ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Ραχήλ Μακρή: "Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν είναι ο γάιδαρος του Χότζα...

...για να στοχοποιούνται από αντικυβερνητικές μεγαλοστομίες και μικρόφωνα εργολάβων."

Τις τελευταίες μέρες η επικοινωνιακή λάσπη που δέχονται οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ΑΕ και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνά την κυριολεκτική λάσπη των ορυχείων.
Στα ορυχεία και τα ΑΗΣ του νομού Κοζάνης οι εργαζόμενοι διακινδυνεύουν τη...
σωματική τους ακεραιότητα και την ίδια τους τη ζωή για να μπορούν κάποιοι να έχουν ρεύμα στα μικρόφωνα τους και να τους κατηγορούν ότι λαμβάνουν αύξηση 6 ευρώ την ημέρα.

Είναι τα ίδια μικρόφωνα που κατηγορούν την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για μεροληψία και ξεχνούν, τυχαία, ότι οι διαπραγματεύσεις της συλλογικής σύμβασης άρχισαν στην διακυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και ότι η Συλλογική Σύμβαση φέρει την υπογραφή της διοίκησης, που διορίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Τα ίδια μικρόφωνα δεν μιλούν για την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που ενώ μείωνε τους μισθούς στους εργαζομένους, αύξανε συνεχώς τα τιμολόγια ενώ τα κόμματα τους αρνούνταν να πληρώσουν τις βεβαιωμένες οφειλές εκατομμυρίων ευρώ, προκαλώντας προβλήματα στην επιχείρηση.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας η Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων έχει πάγια θέση υποστήριξης ελεύθερων από οποιαδήποτε παρέμβαση συλλογικών συμβάσεων.

Οι καταναλωτές δεν θίγονται καθώς στο επόμενο διάστημα το Υπουργείο θα νομοθετήσει την μείωση των τιμολογίων σε ευαίσθητες, τουλάχιστον, πληθυσμιακές ομάδες και την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

Η Κυβέρνηση, όπως δεσμεύτηκε θα σταματήσει το ξεπούλημα της ΔΕΗ που θα χρέωνε τους πολίτες με τα κέρδη των ιδιωτών. Ως Βουλευτής της ενεργειακής καρδίας της Χώρας θα συνεχίσω τον αγώνα για την κατάλυση του εργασιακού μεσαίωνα στην ΔΕΗ, την εύρυθμη λειτουργία της δημόσιας επιχείρησης και την προάσπιση των συμφερόντων των καταναλωτών.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/03/2015 08:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ραχήλ Μακρή: "Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν είναι ο γάιδαρος του Χότζα..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες