ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Xέστης ο Τούρκος Πτέραρχος Öztürk …Σήκωσε 16 Μαχητικά για πετάξει στο Αιγαίο!

Επειδή εδώ στο Βετεράνο έχουμε αναγνώστες που θέλουν να μαθαίνουν την Αλήθεια …Ας την πούμε λοιπόν!

Ξεκινώντας με το θέμα της Πτήσεως του Αρχηγού της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας (που πρώτοι αναρτήσαμε ) με το F16D Block 50+η πτήση έγινε κατά την...
διάρκεια ασκήσεως της Τουρκικής Μοίρας 162nd Kurt (Wolf) και 172nd Zıpkın (Harpoon) squadrons!

Ο Τούρκος Πτέραρχος για να γίνει η Πτήση κάθετα στο Αιγαίο στα Διεθνή ύδατα και να Βιντεοσκοπήσει την Πτήση για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους και όχι για τσαμπουκά,…
Σχεδιάστηκε από επιτελείς μια Εισβολή από 16 Μαχητικά που έκαναν προσβολή σε όλο το Αιγαίο…
Την ημέρα εκείνη είχαμε 16 Τούρκικα μαχητικά σε τρεις σχηματισμούς ! (17/2/2015)

Ο Σχηματισμός του Τούρκου Αρχηγού της Τουρκικής Αεροπορίας δεν έλαβε μέρος σε καμιά εισβολή ….
Για να τα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους , ο Τούρκος είχε στο σχηματισμό του και τέσσερα μαχητικά από Βετεράνους Πιλότους και όχι εκπαιδευόμενους όλοι οπλισμένοι !
 ( Ο σχηματισμός των Οπλισμένων Μαχητικών έσπασε σε ζεύγη μόνο όταν έφτασαν στην Περιοχή τα Ελληνικά Μιράζ)
Αυτά έκαναν τις Παραβιάσεις.Στο ίδιο σχηματισμό πέταγε ο ίδιος και το συνοδευτικό του δίπλα …που στη πίσω θέση υπήρχε αξιωματικός των πληροφοριών που βιντεοσκοπούσε την πτήση εκτός από την κάμερα που είχε στο πιλοτήριο το F-16 του Τούρκου Αρχηγού !

Προπομπός του σχηματισμού πετούσε μη οπλισμένο μαχητικό για έλεγχο της περιοχής που θα πέταγε ο Τούρκος και έτσι διέσχισαν την θάλασσα του Αρχιπελάγους !

Ταυτόχρονα δύο σχηματισμοί των Τούρκων από δύο τετράδες πέταγαν Βόρεια και Νότια στην περιοχή για να τραβήξουν την Ελληνική ετοιμότητα πάνω τους !

Ο Τούρκος αν και είχε τέσσερα μαχητικά οπλισμένα κατά την αναγνώριση του από Ελληνικά ΜΙράζ που έφτασαν στην περιοχή δεν ενεπλάκησαν σε εμπλοκές ούτε έκανε καμιά αναστροφή !

Τώρα να μιλάνε να γράφουν οι Τούρκικες φυλλάδες για Επίθεση του Τούρκου Πτεράρχου είναι για τα Μεμέτια γιατί ούτε η ηλικία του Αρχηγού δεν το επιτρέπει τα «G «ούτε το F-16 μπορεί να κάνει μαγκιές απέναντι στους Δελτάδες των Μιράζ !

Κάποιοι λένε ότι το F-16 το πέταγε ο δεύτερος πιλότος και όχι ο Öztürk …
Για όσους δεν ξέρουν στο F-16 μόνο ένας έχει το έλεγχο του μαχητικού δείτε τη φώτο και βγάλτε συμπέρασμα !Εμείς εδώ στον Βετεράνο βγάλαμε πρώτοι την είδηση για την πτήση του Τούρκου και η σημερινή ακριβής ανακοίνωση του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου με μίλια ,υψόμετρα και λοιπά (όλο το σχέδιο πτήσης δηλαδή )είναι για τα Τουρκολάγνους !

Να θυμίσουμε πάντως και για να έχουμε και μέτρο σύγκρισης ο Αντιπτέραρχος (I) Τουρνάς Αρχηγός του ΓΕΑ που πετάει με Μιράζ 2000-5 …
Πετάει μέχρι την Λήμνο ολομόναχος (φώτο) και όχι με την συνοδεία όλης Αεροπορίας !

Αυτά προς το Παρόν αν χρειαστεί θα επανέλθουμε !

Βετεράνος


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/22/2015 02:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Xέστης ο Τούρκος Πτέραρχος Öztürk …Σήκωσε 16 Μαχητικά για πετάξει στο Αιγαίο!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες