ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ανασύνθεση του Προεδρείου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Νέος Πρόεδρος ο Γιώργος Δόσης.

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, συγκλήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για την συμπλήρωση της θέσης του Προέδρου, μετά την παραίτηση του Γιώργου Οικονόμου.

Μετά από μυστική ψηφοφορία, Πρόεδρος εκλέχθηκε ο μοναδικός υποψήφιος Γιώργος Δόσης. Στην θέση Γενικού Γραμματέα που κατείχε μέχρι σήμερα ο νέος Πρόεδρος, εκλέχθηκε η...
μοναδική υποψήφια Ελευθερία Σιαμέτη και στη θέση Ειδικού Γραμματέα εκλέχθηκε ο Διονύσης Τσούτσης. Στις υπόλοιπες θέσεις του Προεδρείου, παραμένουν οι μέχρι σήμερα εκλεγμένοι.

Ο νέος Πρόεδρος Γιώργος Δόσης, συνταξιούχος εφοριακός, γεννήθηκε στο Πάπιγκο Ζαγορίου και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η νέα Γενική Γραμματέας Ελευθερία Σιαμέτη, συνταξιούχος διοικητική υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας, γεννήθηκε στον Αμμότοπο Άρτας και ο νέος Ειδικός Γραμματέας Διονύσης Τσούτσης, συνταξιούχος της Ο.Α. γεννήθηκε στην Κρυοπηγή Πρέβεζας.

Μετά την εκλογή τους και οι τρεις δήλωσαν, ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στην κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών, θα συνεχίσουν την άριστη συνεργασία που έχει κατακτηθεί στο Δ.Σ. της ΠΣΕ και θα αγωνιστούν να υλοποιηθεί ο προγραμματισμός δράσης μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του υπάρχοντος Δ.Σ.

Κατόπιν τούτου η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Σ.Ε. έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Γιώργος Δόσης
Α’ Αντιπρόεδρος: Σωτήρης Κολιούσης
Β’ Αντιπρόεδρος : Κώστας Κωνής
Γεν. Γραμματέας : Ελευθερία Σιαμέτη
Ταμίας : Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
Έφορος Τύπου : Σπύρος Τζίμας
Έφορος Δημ. Σχέσεων: Κώστας Ζηκόπουλος
Έφορος Πολιτισμού : Αλέξανδρος Λαμπρίδης
Έφορος Πνευμ. Κέντρου: Ιωάννης Νάκης
Ειδ. Γραμματέας : Διονύσης Τσούτσης
Αναπληρωτής Ταμίας : Χριστόφορος Τζαρτζούλης

Μέλη :
Γραμμένη Βαζούκη,
Σταματία Δάλλα,
Νικόλαος Ζέκης,
Βίκυ Καραγιάννη – Αράπη,
Ζαχαρίας Καψάλης,
Ηλέκτρα Κίκη,
Αθανάσιος Μπάλλας,
Κώστας Λιάγκος,
Ελένη Ντάσιου,
Γιώργος Ντούρος,
Δημήτρης Πριμηκύρης,
Βασίλης Τζουμας,
Μαρίνα Τζάκου,
Χαράλαμπος Τόκας,Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 3/12/2015 08:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ανασύνθεση του Προεδρείου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Νέος Πρόεδρος ο Γιώργος Δόσης. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες