ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η εικονική μαγκιά των ευρω-βελανιδοφάγων.

Αντί οι "Σύμμαχοι" να μας ευγνωμονούν για το τι είναι αυτοί σήμερα,  εξ αιτίας των 1.106.922
νεκρών Ελλήνων που "καθυστέρησαν" τον Χίτλερ εδώ στην Ελλάδα δίνοντάς την ευκαιρία στους "Συμμάχους" να κάνουν την περιβόητη (αγνοώντας παντελώς την συνδρομή των Ελλήνων) απόβαση στην Νορμανδία η οποία έδωσε στην Αμερική και στην Ρωσσία την ευκαιρία να αρπάξουν σχεδόν όλη την προηγμένη γερμανική τεχνολογία (αντιβαρύτητα, πυρηνικά, τζέτ κινητήρες, υπερ-όπλα, κτλ) με την οποία κατέστησαν εαυτούς τις σημερινές παγκόσμιες υπερδυνάμεις, φτιάξανε και στείλανε υπότροφους σωτήρες-πολιτικούς οι οποίοι με τις υπογραφές τους μας οδήγησαν σαν τα βόδια σε μια καλά προσχεδιασμένη εικονική οικονομική κρίση για να γίνει λάθος στον τελικό λογαριασμό.

Το υπέρτατο μας λάθος θα...
είναι να αποδεχθούμε να κάνουμε λογαριασμόμ έναντι ενός καλα στημένου ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ υποτιθέμενου ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ έναντι σε άλλη μιά ΦΟΥΣΚΑ ΜΠΛΟΦΑΣ!

Οι νεκροί μας αγαπητοί Ελληνες δεν υπόκεινται και ούτε αναπαύονται με χρηματική αποζημείωση γιατι σκοτώθηκαν πιστεύοντας οτι το κάνουνε για το τότε σύνθημα της εποχής που ήταν η Θρησκεία η Πατρίδα και Οικογένεια. Να μήν ξεχάσετε να υπολογίσετε και την ΦΠΑ-απαλαγή των γερμανικών και άλλων σουπερ-μαρκετ και επιχειρήσεων που διέλυσαν την Ελληνική παραγωγή!

The virtual guts of euro-acorn-eaters.
Instead our "Allies" to be gratefull to us of what they are today, because
of 1.106.922 dead Hellenes that "delayed" Hitler here in Hellas by givin
the change to "Allies" for the famous invation in Normandy (by ignoring
completely Hellenes subscription) that gave to Amerika and Russia the change
to get in their hand almost the whole advanced german technology (antigravity,
nuclear, jet, super-weapons etc) that advanced them to Worldwide Superpowers,
they setup and send to us fellows Saver-politicians with their signatures they
lead us like oxes in a very well prepared virtual economical crisis so we to
do WRONG in the final accounting.
The supreme wrong that we can make is us to accept to make account against a
very well setup VIRTUAL supposed DEBT of ours against another BLOFING BUBBLE!

Our dead my beloving Hellenes are not a subject neither they can be rested
by economical compensations because they get killed believing that they do it
under the slogan of their era that was Religion-Motherland-Family.
Dont forget to include the TAX-Free of the german and all others super-market
of the foreign business that kill the local Hellenic production!

see greek

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/21/2015 07:04:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η εικονική μαγκιά των ευρω-βελανιδοφάγων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες