ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Ο κώδικας τιμής των ΟΥΚ και ο Παπαδημούλης.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου. 
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”.
Την 25η Μαρτίου το Έθνος των Ελλήνων γιόρταζε διπλή εορτή. Τον Ευαγγελισμό της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Επανάστασή μας κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Τότε που μια χούφτα Έλληνες αποτίναξαν από πάνω τους τον τούρκικο ζυγό αιώνων που καταδυνάστευε το Γένος μας και δημιούργησαν το νέο ανεξάρτητο εθνικό κράτος. Το 1838 επί βασιλείας Όθωνα καθιερώθηκε ο εορτασμός της...
Εθνικής μας Παλιγγενεσίας με δοξολογία και στρατιωτικές παρελάσεις.

Η 25η Μαρτίου 2015 ήταν μια πολύ βροχερή ημέρα.
Άνοιξαν οι ουρανοί και η βροχή έπεφτε ασταμάτητα. Όμως, παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες, πλήθος λαού παρακολούθησε τη στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών.

Όπως πάντα ο λαός μας, αθρόα συμμετείχε στις στρατιωτικές παρελάσεις για να καμαρώνει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, που του στέλνουν το διαχρονικό μήνυμα: «Περνάει ο Στρατός της Ελλάδος φρουρός».

Αυτή τη συμμετοχή του κόσμου στις στρατιωτικές παρελάσεις – φοβούμενοι την οργή του από την υποταγή του στα Μνημόνια και την εξαθλίωσή του – απαγόρευσε τα τελευταία χρόνια η δουλική και αντιλαϊκή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, μετατρέποντάς τες σε καγκελόφραχτες παρελάσεις.

Ωστόσο, και την εφετινή μεγαλοπρεπή από κάθε άποψη παρέλαση, δηλητηρίασαν κάποιοι που “βλέπουν” μονίμως μπροστά τους φασιστικά φαντάσματα. Είναι προϊόν των νεώτερων χρόνων μας, να μετατρέπουν κάποιοι την Ένωση Λαού και Στρατού σε αντιπαράθεση κομματικών ιδεολογιών.

Έτσι, επί παραδείγματι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook: «Τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου είναι μια ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία….». 
Ή όπως ο Δημήτρης Παπαδημούλης που έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter: «Τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση, είναι αντίθετα με την πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας. Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο».

Και όλα αυτά γιατί;
Γιατί ενοχλήθηκαν από το τμήμα της Σχολής Ευελπίδων – των αυριανών ηγετών των ελληνικών στρατευμάτων - όταν ακούστηκε το εμβατήριο “Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους βάρβαρους κι ελεύθερη είσαι τώρα”.

 Και πολύ περισσότερο, όταν το επίλεκτο Σώμα του Πολεμικού μας Ναυτικού, των ΟΥΚ (Ομάδα υποβρυχίων Καταστροφών), μπροστά στους επίσημους της Πολιτείας κραύγαζε: “Και το όνειρό μας είναι, στην Πόλη εμείς να μπούμε, Σημαία να υψώσουμε, τον Ύμνο εμείς να πούμε”.

Αλλά ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά αφού πρώτα θα πρέπει να θυμηθούμε πως ως πολιτικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – και σήμερα ως κυβέρνηση - είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας της γείτονας χώρας των Σκοπίων (FYROM). Μια καθόλα ανθελληνική στάση που μας ταλανίζει δεκαετίες τώρα.

Μια στάση που λίαν προσφάτως αποδέχθηκε υιοθετώντας την και η Μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Και που αυτή η σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο “Μακεδονία” δεν υλοποιείται ακόμη, λόγω των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν στη FYROM και δημιουργούνται από το 64% των Σλάβων, το 25,2% των Αλβανών και ακόμη των βουλγαρικών εδαφικών διεκδικήσεων.

Το δεύτερο, που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως η Δημοκρατία στον τόπο μας δεν κινδυνεύει από Ελληνόψυχους στρατιώτες των Ειδικών Σωμάτων των Ενόπλων ελληνικών Δυνάμεων, που θρηνούν θύματα και εν καιρώ ειρήνης, που θυσιάζονται για της ασφάλειά μας στην προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Η Πατρίδα κινδυνεύει από τους κατ΄ επίφαση πατριώτες, που μέσω των πολιτικών τους δικαιωμάτων ασελγούν ποικιλόμορφα κατά του ελληνικού λαού.

Το τρίτο που θα πρέπει να θυμίσουμε, είναι πως η Κωνσταντινούπολη είναι από το 1453 υπό Οθωμανική κατοχή.
Κυριεύθηκε και ουδέποτε παραδόθηκε.
Υπό αυτήν την αρχή ο αγώνας κατ΄ αυτής της κατοχής είναι διαρκής, όπως άλλωστε ήταν και στη Μητροπολιτική Ελλάδα στα χρόνια της Οθωμανικής κατοχής της και την οποία απελευθέρωση εορτάζουμε την 25η Μαρτίου εκάστου έτους.

Άρα, προς τι το κλάμα και ο οδυρμός από ορισμένους για την αναφορά των λεοντόκαρδων ΟΥΚάδων;

Από την άλλη μεριά θα πρέπει αυτοί οι ορισμένοι να γνωρίζουν πως ο Στρατός πρέπει να γαλουχεί το Σώμα και το Νου του, από το ιδεώδες της Πατρίδος. Και αυτό ενστερνίζεται μέσα από σκληρή εκπαίδευση και εκφράζεται σε τέτοιες περιστάσεις όπως οι παρελάσεις, για να δοθεί η σιγουριά στους πολίτες πως οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο φύλακας Άγγελος της ασφάλειας των οικογενειών τους.

 Και αυτοί οι καναπεδάτοι, δεν θα απαγορεύσουν ΠΟΤΕ αυτούς τους κώδικες Τιμής μεταξύ του Λαού και του Στρατού.

Τέλος κλείνοντας, θα θέλαμε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης να μας απαντήσει αν αληθεύουν τα παρακάτω από παλαιότερη θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο, κι αν ναι, θεωρεί πως απηχούν πατριωτικές θέσεις;

• Συντάχθηκε με το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ και υποστήριξαν από κοινού στις 17 Νοεμβρίου 2004: «Να δοθεί ψήφος στους μετανάστες»;

• Ψήφισε υπέρ της χρηματοδότησης των Τουρκοκυπρίων (11/2004) μαζί με τους ευρωβουλευτές της ΝΔ (11) και του ΠΑΣΟΚ (8) εδραιώνοντας το ψευδοκράτος που ενισχύεται οικονομικά από την ΕΕ;

• Στην έκθεση για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας (3/2006) διατυπώνεται ως προαπαιτούμενο η απόσυρση των τουρκικών δυνάμεων κατοχής από την Κύπρο. Ψήφισε κατά της αποχώρησης των στρατευμάτων κατοχής μαζί με την Κατερίνα Μπατζελή (ΠΑΣΟΚ) και το Μανώλη Μαυρομάτη (ΝΔ);

• Σε τροπολογία της Εκθέσεως Μπροκ (23/5/2007) με την οποία ζητείται να τεθεί ως όρος συνέχισης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, η άμεση παύση από μέρους της, της αμφισβήτησης των διεθνών αναγνωρισμένων συνόρων της ΕΕ, καταψήφισε ο κ. Παπαδημούλης και ο κ. Χατζηδάκης (ΝΔ);


Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/31/2015 10:09:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο κώδικας τιμής των ΟΥΚ και ο Παπαδημούλης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες