ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Παραδοχή «ντε φάκτο» στην ύπαρξη ΑΤΙΑ από την USAF!

Βετεράνος της Αμερικανικής Αεροπορίας κέρδισε σε νομική προσπάθεια του, την στρατιωτική ηγεσία των ΗΠΑ να πληρώσει τη θεραπεία μιας ασθένειας, που φέρεται να προκλήθηκε σε μια συνάντηση του με ΑΤΙΑ στο Suffolk!

Ο Υποσμηνίας John Burroughs είχε εμπλακεί στο περιβόητο περιστατικό του δάσους στο Rendlesham τον Δεκέμβριο του 1980, το οποίο έχει γίνει γνωστό ως ...
«Roswell Βρετανίας».

Είχε εκτεθεί σε υψηλές δόσεις ακτινοβολίας, ενώ ερευνούσε το μυστήριο σκάφος και υποστήριξε ότι ετέθη σε ραδιενέργεια που τον ανάγκασε σε επέμβαση καρδιάς.

Μετά από δεκαετίες κωλυσιεργίας του κράτους των ΗΠΑ, κατάφερε τελικώς να πείσει την στρατιωτική ηγεσία, να πληρώσουν για τη θεραπεία του.
Ο δικηγόρος του χαιρέτισε τη νομική νίκη του πελάτη του, ως «de facto» παραδοχή ότι υπάρχουν ΑΤΙΑ και ότι μπορεί να προκαλέσουν «σωματική βλάβη»!

Ο Burroughs είπε στην Mirror: «Δεν έψαχνα κανέναν να με πιστέψει. «Αυτό που με ενδιέφερε μόνο ήταν η θεραπεία μου. Αυτό ήταν το μόνο που είχε σημασία.»

Αρκετά μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών έγιναν μάρτυρες θεάσεως ενός παράξενου σκάφος επί τρεις διαδοχικές νύχτες.


Ο Μπάροουζ και ένας συνάδελφος του ο Jim Penniston πήγαν να επιθεωρήσουν το ΑΤΙΑ από κοντινή απόσταση, με τον Penniston να περιγράφει «ένα παράξενο ασημένιο σκάφος που καλύπτεται με σύμβολα που έμοιαζαν με ιερογλυφικά.»

Λίγο αργότερα, ο Μπάροουζ αρρώστησε με συμπτώματα που μοιάζουν με την έκθεση σε ραδιενεργή ακτινοβολία.

Όμως, τα πραγματικά προβλήματα ξεκίνησαν το 2011, όταν οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ότι η μιτροειδής βαλβίδα της καρδιάς του είχε σχεδόν καταστραφεί – κάτι που συμβαίνει συνήθως σε άνδρες πολύ μεγαλύτερους από τα 50. «Λαχάνιαζα ακόμα και στην κατηφόρα», είπε ο Μπάροουζ.Αυτός αλλά ούτε και ο γιατρός του είχαν πρόσβαση σε ιατρικά αρχεία του, τα οποία είχαν ταξινομηθεί.
Ο Μπάροουζ ισχυρίστηκε ακόμη ότι η Πολεμική Αεροπορία αρνήθηκε ότι εργαζόταν σε αυτούς κατά τη στιγμή του συμβάντος στο δάσος του Rendlesham.

Ζήτησε τη βοήθεια τού υποψηφίου γερουσιαστή Τζον Μακέιν, ο οποίος ήταν σε θέση να πάρει στα χέρια του όλα τα ιατρικά αρχεία.
 Τέλος, στην νομική ομάδα του Μπάροουζ βρέθηκαν δύο έγγραφα από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, τα οποία έδειξαν υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας στη θέση όπου έλαβε χώρα το περιστατικό με το ΑΤΙΑ.Ο Σύνδεσμος Βετεράνων των ΗΠΑ και το Υπουργείο Άμυνας στη συνέχεια συμφώνησαν να πληρώσουν τα έξοδα για τη θεραπεία του.

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι είδα», είπε ο Μπάροουζ. «Νομίζω ότι αυτό είναι ένα φαινόμενο που η κυβέρνηση έχει επίγνωση, αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να βρουν τι είναι ακριβώς.»

Ο δικηγόρος του Μπάροουζ, είπε ότι η απόφαση είναι ουσιαστικά μια παραδοχή ότι το γεγονός με το ΑΤΙΑ είναι πραγματικό.

«Επικαλούμενη έγγραφα για ΑΤΙΑ και τη χορήγηση στον John Burroughs σύνταξη πλήρους αναπηρίας και εξόδων για την θεραπεία και τους τραυματισμούς του στο δάσος του Rendlesham, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εκ των πραγμάτων αναγνωρίσει την ύπαρξη αγνώστων εναέριων φαινομένων, τα οποία, στην περίπτωση του John Burroughs», είχαν ως αποτέλεσμα την σωματική του βλάβη», είπε ένας πολίτης σε μήνυμα του στην Mirror.

O Nick Pope, ένας ερευνητής, ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια ερευνώντας περιστατικά ΑΤΙΑ ως υπάλληλος στο Υπουργείο Άμυνας, είπε: «Νομίζω ότι η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική σε όσους πιστεύουν σε ΑΤΙΑ.

Ηλίας Σιατούνης, crashonline.gr
Tο είδαμε στο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/09/2015 09:29:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Παραδοχή «ντε φάκτο» στην ύπαρξη ΑΤΙΑ από την USAF!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες