ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Νενικήκαμεν; νίκησε δηλαδή η Ελλάδα; Ή κάτι άλλο έγινε;

Είμαστε εθνικά υπερήφανοι! Η συμφωνία έκλεισε!
Το μετά από μια γερή δυνατή γρίπη ανάλυση των τεκταινόμενων!

Γράφει ο Μικρός ήρωας.
Νικήσαμε σαν τον πυγμάχο στα σημεία και όχι με νοκ άουτ και νικήσαμε γιατί μας φοβηθήκαν; Όχι αλλά γιατί φέραμε την ελπίδα στην Ευρώπη και τον φόβο! Ναι για τον φόβο του πυγμάχου (όπου πυγμάχος βαρέων βαρών βλέπε Γερμανία), ότι ο πυγμάχος κατηγορίας ...
φτερού (όπου φτερού βλέπε Ελλάδα) έδωσε την ελπίδα στην υπόλοιπη Ευρώπη και άρχισε ο φόβος!

Ναι ο φόβος μήπως και η υπόλοιπη Ευρώπη ξεσηκωθεί όπως η Ελλάδα, γιατί δεν περίμεναν την αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου στο εξωτερικό που ξεσηκώθηκε αργά αλλά σταθερά υπέρ της Ελλάδος και το χειρότερο για αυτούς ήταν οι μυστικές δημοσκοπήσεις που έκαναν στα κράτη μελή.
Που ενώ οι κυβερνήσεις ήταν εναντίων της Ελλάδα ο κόσμος ήταν υπέρ!
Ναι υπέρ νέων κυβερνήσεων που θα έκαναν στην Ευρώπη ότι και η Ελλάδα.
Αν συνέχιζε η κόντρα θα γύριζε μπούμερανγκ εναντίων τους και έτσι υποχώρησαν!

Υποχώρησαν αφού πρώτα έφεραν τον Βαρουφάκη στα άκρα που κόντεψε να πλάκωση το ολλανδό καθίκι τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, που τον έβαλαν να του φερθεί έτσι επίτηδες για να εκθέσουν τον έλληνα υπουργό στα μάτια της κοινής γνώμης. Να δείτε τους απολίτιστους Έλληνες να γιατί δεν φοράνε γραβάτα κλπ!
Υποχώρησαν γιατί δεν περίμενε κανένας την στήριξη ρώσων- κινέζων και ότι και ο πρωθυπουργός μίλησε από κινεζικό έδαφος. Δηλαδή από κινεζικό πολεμικό πλοίο και ο υπουργός εθνικής άμυνας από ρωσικό και μετά ήρθαν και τα γυμνάσια των στόλων Ρωσίας- Κίνας κοντά στο Καστελόριζο!

Όταν έλεγα 20+ χρόνια πριν 1993-5 ότι έπρεπε να στραφούμε προς την Κίνα και να κλείσουμε συμφωνίες μαζί τους για αγορά πολεμικού υλικού. Σε βάθος 10+10+10 ετών από 5 δισεκατομμύρια η κάθε δεκαετία, με αποπληρωμή σε αγροτικά και λοιπά προϊόντα που η Κίνα τα είχε ανάγκη και τα αγροτικά προϊόντα αλλά και τα ορυκτά μέταλλα.
Γιατί η Κίνα είναι μια φτωχή χώρα χωρίς ορυκτό πλούτο, στρατηγικά μέταλλα και με λίγα αγροτικά προϊόντα εν σχέση με όχι το μέγεθος της αλλά με τον πληθυσμό που έχει κανένας δεν το κατάλαβε. Ναι κανένας πως η Κίνα θα μεγαλώσει τόσο πολύ και θα γίνει μια υπερδύναμη και πως θα μπορούσαμε με την υποστήριξη της Κίνας να έχουμε αρχίσει να βγάζουμε πετρέλαιο και να εξάγουμε.
Κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει το αυτονόητο: πως δηλαδή δεν μπορούσαμε να συντηρήσουμε και το κυριότερο να εξοπλίσουμε τόσες μεγάλες ένοπλες δυνάμεις, γιατί τα ποσά που απαιτούνται για να γίνει αυτό είναι εκτός πραγματικότητας για μια τόσο μικρή χώρα!

Κανένας δεν κατάλαβε ότι επειδή έγινε αυτό μια φορά και μας έδωσαν εκατοντάδες και χιλιάδες οπλικά συστήματα μεταχειρισμένα. Ή τα αγοράσαμε σε πολύ καλές τιμές πχ τα πλοία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και αντικαταστήσαμε τα του δευτέρου παγκοσμίου πόλεμου που είχαμε.
Κανένας λοιπόν δεν κατάλαβε πως αυτό έγινε μια φορά και δεν μπορούσε να ξαναγίνει και πως θα έπρεπε να πάρουμε φτηνά αξιόπιστα οπλικά συστήματα για να τα αντικαταστήσουμε, αλλά με διακρατικές συμφωνίες δεν πέφτουν μίζες και δεν γεμίζουν τσέπες! Τώρα να δω με τι θα εξοπλίσουν της ένοπλες δυνάμεις και σε τι κατάσταση θα έχουν φτάσει σε 10 χρόνια, αλλά αυτοί έφυγαν τώρα και ο λαός πληρώνει την νύφη!

Η απαξίωση των θεσμών ναι βγάλαμε και πρόεδρο δημοκρατίας! Ναι βγάλαμε ένα άβουλο πλάσμα για πρόεδρο δημοκρατίας, την χειρότερη επιλογή, έναν άνθρωπο που δεν θα φέρει καμιά αντίρρηση. Δεν θα ακουστεί πουθενά δεν θα του δώσει κανένας μα κανένας σημασία! Λες και δεν υπήρχαν άλλες επιλογές;
Μα να βάζαμε έναν με έντονη προσωπικότητα, μα να επισκίαζε τον πρωθυπουργό Τσίπρα; Και οι άλλοι γιατί τον ψήφισαν οι από κάτω, μόνο με ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε; Αν είχαν τα κότσια ας μην τον ψήφιζαν; Αν είχαν τα κότσια ας τολμούσαν να γινόταν πάλι εκλογές και να έπαιρνε ο ΣΥΡΙΖΑ 45%+ και να έβγαζε 185+ βουλευτές. Αλλά ποιος είναι αυτός ο κύριος Παυλόπουλος; Αυτός που έφτιαξε τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών ναι σωστά διαβάσατε! Για αυτά που γίνετε λόγος τώρα

Ήρθε η ώρα να μάθετε κάτι αυτό το κάτι που σας λέω πάντα από της επώνυμες πηγές που έχω από τα στοιχεία που τα ξέρουν λίγοι! Η ΝΔ ήθελε να ξεφορτωθεί τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών και να τα περάσει σε ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών λέγοντας πως θα τους απελάσει όλους όσους είναι μέσα σε αυτά.
Στην πράξη όμως θα το κάνει; Ή θα τους απελάσει κατά ένα μικρό ποσοστό που είναι όχι το πιθανότερο αλλά το σύνηθες! Δηλαδή με απλά λόγια θα τους αφήσει στην Ομόνοια!

Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, οι ληστές δεν λυπούνται κανέναν ξέρουν πως τα κορόιδα τα έχουν πάρει τα χρήματα σπίτι τους. Ξέρουν πως είναι γερόντια ανυπεράσπιστα και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τους τα πάρουν, αφού τα βασανίσουν με απίστευτη σκληρότητα. Η πολιτεία δεν ενδιαφέρετε για τους θανάτους των ελλήνων, ούτε για την εγκληματικότητα που όμοια της δεν υπάρχει σε καμία χώρα της Ευρώπης ούτε της Αμερικής!
Το 90% είναι ξένοι αυτοί που διαπράττουν τα εγκλήματα και σε περίπτωση δολοφονιών το ποσοστό είναι ακόμα μεγαλύτερο! Και η νέα κυβέρνηση δεν έχει πάρει θέση σε αυτό το μεγάλο έγκλημα! Αν πυροβολήσεις και σκοτώσεις βρισκόμενος σε άμυνα και σε έχουν χτυπήσει σε έχουν τραυματίσει εσένα και την γυναίκα σου οι εισβολείς, σε αντιμετωπίζουν σαν τον χειρότερο εγκληματία και ειδικά ο εισαγγελέας.
Έμαθα για μια περίπτωση και αυτό θα σας το αναφέρω με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπο του και στο νοσοκομείο την γυναίκα του από τα χτυπήματα που δέχτηκε, κατάφερε να πάει στο άλλο δωμάτιο και να αρπάξει το όπλο το δόκανο που το είχε κρεμασμένο στον τοίχο και να πυροβολήσει τραυματίζοντας τον εισβολέα ο άλλος ξέφυγε. Μεγάλης ηλικίας ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό και του φερθήκαν με απίστευτη αγριότητα οι κρατικές αρχές!

Φοβούνται μήπως πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας και αυτό το περιστατικό που έγινε με την προηγούμενη κυβέρνηση ακόμα επάνω. Το αναφέρω γιατί υπήρχε σχέδιο αφοπλισμού των ελλήνων, ήθελαν να του πάρουν ακόμα και τα κυνηγητικά όπλα!
Ναι σωστά διαβάσατε ήθελαν να μας πάρουν τα κυνηγητικά όπλα και μετά να αρχίσουν της καταχέσεις σπιτιών και γης, να μας τα αρπάξουν όλα για όλα! Ναι το έμαθα και έφριξα και μετά ήθελαν και την ψήφο μας!

Ναι σίγα μωρέ ας πεθάνουν και 100.000 συνταξιούχοι ε και τι έγινε; Να γλυτώσουμε και 30 δισεκατομμύρια από της συντάξεις μέσα σε 30 χρόνια και τα υπόλοιπα για να τους συντηρούμε, οι γιατροί τα νοσοκομεία 50-60 δισεκατομμύρια θα γλυτώσουμε να τους σκοτώσουν να ησυχάσουμε!
Λόγια ανθρώπων της εξουσίας που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια μα έχουμε να τους πληρώνουμε;
Ε αν σκότωσαν και κανέναν δεν χάθηκε ο κόσμος!
Μα ρατσιστές ήσαστε;
Σαν δεν ντρεπόσαστε λίγο!
Μα πεινάνε οι άνθρωποι!
Λες και οι Έλληνες παλιά δεν πεινούσαν στα χωρία τους και δεν έκλεβαν και δεν σκότωναν για να φάνε αυτοί γιατί το κάνουν;

Οι τούρκοι πήγαν να μας κολλήσουν στον τοίχο αλλά έκαναν πίσω! Τους τράβηξε το αυτί ο μπάρμπα Σαμ, τους το τράβηξε και το ΝΑΤΟ ,τους έριξε και μια σφαλιάρα η κόκκινη αρκούδα με τον Πούτιν. Δεν ήξεραν που να κρυφτούν για πρώτη φορά στην ζωή τους, ελπίζουμε να μην είναι και η τελευταία!
Γενικά πάντως πολλές σφαλιάρες τρώει τελευταία η Τουρκία αλλά εμείς δεν την παίρνουμε χαμπάρι!

Οι σφαλιάρες δεν πέφτουν βροχή στην Τουρκία πέφτουν και στην Ελλάδα. Θα ακούσετε εκλογές για Απρίλιο, μέσα πέσατε ναι οι τρόικα και το Βερολίνο μας πιέζει και όχι τα εδώ λάθη μας! Ναι οι Βρυξέλες φταίνε και όχι ότι δεν θα μπορέσουμε να κρατηθούμε στην εξουσία και να το άλλοθι αλλά τώρα θέλουμε την εξουσία; Ή να την κοπανήσουμε και να το βάλουμε στο πόδια;
Έχουμε πολλά να πούμε στην συνέχεια για αυτό το θέμα και τα λεφτά τελειώνουν επικίνδυνα πως θα δώσουμε της συντάξεις; Αν περάσει ο Απρίλιος δεν την βγάζουμε με τίποτα για να δώσουμε για τον Μάιο.! Το καταλάβατε πουλιά μου; Να δω πότε θα ξυπνήσετε επιτέλους και εσείς και εγώ και να μην πιστεύετε σε επίγειους σωτήρες!

Το τι θα γίνει έχουμε καιρό να τα πούμε μια γρίπη ήταν και πέρασε έτσι θα σας πω πολλά γιατί μαθαίνω πολλά και σας λέω λίγα ,πολύ λιγότερα από όσα πρέπει γιατί δεν πρέπει να σας αγχώσω.
Μην ανησύχησε λοιπόν έχουμε πολλά να πούμε και θα τα πούμε.

Μικρός ήρωας
Δικαίος Γεώργιος

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/10/2015 02:31:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νενικήκαμεν; νίκησε δηλαδή η Ελλάδα; Ή κάτι άλλο έγινε;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες