ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Επίσκεψη κλιμακίου της παράταξης "Γιάννενα Τώρα" στη Μανωλιάσσα.

Υλοποιώντας το μετεκλογικό πρόγραμμα της Παράταξης "Γιάννενα Τώρα" για συνεχή επαφή με τους δημότες του Δήμου Ιωαννιτών, ειδικά αυτών των απομακρυσμένων οικισμών του, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  "Γιάννενα Τώρα" Άρης Μπαρτζώκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κυριαζής και ομάδα μελών της Παράταξης πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Μανωλιάσσα, την Κυριακή, 8 Μαρτίου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κος Αλέκος Γούσης καθώς και...
κάτοικοι της περιοχής.

Με το τέλος της συνάντησης ο κος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε την υπόσχεση που είχαμε δώσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μας εκστρατείας, ότι η Παράταξή μας θα εξακολουθήσει να είναι ενεργή και δραστήρια και μετά τις εκλογές, καθ’ όλη την πενταετία της δημοτικής θητείας, και ότι οι επισκέψεις μας στα περιφερειακά χωριά του Δήμου μας, στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες δεν θα σταματούσαν.

Στην συζήτηση που είχαμε με τον Πρόεδρο κο Αλέκο Γούση, καθώς και με τους κατοίκους που μας υποδέχθηκαν, διαπιστώσαμε μια σειρά προβλημάτων, πολλά από τα οποία χρονίζουν, ενώ η επίλυσή τους από μια δραστήρια και οργανωμένη δημοτική αρχή θα μπορούσε να είναι άμεση.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα, απαράδεκτο για περιαστικό οικισμό στην εποχή μας, είναι η ανεπάρκεια πόσιμου νερού το καλοκαίρι. Οι κάτοικοι μας ανέφεραν ότι οι ποιότητα του νερού δεν είναι πιστοποιημένη με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να πίνουν εμφιαλωμένο νερό. Χρειάζονται νέα γεώτρηση και αλλαγή του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης καθώς το παρόν είναι κατασκευασμένο το 1974.
Τμήμα του προβλήματος της ύδρευσης αλλά και γενικότερο πρόβλημα αποτελούν τα ημιτελή έργα που έχουν απομείνει στο εσωτερικό του χωριού (τομές ύδρευσης, δρόμοι χωρίς άσφαλτο κλπ), οι συνέπειες των οποίων οξύνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Άλλο ένα θέμα που έθιξαν οι κάτοικοι και ο Πρόεδρος είναι αυτό της ανταποδοτικότητας των τελών που πληρώνουν τα τηλεοπτικά κανάλια για την εγκατάσταση των κεραιών τους κοντά στο χωριό. Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, παρά το γεγονός ότι επί δεκαετίες φιλοξενούν στον τόπο τους τις κεραίες αυτές, δεν έχει επιστρέψει στο χωριό τους ούτε ευρώ από τα τέλη που εισπράττει ο Δήμος.

Τόνισαν μάλιστα ότι είναι τουλάχιστον ειρωνεία, να φιλοξενούνται οι κεραίες όλων των καναλιών σε χώρο της Κοινότητας και η ίδια η Κοινότητα να μην έχει τηλεόραση, καθώς το σήμα της εταιρείας που είχε αναλάβει το έργο Πανελληνίως δεν φθάνει εκεί, όπως και το να υπάρχει δίπλα στο χωριό ιδιωτική εταιρεία εμφιαλώσεων ενώ το χωριό να πάσχει από έλλειψη ποιότητας και ποσότητας πόσιμου νερού. Αν μη τι άλλο, και μόνο αυτά τα δύο παραδείγματα δείχνουν την εγκατάλειψη της Μανωλιάσσας από όλες τις Δημοτικές Αρχές.

Ακόμη και η οδική πρόσβαση στο χωριό είναι προβληματική, καθώς τμήμα δύο χιλιομέτρων είναι ιδιαίτερα στενό και χρειάζεται διάνοιξη.

Ως κατακλείδα θα έλεγα ότι δεν είμαστε η Παράταξη που θα βρούμε πρόβλημα σε κάθε γωνία του Δήμου μας για να κάνουμε αντιπολίτευση, όμως τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα που όντως αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Μανωλιάσσας, χρειάζονται άμεση παρέμβαση από τον Δήμο, αλλιώς οι Δημοτικοί Άρχοντες θα είναι υπόλογοι απέναντι σε αυτούς τους συνδημότες μας».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/09/2015 08:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επίσκεψη κλιμακίου της παράταξης "Γιάννενα Τώρα" στη Μανωλιάσσα. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες