ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Οι κοτούλες σιώπησαν μπροστά στον ευνουχισμένο κόκορα...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Πάντοτε σχεδόν όποιος πρόεδρος της ΝΔ έχανε εκλογές, είχε το πολιτικό ανάστημα, το κύρος και την αξιοπρέπεια να δηλώνει παραίτηση για να προχωρήσει το κόμμα σε εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης νέου αρχηγού, προκειμένου να μπορέσει η παράταξη της κεντροδεξιάς να ανασυντάσσεται για το καλό της Δημοκρατίας και της Πατρίδος.

Όλοι, πλην ενός!
Του Αντώνη Σαμαρά!
Του προέδρου που εκλέχθηκε από ...
τη βάση του κόμματος. Όταν 800 χιλιάδες Νεοδημοκράτες γράφτηκαν μέλη του κόμματος και τον ψήφισαν στις 29 Νοεμβρίου 2009.

Τότε ακριβώς, που εν όψει προσυνεδριακού διαλόγου καλούσε τους Νεοδημοκράτες να παραστούν την Κυριακή το μεσημέρι 21 Φεβρουαρίου 2010 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου στο 8ο τακτικό Συνέδριο (25-27 Ιουνίου 2010) του κόμματος
“…Να ακουστεί η δική σας φωνή. Να αναδειχθεί η προοπτική της Νέας Μεταπολίτευσης. Στόχος μας, μέσα από το Συνέδριο, το κόμμα μας να γίνει πιο ανοικτό, πιο δημοκρατικό στην εσωτερική λειτουργία των οργάνων του, αξιοκρατικό στην ανάδειξη στελεχών, παρεμβατικό στην Κοινωνία. Να ξαναδώσουμε στον λαό την Ελπίδα. Με οριστική ρήξη με όσα οδήγησαν τον τόπο σε αδιέξοδα” 
(απόσπασμα από επιστολή Σαμαρά προς Νεοδημοκράτες).

Και σε αυτό το προσυνέδριο κραύγασε: “Το Συνέδριο θα είναι πράξη επανίδρυσης της παράταξής μας.
Ως αντιπολίτευση θα βοηθήσουμε όπου χρειαστεί, θα διαφωνήσουμε όπου απαιτηθεί, θα πάρουμε αποφάσεις αλλά δεν συγκυβερνούμε με το ΠΑΣΟΚ”.

Και στην 76η ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου 2011, κατήγγειλε και υποσχόταν ο αντιμνημονιακός Αντώνης Σαμαράς, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου:
“Το λέω κατηγορηματικά, αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Συγκυβέρνηση θέλουν τριών ειδών συμφέροντα. 
Πρώτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά και για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο Mνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλυτώσουν, αλλά δε θα γλυτώσουν. 
Δεύτερον: Τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν, όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δε θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα και όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμη και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. 
Τρίτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες αυτές οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα, που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη. Δεν μπορούμε, φίλες και φίλοι, να βγούμε από την ύφεση, μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση. Δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στο λαό, μαζί με εκείνους που κορόιδεψαν το λαό. Όσοι θέλουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, είναι για να μην αλλάξει τίποτα, για να διασωθεί αυτό που χρεοκόπησε και για να σωθούν εκείνοι που μας χρεοκόπησαν”.

Οσονούπω, παρά τις δεσμεύσεις του ο Αντώνης Σαμαράς, μια χαρά συγκυβέρνησε 2,5 χρόνια με το ΠΑΣΟΚ και απέδειξε γιατί ως Πρωθυπουργός δεν έκανε απολύτως τίποτε για την Πατρίδα και το λαό της. Είχε καταδείξει ποιοι στήριζαν το ΠΑΣΟΚ και στην πορεία, τον ίδιο και τη ΝΔ.

Ωστόσο, ο Αντώνης Σαμαράς παρά την έντονη εσωκομματική αμφισβήτησή του και την πολεμική που δέχεται κατά ριπάς μετά και την νέα εκλογική του ήττα στις 25 Ιανουαρίου 2015, εξακολουθεί να παραμένει γαντζωμένος στην προεδρική καρέκλα της ΝΔ. Τι κι αν στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, 20 και πλέον βουλευτές της, τον αμφισβήτησαν ζητώντας Έκτακτο Συνέδριο. Τι κι αν στη συνέχεια, στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε εκ νέου σύγκληση Έκτακτου Συνεδρίου. Τι κι εάν η επιθετική ομιλία του “δελφίνου” Νίκου Δένδια, “έβγαλε από τα ρούχα του” τον Σαμαρά δηλώνοντας προς τον πρώην υπουργό του: “Τώρα κατάλαβα γιατί μου έλεγες συχνά, λίγο πριν τις εκλογές, ότι πρέπει να ξεκουραστώ”.

Όμως, επί της ουσίας κανένας από αυτούς που ζήτησαν Συνέδριο δεν του θύμισε όλα τα παραπάνω. Ουδείς του θύμισε τα λόγια του για την αξία ενός Συνεδρίου: “μέσα από το Συνέδριο, το κόμμα μας γίνεται πιο ανοικτό, πιο δημοκρατικό στην εσωτερική λειτουργία των οργάνων του, αξιοκρατικό στην ανάδειξη στελεχών, παρεμβατικό στην Κοινωνία”.
Συνεπώς, έχει κάθε δικαίωμα ο Αντώνης Σαμαράς να δηλώνει στη λήξη της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής: “Κανείς δεν έθεσε θέμα διαδοχής και το θέμα έκλεισε. Και όποιοι διαρρέουν το αντίθετο τραυματίζουν τη ΝΔ και ενισχύουν το ΣΥΡΙΖΑ”.
Δηλαδή, εκεί που σας χρωστούσε, σας πήρε και το βόδι, που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας!
Αλλά δεν είσαστε βόδια.
Είσαστε κοτούλες που σιωπήσατε μπροστά στον ευνουχισμένο κόκορα!
Γιατί, εκ των υστέρων δεν μπορεί η Ντόρα Μπακογιάννη να λέει στα ΜΜΕ: «Η ΝΔ δεν είναι πλέον συνομιλητής μεγάλων κοινωνικών ομάδων. Αυτό δεν μπορεί να συνεχισθεί. Αν δεν αλλάξουμε θα “πεθάνουμε”, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας».

Μπα, τώρα το καταλάβατε ότι γίνατε ΠΑΣΟΚ.
Δυόμιση χρόνια που συγκυβερνούσατε δεν το είχατε καταλάβει;
Όταν ο Αντώναρος έλεγε πως: “είναι αιχμάλωτοι κάποιων λίγων η ΝΔ”, εσείς σφυρίζατε αδιάφορα;

Συμβιβαστείτε τώρα με τη Συνδιάσκεψη που προέκρινε το περιβάλλον Σαμαρά.
Συμβιβαστείτε με την πολιτική ακροδεξιά καφρίλα του Αντώνη που κρατά όμηρό της τη ΝΔ.
Συμπορευθείτε σε νέους αγώνες με τον Άδωνι, το Βορίδη, τον Πλεύρη, τον Ντινόπουλο, την Ασημακοπούλου, τη Βούλτεψη το Γιακουμάτο, τον Σταμάτη και τον Λαζαρίδη!

Γνωρίζω πως ξέχασα κι άλλους!
Να με συγχωρέσουν, ειλικρινώς!

Και κάτι τελευταίο: Kαλά σαράντα!Παναγιώτης Αποστόλου
egerssi@otenet.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/17/2015 10:18:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Οι κοτούλες σιώπησαν μπροστά στον ευνουχισμένο κόκορα..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες