ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Όταν η νεολαία δεν έχει όραμα και ηθικές αξίες.

Γιατί μαγκιά...είναι να δημιουργείς! Και όχι να καταστρέφεις!

Μαγκιά είναι να αγαπάς και να σέβεσαι την οικογένειά σου, τους φίλους σου, την πατρίδα σου, το σύνολο!
Να είσαι χρήσιμος, να...
βρίσκεις λύσεις!

Και όχι να έχεις τυφλό μίσος, να μηδενίζεις, να διαλύεις τα πάντα, να δημιουργείς ανούσια προβλήματα!

Δυστυχώς στην εποχή μας, οι ηθικές αξίες, η οικογένεια, τα σχολεία και η παιδεία έχουν διαλυθεί...

Γι'αυτό λοιπόν και τα παιδιά μας, η νεολαία μας, δεν ξέρει που βαδίζει...

Γι ' αυτό και τόση βία, τόσος μηδενισμός, τόσα ναρκωτικά, τόσος εκφοβισμός και τόση αβεβαιώτητα...

Δεν υπάρχει πλέον όραμα για τη νεολαία μας...

Τα παιδιά μας πλέον ξοδεύουν ενέργεια για το τίποτα, για ματαιόδοξα πράγματα, δεν έχουν πρότυπα δεν ξέρουν τι θέλουν, πως να εκφρασούν και κάνουν συνεχώς λάθη που τα πληρώνουν...

Ο υλισμός, ο ψευτοδιεθνισμός, η θολοκουλτούρα, ο ωχαδερφισμός και η ματαιοδοξία έχουν γίνει οι κυρίαρχες ιδεολογίες με τις οποίες γαλοχούνται τα παιδιά μας πλέον...

Γι'αυτό και καταντήσαμε να έχουμε τέτοια αρνητικά φαινόμενα...

Αυτό όμως ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!

Πρέπει και πάλι να ξαναπροσφέρουμε στη νεολαία μας ηθικές διαχρονικές αξίες, όραμα, πρότυπα, στόχους!!!....Πρέπει να δείξουμε στα παιδιά μας, ότι μαγκιά...είναι να δημιουργείς....και όχι να καταστρέφεις!...

Μαγκιά είναι να γίνεις ένας χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία.

Ένας επιστήμονας, ένας καλλιτέχνης, ένας εξειδικευμένος εργάτης, ένας αθλητής, ένας παραγωγός, ένας στρατιώτης της πατρίδας και του συνόλου!

Αυτό είναι μαγκιά!

Ναι, πρέπει να ξαναμάθουμε στα παιδιά μας τις διαχρονικές αξίες του κλασσικού Ελληνισμού!

Της αγάπης για το καλό, για το ωραίο, για το δίκαιο, για το μέτρο, για την ελευθερία, για την αγάπη και τον σεβασμό προς το σύνολο και τη φύση! Για τη φιλοπατρία! Για την άμυλλα! Για το ήθος! Για το έθος!

Όλες αυτές τις αξίες πρέπει να μάθουμε και πάλι στα παιδιά μας!

Για να μπορέσουμε όλοι να ζήσουμε σε μια καλύτερη Ελλάδα, σε έναν καλύτερο κόσμο!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Το είδαμε στο Παν-ΕλληνισμόςBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 3/18/2015 08:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Όταν η νεολαία δεν έχει όραμα και ηθικές αξίες. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες