ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην εκπομπή «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι».

Θέματα που «καίνε» άγγιξε για άλλη μια Κυριακή ο Νίκος Νικολόπουλος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Ελεύθεροι Πολιορκημένοι στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA.

O Nίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε πως γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν πληρώθηκαν τα ιντερνετικά δικαιώματα του ΟΠΑΠ από το 2000 έως το 2020 και αν όντως αυτά αποδόθηκαν στο ελληνικό δημόσιο μετά την πώληση του ...
Οργανισμού.

Άλλη μια ηχηρή αποκάλυψη ήρθε δια στόματος του διευθυντή της εφημερίδας FM VOICE Νίκου Μανεσιώτη και αφορά στην έγκληση της ελληνικής κυβέρνησης από την ευρωπαϊκή επιτροπή , από τις 9/12/2014 , για τη συμφωνία που υπέγραψε ο κ. Στουρνάρας με τη SIEMENS, θεωρώντας πως αντίκειται προς την ελληνική νομοθεσία. Αποκάλυψε μάλιστα πως η Commission αναρωτιέται γιατί εξακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση να θεωρεί αξιόπιστη την εν λόγω εταιρεία και μέχρι λίγο πριν τις εκλογές συνέχιζε τις απευθείας αναθέσεις έργων σε αυτήν.

Ο Δημήτρης Τσουκαλάς, ως Γενικός Γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αποκάλυψε πως η SIEMENS, έχει αναλάβει περίπου το 70% των έργων των οποίων τις συμβάσεις έχει ήδη δει, έχοντας πληρωθεί αν και σε ορισμένες περιπτώσεις τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί.Σε σχέση με την τρέχουσα πολιτικοοικονομική επικαιρότητα, ο κ. Τσουκαλάς αποκάλυψε πως ο δρόμος της κυβέρνησης Τσίπρα είναι ναρκοθετημένος και πως οι Γερμανοί προσπαθούσαν να επιβάλλουν δικούς τους συνεργάτες δίπλα στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Στον αντίποδα, ο Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, δήλωσε πως η κυβέρνηση «πουλάει τζάμπα μαγκιά, χωρίς να έχει καταλάβει τι της γίνεται», ενώ θεώρησε απαράδεκτο την ώρα που η χώρα καίγεται να αναδεικνύεται ως μείζον θέμα η «εξαγωγή» του κομποδέματος του Γκίκα Χαρδούβελη. Παρ’όλα αυτά διαβεβαίωσε πως , αν η κυβέρνηση λάβει οποιοδήποτε μέτρο για την ανακούφιση των μικρομεσαίων, η ΝΔ θα το στηρίξει.

Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Χάρης Κάτανας, δήλωσε πως οι Βουλευτές του κόμματός του μπήκαν στη Βουλή για να «σπάσουν αυγά» και διαβεβαίωσε πως η πολυαναμενόμενη ρύθμιση για τις 100 δόσεις για οφειλές σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία θα γίνει με τέτοιο τρόπο που να διευκολύνει πραγματικά όσους παρουσιάζουν αδυναμία αποπληρωμής.

Ο Ν. Μανεσιώτης αποκάλυψε επίσης τα διπλά ΑΦΜ που διατηρούν οι γερμανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με στόχο τη μη απόδοση ΦΠΑ. Πρακτική την οποία φάνηκε να βρίσκει λογική ο βουλευτής της ΝΔ Σ.Γκίκας , τονίζοντας πως , αλλιώς οι εταιρείες αυτές θα έφευγαν στο εξωτερικό.

Ο Στ. Γκίκας, μιλώντας για τα εξοπλιστικά, δήλωσε πως από το 2006 έως το 2010, το ελληνικό δημόσιο αναγκάστηκε να καταβάλλει 8,5 δις ευρώ για συμφωνίες που είχαν κλειστεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και οι πληρωμές τους είχαν μετακυληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, για να μην επιβαρύνουν τους τότε προϋπολογισμούς.

Η συζήτηση άναψε όταν στο τραπέζι τέθηκε η πρωτοβουλία της πρόεδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να εγείρει θέμα ακυρότητας νόμων οι οποίοι ψηφίστηκαν χωρίς την παρουσία των έγκλειστων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Τσουκαλάς τη χαρακτήρισε ως προσωπική νομική άποψη της Προέδρου, τόνισε όμως πως «επί 18 μήνες χρησιμοποιούμε τη Χρυσή Αυγή για μικροκομματικά παιχνίδια».

Ο Σ.Γκίκας χαρακτήρισε «επικίνδυνο το μονοπάτι που άνοιξε η κ. Κωνσταντοπούλου.» Στην εκπομπή έγινε αναφορά στο θέμα της κλινικής συμφερόντων των αδελφών Καραγκούνη, εις εκ των οποίων ο νυν εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, και στην προσπάθεια του τελευταίου να αποκτήσει άδεια λειτουργίας, αν και δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις, ενώ ήταν υφυπουργός δικαιοσύνης. Ο κ. Καραγκούνης, αν και είχε ενημερωθεί και κληθεί στην εκπομπή, επικαλέστηκε βεβαρυμμένο πρόγραμμα .

Από τη διεισδυτική ματιά του Νίκου Νικολόπουλου δεν θα μπορούσε να έχει ξεφύγει και η κακουργηματική δίωξη που ασκήθηκε σε πρώην στενό συνεργάτη του Νίκου Παπανδρέου για τα θαλασσοδάνεια ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ από την αμαρτωλή Proton Bank προς στελέχη της ΟMEGA BANK.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/10/2015 02:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην εκπομπή «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες