και μόνο χρήμα για τις φαρμακοβιομηχανίες.

Ακόμη και ο πιο απλός άνθρωπος έχει σκεφθεί πολλές φορές πως αποκλείεται με τα σημερινά άλματα της τεχνολογίας, της ιατρικής και γενικά της επιστήμης να μην έχει βρεθεί τρόπος για την πρόωρη διάγνωση, αλλά και το φάρμακο κατά του καρκίνου.

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης. 
Ψάχνοντας βρήκα ένα άρθρο που ναι μεν είναι αρκετά παλιό, αλλά εδώ και κάμποσο καιρό αναπαράγεται συνεχώς από πολλά διαδικτυακά μέσα. Ένα άρθρο για γεγονότα, τα οποία αποτελούν το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε ποτέ κατά της ...
ανθρωπότητας, πάντα στο βωμό του κέρδους, του χρήματος και της αναγκαστικής υποταγής.

Το άρθρο ισχυρίζεται, πως το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής είναι πως ανακαλύφθηκε η θεραπεία του καρκίνου πριν πάρα πολλά χρόνια, το 1930, όμως ποτέ δεν έγινε γνωστή, και μάλιστα για αυτόν το λόγο εξοντώθηκε ο  Dr Royal Raymond Rife που την ανακάλυψε, αλλά και εξαφάνισαν από τα ιατρικά συγγράμματα τον όρο “Cryptocides primordiales”, δηλαδή κρυπτοιός του καρκίνου, κάτι το οποίο είχε ανακαλύψει ο δόκτωρ Rife.
Είναι γνωστό πως είναι πολλές οι αιτίες της δημιουργίας του καρκίνου.
Από καρκινογόνα βακτήρια και ιούς, παράσιτα, αλλά και ακτινοβολίες που δεν είναι ορατές στο γυμνό μάτι.

Για να αποδειχτεί ότι κάτι είναι η αιτία μιας αρρώστιας, πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες που καθιερώθηκαν με το θεώρημα του  Koch. Π.χ. Σήμερα με αυτούς τους κανόνες, δεν έχει αποδειχθεί ότι ο ιός  HIV είναι η αιτία του Aids.

O Rife χρησιμοποιώντας το θεώρημα του  Koch απέδειξε ότι ο ιός που βρήκε αντέχει από τους +400 βαθμούς Κελσίου και μέχρι σχεδόν το απόλυτο μηδέν, και προκαλούσε τον καρκίνο .

Εμβολίασε 400 εργαστηριακά ζώα με τον ιό και προκάλεσε αντίστοιχους καρκίνους. Κατόπιν χρησιμοποίησε κάποιες συσκευές, τις οποίες κατασκεύασε μόνος του, αλλά η μεγάλη του ανακάλυψη ήταν ένα μικροσκόπιο που έδειχνε ζωντανούς τους ιούς μέσα στον άρρωστο.
Εξέθεσε, λοιπόν, τα ζώα σε μια μορφή ενέργειας που ήταν μοναδική για τον ιό και κατέστρεψε όλους τους όγκους.

Όταν η μελέτη του Rife ανακοινώθηκε δημόσια, το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας χρηματοδότησε μια ειδική ιατρική μονάδα, για να μελετήσει την νέα θεραπεία σε άρρωστους από καρκίνο οι οποίοι θα πέθαιναν οπωσδήποτε.
Τα αποτελέσματα του πειράματος ήταν πως έπειτα από 130 ημέρες θεραπείας, όλοι είχαν θεραπευθεί και μάλιστα χωρίς να εμφανίζουν καμία παρενέργεια.
Οι επικεφαλής της χρηματοδότησης ήταν ενθουσιασμένοι.
 Έγιναν δηλώσεις, βγήκαν φωτογραφίες, και το όλο θέμα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα San Diego Evening Tribune.Ξαφνικά όμως τα πράγματα άλλαξαν.
Οι φαρμακοβιομηχανίες ζητούσαν περισσότερες αποδείξεις πριν επιτρέψουν την χρήση των μηχανημάτων του Dr Rife. Όταν μια ιατρική συσκευή χρειάζεται έγκριση από το FDA κάθε χρήση της πρέπει να εκτιμηθεί με κόστος εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

Ο γιατρός είχε κατασκευάσει το μικροσκόπιο που έβρισκε τον ιό και τα άλλα του μηχανήματα δεκαετίες πριν το 1930. Από το 1934 έως το 1939 γιατροί σε όλη την Αμερική χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα του για να θεραπεύουν τον καρκίνο.

Μία από τις φαρμακοβιομηχανίες προσπαθούσε με κάθε τρόπο να σταματήσει τις θεραπείες, εκβιάζοντας και απειλώντας όσους γιατρούς χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα του Rife.
Ένας μηχανικός που δούλευε μαζί του με την υποστήριξη της συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας, κατέθεσε μήνυση κατά του γιατρού. Οι ατελείωτες δίκες τον έφθειραν, έπαθε κατάθλιψη και κατέληξε αλκοολικός.

Από το εργαστήριο του κλάπηκε το μικροσκόπιο, και κατόπιν βάλανε φωτιά στο κτήριο με αποτέλεσμα να χαθούν τα πάντα.
Σε όσα ιατρεία υπήρχαν μικροσκόπια και χρησιμοποιούσαν τη μέθοδό του έγινε διάρρηξη και τα μηχανήματα εκλάπησαν όλα.

Το εργαστήριο Burnett Lab στο New Jersey που διακρίβωνε ανεξάρτητα την δουλειά του, κάηκε τελείως.
Ο Dr Milbank Johnson υποστηρικτής του και διακριβωτής της εργασίας του δηλητηριάστηκε.

Ο  Dr Nemes που ντουμπλάριζε την δουλειά του Rife στο εργαστήριό του, σκοτώθηκε σe μυστηριώδη φωτιά και καήκανε όλα τα αρχεία του.

Ο πλησιέστερος συνεργάτης του πήρε δωρεά 200.000 δολαρίων και εξαφανίστηκε.

Οι άνθρωποι που δουλεύανε μαζί του ξαφνικά αρνιόνταν ότι τον ξέρανε.

 Το 1940 η δουλειά του Rife είχε εξαφανιστεί τελείως.
Κάθε φορά που προσπαθούσε να ανασυστήσει την έρευνα του κυνηγιόταν, μέχρι που πέθανε σε ένα νοσοκομείο από υπερβολική δόση φαρμάκου που ο ίδιος δεν είχε εγκρίνει.Έπειτα από όλα αυτά, κανένας δεν κατάφερε να ξαναφτιάξει το μικροσκόπιο του Rife.
Αρκετοί από τους συνεργάτες του τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ξαναφτιάξανε τα μηχανήματα που δημιουργούν τις φωτεινές ακτινοβολίες που χρησιμοποιούσε.
Χωρίς βέβαια το πανίσχυρο μικροσκόπιο του Rife, και τα σκόπιμα προβλήματα από τις φαρμακοβιομηχανίες και το FDA, θα πάρει πολλά χρόνια πριν τα καταφέρουν.

Σήμερα όσο και να ψάξει κάποιος να βρει αναφορές για τον Rife σε ιστορικά βιβλία, θα δυσκολευτεί πολύ.
 Προσπάθειες επικοινωνίας που έγιναν με την εφημερίδα που είχε δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνας του πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, απέβησαν άκαρπες καθώς οι υπεύθυνοι της εφημερίδας ισχυρίζονται ότι οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις λείπουν από τα αρχεία τους.

 Όπως καταλαβαίνετε με όλα τα παραπάνω, ο γιατρός και η δουλειά του έχουν εξαφανιστεί από τα χρονικά της ιστορίας.
Σαν να μην υπήρξε ποτέ ο ίδιος, το μικροσκόπιο, και τα υπόλοιπα μηχανήματά του .


Τα παραπάνω δεν είναι θεωρία συνομωσίας, είναι πραγματικότητα.
Εξάλλου υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν τα γεγονότα.

Ακόμη και ο πιο απλός άνθρωπος έχει σκεφθεί πολλές φορές πως αποκλείεται με τα σημερινά άλματα της τεχνολογίας, της ιατρικής και γενικά της επιστήμης να μην έχει βρεθεί τρόπος για την πρόωρη διάγνωση, αλλά και το φάρμακο κατά του καρκίνου.

Και το γεγονός με τον Rife μας δείχνει περίτρανα πως δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την ιατρική ελευθερία.

Οι άνθρωποι πρέπει να παίρνουν φάρμακα, πρέπει να υποβάλλονται σε διάφορες όχι και τόσο αποτελεσματικές θεραπείες, για να μεγαλώνουν τα έσοδα της παγκόσμιας βιομηχανίας φαρμάκων.

Η δουλειά του Rife βασιζόταν, εν μέρει, στην τεχνολογία Τέσλα.
Μία τεχνολογία που με δολιότητα εξαφάνισαν.
Εξάλλου ο (Τσάλς Γουίτ στον) Charles Wheatstone από το 1868 είχε αποδείξει ότι η ηλεκτρική ενέργεια κινείται σχεδόν 1,5 φορά ταχύτερα ανά δευτερόλεπτο από ότι το φως.
Και αυτό όμως αμφισβητήθηκε, και φιλοτεχνήθηκαν περίτεχνα άλλες εξισώσεις, για να δηλητηριαστούν τα μυαλά όλων των μελλοντικών επιστημόνων, και εκ των πραγμάτων να απαγορευθεί σε οποιονδήποτε μελετητή ή επιστήμονα να δει τις δυνατότητες της ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτός είναι ο λόγος που ξοδεύουν δισεκατομμύρια για να ψάχνουν για κάποιο περιπλανώμενο «σωματίδιο του Θεού», άλλη μία πολύ μεγάλη απάτη, το οποίο φυσικά και ποτέ δεν θα βρεθεί.

Για αυτό το λόγο, όλες οι μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις ανακοινώνονται στα ψιλά και φυσικά δεν τίθενται σε εφαρμογή αν δεν υπάρχει το κατάλληλο οικονομικό αντίκρισμα.

 

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 2/18/2015 08:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Συνεχίζουν να σκοτώνουν τα παιδιά. Χρήμα και μόνο χρήμα για τις φαρμακοβιομηχανίες."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες