ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Υπό τον φόβο των Ρώσων οι ΗΠΑ «συμμόρφωσαν» την Τουρκία.

Τουρκία : Η πρόσφατη ΝΟΤΑΜ στο Αιγαίο Πέλαγος ήταν ένα λάθος.

Η Τουρκία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την πρόσφατη έκδοση ΝΟΤΑΜ, η οποία δέσμευε ένα τεράστιο κομμάτι του ελληνικού θαλάσσιου και εναέριου χώρου πάνω από το βόρειο Αιγαίο Πέλαγος , για την πραγματοποίηση στρατιωτικών ασκήσεων, και η οποία «εκδόθηκε από λάθος και στην συνέχεια ακυρώθηκε», αναφέρει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων...
Associated Press.

Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών Tanju Bilgic, σήμερα Τρίτη, γνωστοποιείται ότι «εκδόθηκε για την τουρκική πολεμική αεροπορία , ΝΟΤΑΜ, εκ παραδρομής» «με ανακριβείς συντεταγμένες», οι οποίες δεν είχαν επεξεργαστεί.

Η Ελλάδα για την τουρκική αυτή πράξη, είχε διαμαρτυρηθεί έντονα προς όλους τους διεθνείς οργανισμούς και το ΝΑΤΟ, κατηγόροντας για σχεδιαζόμενες παράνομες τουρκικές ασκήσεις , σύμφωνα με τις οποίες υπήρχε σαφής παραβίαση του ελληνικού εναέριου χώρου αλλά και μέγα πρόβλημα των πτήσεων της πολιτικής αεροπορίας.

Ο Bilgic δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα κηρύξει νέα ΝΟΤΑΜ για «ένα ορισμένο χρονικό διάστημα» και δήλωσε ότι η Τουρκία είναι πρόθυμη για την επίλυση της διαφοράς αυτής μέσω συνομιλιών.

Οι δύο σύμμαχοι του ΝΑΤΟ έχουν εμπλακεί σε πολλά και διαφορετικού τύπου για δεκαετίες πάνω από εδαφικά ζητήματα στο Αιγαίο, συμπεριλαμβανομένων του εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων, καταλήγει το δημοσίευμα .

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, πιθανότατα έχουμε αμερικανική παρέμβαση μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, υπέρ της χώρας μας , προς την Τουρκία. Το « παρασκήνιο» αυτό καταδεικνύει. Οι Τούρκοι αναγκάστηκαν από την Ουάσιγκτον να « μαζευτούν» ταχύτατα να αναδιπλωθούν , και να δηλώσουν ότι δεν είχαν « υπολογίσει καλά τις συντεταγμένες». Πράγμα που δεν γίνεται πιστευτό από κανέναν εχέφρονα γνώστη των διαδικασιών αυτών , που αφορούν την έκδοση ΝΟΤΑΜ.

Η ουσία όμως ευρίσκεται αλλού, και αυτό έχει να κάνει με τον ρωσικό παράγοντα. Η ξαφνική αμερικανική «κινητοποίηση» υπέρ της Ελλάδος πραγματοποιήθηκε από τον μεγάλο φόβο της «ρωσικής παρέμβασης», υπέρ της χώρας μας , η οποία θα κατέληγε σε μια αμυντική συμφωνία , «τύπου Κύπρου-Ρωσίας».

Μια υπερδύναμη όταν χάσει τα ερείσματα της σε μια περιοχή παύει να ελέγχει την κατάσταση σε αυτήν περιοχή. Για αυτόν τον λόγο πιθανόν οι ΗΠΑ , «συνέτισαν» άμεσα στην Άγκυρα, « συμμορφώνοντας» τις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν. Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά , η Ελλάδα διαθέτει αυτήν την δεδομένη στιγμή τεράστια γεωπολιτική, ενεργειακή σημασία . Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας αποτινάζοντας την γερμανική λιτότητα που καταστρέφει την χώρα μας.

pentapostagma.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/03/2015 09:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Υπό τον φόβο των Ρώσων οι ΗΠΑ «συμμόρφωσαν» την Τουρκία."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες