ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Διεθνείς διακρίσεις για το Κτήμα Γκλίναβος.

Η αναγνώριση της αξεπέραστης αξίας και η εξωστρέφεια των ελληνικών κρασιών μπορούν να επιτευχθούν, μόνο επενδύοντας στη διαρκή και συνολική αναβάθμιση τους.

Αυτό επιβάλει η νέα εποχή και σε αυτό ακριβώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση το ιστορικό Κτήμα Γκλίναβος της Ηπείρου, βλέποντας με μεγάλη χαρά τις προσπάθειές του να επιβραβεύονται σε παγκόσμιο επίπεδο.
Λίγο μετά την...
είσοδο του 2015 και μέσα στο Φεβρουάριο, τα PRIMUS ZITSA BARRIQUE 2013 και ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ 2012 & 2013 (premium κατηγορία ), το POEME BRUT 2009 (κατηγορία αφρώδη ) και το CHARDONNAY 2013 του “Κτήμα Γκλίναβος” κέρδισαν συνολικά έξι χρυσά βραβεία, σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς.

Διακρίθηκαν στο 19ο Berliner Wein Trophy και στο 15ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης για την εξαιρετική τους ποιότητα, το αρωματικό τους δυναμικό στη μύτη και στο στόμα, αλλά και για τη σχέση ποιότητας-τιμής, αναδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τα αρώματα και τις σπάνιες ποικιλίες της φημισμένης αμπελουργικής ζώνης ΠΟΠ Ζίτσας.
ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 
ΓΙΑ ΤΑ PRIMUS ZITSA BARRIQUE 2013, ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ 2012 & 2013 ΚΑΙ CHARDONNAY 2013 ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο ετήσιος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από την Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO και αποτελεί το μοναδικό διεθνή διαγωνισμό οίνου που πραγματοποιείται στη χώρα μας.

Ο 15ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στις 24-26 Φεβρουαρίου 2015, κατά τη διάρκεια του οποίου, 35 καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι γευσιγνώστες, οινολόγοι, οινοχόοι, δημοσιογράφοι και διανομείς οίνου δοκίμασαν και αξιολόγησαν 594 δείγματα.
Τα 560 ήταν οίνοι από Ελλάδα, Βραζιλία, Γερμανία, Κύπρο, Κίνα, Σλοβακία και Τσεχία και τα 34 ήταν αποστάγματα από Ελλάδα και Κύπρο.

Τα τέσσερα κρασιά του Κτήματος Γκλίναβος που βραβεύτηκαν στη φετινή διοργάνωση ήταν:
-PRIMUS-ZITSA BARRIQUE, 2013 – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (Π.Ο.Π. Ζίτσα - Λευκός Οίνος)
-CHARDONNAY, 2013 - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (Π.Γ.Ε. Ήπειρος - Λευκός Οίνος)
-ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ, 2013 - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (Π.Γ.Ε. Ιωάννινα - Λευκός Οίνος)
-ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ, 2012 - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (Π.Γ.Ε. Ιωάννινα - Λευκός Οίνος)

Το Κτήμα Γκλίναβος ως μέλος της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος (ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε. ) συμμετέχει και υποστηρίζει το διαγωνισμό από το ξεκίνημά του και βραβεύεται σχεδόν κάθε χρόνο.
ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 
ΓΙΑ ΤΑ POEME BRUT 2009 ΚΑΙ PRIMUS ZITSA BARRIQUE 2013 ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BERLINER WEIN TROPHY 2015
Ο διαγωνισμός Berliner Wein Trophy διοργανώνεται από το 1994 στο Βερολίνο και θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς οίνου.
Κάθε φορά συμμετέχουν σε αυτόν χιλιάδες οινοποιεία από όλο τον κόσμο, στέλνοντας δείγματα τα οποία δοκιμάζονται και κρίνονται από καταξιωμένους γευσιγνώστες με βάση την ποιότητα, το αρωματικό τους δυναμικό σε μύτη και στόμα, τη σχέση ποιότητας-τιμής.

Το φετινό 19ο Berliner Wein Trophy πραγματοποιήθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα μεταξύ 5 και 8 Φεβρουαρίου 2015.

Το Κτήμα Γκλίναβος, παρά το ότι ήταν η πρώτη χρονιά που συμμετείχε στο διαγωνισμό, κατάφερε να κερδίσει δύο χρυσά βραβεία: ένα για το Primus Zitsa Barrique σοδειάς 2013 και ένα για το Poeme Brut σοδειάς 2009, που παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας .

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 3/04/2015 08:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Διεθνείς διακρίσεις για το Κτήμα Γκλίναβος."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες