ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Οι ΑΝΕΛ Ιωαννίνων στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Ν.Ιωαννίνων.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου, από κλιμάκιο της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Ιωαννίνων, στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Ν.Ιωαννίνων, με την Πρόεδρο κ. Κατερίνα Γραβάνη.

Η κ. Γραβάνη παρουσίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες του Ν.Ιωαννίνων, ειδικά τη δύσκολη περίοδο της ...
κρίσης που διανύουμε. Ανέδειξε ως κύριο πρόβλημα το πάγιο αίτημα των τριτέκνων, όπως αυτό αναδεικνύεται και μέσα από το πανελλαδικό τους όργανο την Ο.Π.Ο.Τ.Ε.Ε., που δεν είναι άλλο από την εξομοίωσή τους με τους πολύτεκνους. Οι λόγοι προφανείς και επιτακτικοί σε μια χώρα με έντονο δημογραφικό πρόβλημα. Όλες οι χώρες της Ευρώπης και οι περισσότερες του κόσμου αναγνωρίζουν θεσμικά τις τρίτεκνες οικογένειες ως πολύτεκνες. Η εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολυτέκνους, είναι μία πρωτοβουλία που μπορεί να πάρει η κυβέρνηση χωρίς δημοσιονομικό κόστος, που όμως για τις τρίτεκνες οικογένειες αποτελεί πραγματική "ανάσα" στο βιοπορισμό τους.

Η Πρόεδρος κ. Γραβάνη μας μετέφερε τα αιτήματα των μελών για μειωμένα εισιτήρια στο ΚΤΕΛ, κάτι που σε άλλες περιοχές ισχύει και τον προβληματισμό τους για τις μετεγγραφές φοιτητών τριτέκνων οικογενειών. Απήυθυνε αίτημα προς τον Εμπορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, το οποίο και αναλάβαμε να μεταφέρουμε, για εκπτώσεις σε παροχές και προϊόντα σε τριτέκνους, που επίσης γίνεται σε άλλους νομούς της χώρας.

Επίσης αναπτύχθηκε και το αίτημα απώλειας της τρίτεκνης ιδιότητάς από την τρίτεκνη οικογένεια, όταν ενηλικιώνονται τα παιδιά της, κάτι που δεν ισχύει στους πολύτεκνους, που διατηρούν για πάντα την πολυτεκνική τους ιδιότητα. Κι αυτό είναι μέτρο χωρίς δημοσιονομικό κόστος.
Αναφέρθηκε επίσης, πως έχουν γίνει συζητήσεις με τη Δημοτική Αρχή για να δρομολογηθούν εκπτώσεις σε παροχές από το Δήμο Ιωαννιτών.

Πρόσκληση απήθυνε η κ.Γραβάνη για εγγραφές των τρίτεκνων οικογενειών στο σύλλογο, γιατί όσο περισσότερα είναι τα μέλη, τόσο πιο πολύ ισχυροποιούν τη θέση τους.

Εμείς από την πλευρά μας αναλάβαμε την υποχρέωση να προωθήσουμε τα αιτήματα των τριτέκνων συμπολιτών μας στα αρμόδια όργανα του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και να φροντίσουμε να μεταφέρουμε την εικόνα της τρίτεκνης οικογένειας, όπως πολύ αναλυτικά μας παρουσίασε η Πρόεδρος, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 3/19/2015 08:37:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Οι ΑΝΕΛ Ιωαννίνων στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Ν.Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες