ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος «Προϊόν της Χρονιάς 2015».

Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» με κύριο συστατικό τους το Φυσικό Μεταλλικό Νερό από τη πηγή Ζαγοροχώρια, αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2015» στην κατηγορία Μη Αλκοολούχα Ποτά.

O θεσμός «Προϊόν της Χρονιάς» βραβεύει τα πιο καινοτόμα προϊόντα εδώ και 7 χρόνια ενώ είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα λογότυπα από τους καταναλωτές παγκοσμίως.
Πιο συγκεκριμένα, η...
εταιρεία ερευνών TNS ICAP διεξήγαγε έρευνα σε δείγμα 3.017 Ελλήνων καταναλωτών, με τους συμμετέχοντες να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν με την ψήφο τους, τα πιο καινοτόμα προϊόντα στην κατηγορία τους. Στην έρευνα αυτή, καθοριστικό ρόλο έχουν οι ίδιοι οι καταναλωτές, που επιλέγουν συνειδητά αναδεικνύοντας τα προϊόντα της προτίμησης τους.

Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» κυκλοφόρησαν στην αγορά το καλοκαίρι του 2014 σε 8 γεύσεις (Πορτοκαλάδα με ή χωρίς ανθρακικό, Λεμονάδα, Βυσσινάδα, Γκαζόζα, Cola, Σόδα, Τόνικ) σε συσκευασίες pet 330ml. και από την πρώτη στιγμή ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το καταναλωτικό κοινό χάρη στην ποιοτική σύστασή τους και στη μοναδική τους γεύση.

H εταιρεία διαθέτει στην αγορά και συσκευασίες 1 ½ lt. σε 5 γεύσεις, (Πορτοκαλάδα με ή χωρίς ανθρακικό, Λεμονάδα, Γκαζόζα και Cola) ενώ πρόκειται να λανσάρει συσκευασίες 0,5lt, διευρύνοντας έτσι την γκάμα των συσκευασιών της, προσφέροντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές.

*Έρευνα αγοράς του Προϊόν της Χρονιάς σε προεπιλεγμένα καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης από την TNS Icap σε 3.017 Έλληνες καταναλωτές μεταξύ Δεκεμβρίου 14 και Ιανουαρίου 15 .
productoftheyear.gr κατηγορία Μη Αλκοολούχα Ποτά.Σχετικά με τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε.:
Η εταιρεία διαθέτει:
• Τρία υπερσύγχρονα εργοστάσια. Δύο εργοστάσια εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικού που καλύπτουν συνολική επιφάνεια 37.500m2 σε ιδιόκτητες εκτάσεις 110 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωριών. Ένα εργοστάσιο παραγωγής εξειδικευμένων πλαστικών, την PETCOM Plastics, η οποία ιδρύθηκε το 1999, οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή των Ιωαννίνων.

Διαθέτει μηχανές injection σε δύο χώρους παραγωγής με συνολικό εμβαδό 10.000 m2.
• 9 υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής με συνολική δυναμικότητα 210.000 λίτρων /ώρα
• 252 εργαζόμενους και μεγάλο αριθμό συνεργατών ανά τη χώρα
• Ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα για τη διακίνηση και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.
• Κέντρα διανομής και αποθήκευσης των προϊόντων της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω της θυγατρικής της, IQ Brands.

Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος. Είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών στην Ελλάδα που απέκτησε πιστοποιητικό HACCP ήδη από τον Φεβρουάριο του 2000 ενώ συνεχώς αναβαθμίζει τις πιστοποιήσεις της.

Βρίσκεται σταθερά κοντά στην κοινωνία, έχοντας σαν κύριο άξονα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης την εθελοντική αιμοδοσία ενώ παράλληλα έχει ενεργό δράση σε πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 2/05/2015 06:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος «Προϊόν της Χρονιάς 2015»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες