ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Η Επιτροπή για την διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων και το ZRD.

Του Τρύφωνα Τιπούρτη (απόσπασμα από  τηλεοπτική εκπομπή στο Βήμα Ιωαννίνων, δείτε το βίντεο.)
Η Πρόεδρος της βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου ορίστηκε πρόεδρος της διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, με απόφαση που υπογράφει η ίδια και αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην...
απόφαση "αντικείμενο της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής είναι η συνέχιση και ολοκλήρωση της συγκέντρωσης και τεκμηρίωσης, με οργανωμένο τρόπο, των αδιαμφισβήτητων ιστορικών στοιχείων που θα ενισχύσουν αποτελεσματικά την ελληνική επιχειρηματολογία για τη διεκδίκηση των οφειλομένων και τη συστράτευση και άλλων ευρωπαϊκών δυνάμεων και διεθνών οργανισμών σε αυτήν την προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένης της προς το σκοπό αυτό πραγματοποίησης επαφών με άλλα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια και με το Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και με ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα που έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες περιπτώσεις, καθώς και της διοργάνωσης συνεδρίων και διαλέξεων για το ζήτημα αυτό."

Η σύνθεση της Επιτροπής έχει ως εξής:
1.Κωνσταντοπούλου Ζωή, Πρόεδρος
2. Μητρόπουλος Αλέξιος, Α’ Αντιπρόεδρος (με αναπληρώτρια την Κυρίτση Αγλαΐα)
3. Μπαλάφας Ιωάννης, Β’ Αντιπρόεδρος (με αναπληρώτρια τη Μακρή Ραχήλ)
4. Χαραλαμπίδου Δέσποινα, Γ’ Αντιπρόεδρος (με αναπληρωτή τον Τζαμακλή Χαρίλαο)
5. Κακλαμάνης Νικήτας, Δ’ Αντιπρόεδρος (με αναπληρωτή τον Τζαβάρα Κωνσταντίνο)
6. Λυκούδης Σπυρίδων, ΣΤ’ Αντιπρόεδρος (με αναπληρωτή τον Δανέλλη Σπυρίδωνα)
7. Λαμπρούλης Γεώργιος, Ζ’ Αντιπρόεδρος (με αναπληρώτρια τη Μανωλάκου Διαμάντω)
8. Κανελλοπούλου Μαρία
9. Καρακώστα Ευαγγελία (Εύη)
10. Μπαλαούρας Γεράσιμος
11. Σταθάς Ιωάννης
12. Κεφαλογιάννης Ιωάννης
13. Κατσανιώτης Ανδρέας
14. Κυριαζίδης Δημήτριος
15. Παναγιώταρος Ηλίας
16. Μαυραγάνης Νικόλαος
17. Κωνσταντόπουλος Δημήτριος

Έπειτα από αυτή την είδηση αλλά και από εκείνη που αναφέρθηκα σε προηγούμενη εκπομπή μας όπου ζευγάρι Γερμανών πλήρωσε στο Δήμο Ναυπλιέων το ποσό που τους αναλογεί από την οφειλή της Γερμανίας για τις πολεμικές αποζημιώσεις, έχουμε μία σατιρική εκπομπή στο κρατικό γερμανικό κανάλι ZRD που αναφέρεται στις Ελλάδα και συγκεκριμένα στην λιτότητα και στις πολεμικές αποζημιώσεις υπέρ της χώρας μας.

Στην σατιρική εκπομπή που έχει ήδη δημοσιευθεί στο Διαδίκτυο παρουσιάζεται με τον πλέον παραστατικό τρόπο η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.
Η Ελλάδα παρουσιάζεται σαν μία ταβέρνα της οποίας τα οικονομικά έχει αναλάβει να βάλει σε τάξη η Τρόικα.

Τρεις τύποι με μαύρα κοστούμια και χαρτοφύλακες που κάθονται σε ένα τραπεζάκι της ταβέρνας συζητούν με τον ιδιοκτήτη της τι πρέπει να κάνει για να ανασυνταχθεί οικονομικά.

Με έναν έξυπνο τρόπο παρουσιάζονται οι απαιτήσεις της Τρόικα από τις ελληνικές κυβερνήσεις τα πέντε τελευταία χρόνια. αλλά και τα αδιέξοδα κάποιων εκ των πολιτικών γραμμών που έχουν απαιτήσει.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής θίγεται με συγκινητικό, αλλά και καυστικό τρόπο, ιδιαίτερα οξύ για τη γερμανική πλευρά, το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Παρών στην εκπομπή είναι και ο επιζών από το Δίστομο, Αργύρης Σφουντούρης, του οποίου οι Γερμανοί εκτέλεσαν και τους δύο γονείς και αρκετούς συγγενείς.

Η εκπομπή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι μόνο οι Έλληνες οι οποίοι πρέπει να πληρώσουν τα χρέη τους αλλά και οι Γερμανοί.
Μία εκπομπή σύμμαχος της χώρας, τόσο για τη σημερινή κατάσταση όσο και στη διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων.
Μπορείτε να τη δείτε στο You Tube αλλά και σε πάρα πολλά sites ξένα και Ελληνικά.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 3/31/2015 09:24:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η Επιτροπή για την διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων και το ZRD."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες