ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Προδότες εξ αριστερών...

Του Γιάννη Λαζάρου.
Μάς ξεφτιλίσατε ρε!
Δεν είναι ότι ως κυβέρνηση της ανατροπής και όλα τα κουραφέλαξα που λέγατε για να πείσετε τον λαό να σας κάνει εξουσία, ενοχλεί.

Αυτό που ενοχλεί είναι ότι καταφέρατε μέσα σε λίγες ημέρες να απαξιώσετε την Αριστερά ολοκληρωτικά.  Ό,τι πιο υποτακτικό έβγαλε ο χώρος αφού πρώτα έσπρωξε προς την...
έξοδο όποιον δεν κατάπινε κορόμηλα συνδιαλλαγών και “θα τα βρούμε” κάθισε στον θρόνο της εξουσίας χτυπώντας την Αριστερά πισώπλατα.

Η συνέχιση της θεωρίας των λάιτ αριστερών Ευρωκομμουνιστών “χτυπάμε την εξουσία από μέσα” έγινε πραγματικότητα χτυπώντας όμως "οι αριστεροί" την ίδια την Αριστερά από μέσα.

Σας διέφυγε τεχνηέντως πως ο Ευρωκομμουνισμός γέννησε τον Μπερλουσκονισμό.

Μια από τα ίδια όπως έκαναν και οι υπόλοιπες παρατάξεις εξουσίας για δεκαετίες.
Δεν είναι μόνο ο χώρος της Αριστεράς που είχε προσωπικότητες που άξιζαν να είναι στην διακυβέρνηση της χώρας.
Όλοι -εκτός από τις καθαρά παρακρατικές οργανώσεις που έγιναν κόμματα- είχαν πολιτικά όντα τα οποία είχαν ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στους κανόνες της εξουσίας.
Δεν ήταν σκύφτες.
Δεν έβαζαν νερό στο κρασί τους όταν τα θέματα που έπρεπε να μπουν προς διαπραγμάτευση ως αυτονόητα ήταν αδιαπραγμάτευτα.

Το ότι η Αριστερά είχε έναν λόγο παραπάνω να κάνει την οποιαδήποτε ανατροπή βασίζεται στο ό,τι ποτέ δεν είχε καταφέρει να ανέβει στην εξουσία.
Οι πολίτες λοιπόν έκαναν την υπέρβαση και έδωσαν την ιερή ψήφο τους εφόσον Αριστερά στην εξουσία δεν είχε δοκιμάσει αυτός ο τόπος.

Ήρθατε λοιπόν, οι σκύφτες της Αριστεράς και ξεφτιλίσατε πρώτον την χώρα με “τσαμπουκάδες” του γλυκού νερού και δεύτερον την ίδια Αριστερά που από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να έχει δεύτερη ευκαιρία να κυβερνήσει ξανά.

Κάνετε τα γνωστά που έκαναν οι παλαιοκομματικοί της Αριστεράς δήθεν να κάνετε αντίσταση στο εσωτερικό του κόμματός σας.
Από τη μια συμμετείχατε ΟΛΟΙ στην συμφωνία Βαρουφάκη και από την άλλη αφού έχει πέσει η υπογραφή κάνετε ψηφοφορία μέσα στην Κεντρική σας Επιτροπή και ανακοινώνετε ότι το 45% των μελών καταψήφισαν την υπογεγραμμένη συμφωνία.
Δούλεμα πάνω στο δούλεμα λες και απευθύνεστε μόνο σε μάζα ηλιθίων και όχι σε λαό που έζησε την ιστορία τα τελευταία 40 χρόνια.

Προσπαθείτε να κρατήσετε με νύχια και δόντια την “αριστερή πλατφόρμα” αλλά στην ουσία ο εκπρόσωπος αυτής είναι ο υπουργός του πιο ευαίσθητου και σημαντικού Υπουργείου.
Βάλατε τον Λαφαζάνη εκεί που πρόκειται να γίνουν οι προγραμματισμένες αποκρατικοποιήσεις, να λέει κανένα επαναστατικό λόγο για να νομίζει ο "όχλος" ότι δεν είστε όλοι ίδιοι.

Δεν είστε όμως απλά ίδιοι μεταξύ σας, είστε χειρότεροι και από αυτό που βλέπετε κάθε μέρα στον καθρέπτη σας.

Τόλμησε το μειράκιον (πολιτικώς) Τσίπρας, στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα να καλέσει τα μέλη και τους “συντρόφους” να πολεμήσουν ενάντια στην προπαγάνδα αυτών που θέλουν να γυρίσουν τον λαό στον φόβο και την αναξιοπρέπεια.
Μόνο ένα παρακρατικό μυαλό θα σκεφτόταν κατ' αυτόν τον τρόπο!
Να είναι έτοιμοι οι “σύντροφοι” σε όποιες επιθέσεις προπαγάνδας;
Δεν θα τολμάει να μιλάει κανείς για αυτά που υπογράφετε;
Τότε επιτεθείτε στο 45% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής που καταψήφισε το κατάπτυστο σύμφωνο Βαρουφάκη.
Αλλά είπαμε αυτό το 45% το θέλετε για να υπάρχει το άλλοθι της Αριστεράς στην κυβέρνηση, να έχετε το πάτημα ότι θα είστε και λίγο σκύφτες με τους κατακτητές αλλά και ριζοσπάστες όταν η οργή του λαού θα είναι κοντά στο μάγουλό σας.

Καταστρέψατε προμελετημένα ό,τι φτιάχτηκε με πολλούς αγώνες.
Όχι πορείες με ρούχο Αρμάνι και μετά καφέ στο Dacappo.
Αγώνες που στέρησαν σε χιλιάδες ανθρώπους τις δουλειές τους από εργοστάσια όταν πήγαινε η λίστα των διαδηλωτών-απεργών στα αφεντικά.
Αυτόφωρα και γκλομπ να πέφτουν σαν βροχή πάνω σε κεφάλια.
Χαρτί κοινωνικών φρονημάτων που πήγαινε κληρονομιά από πατέρα σε γιο.
Ξύλο και πάλι ξύλο και ένα πουκάμισο ανοιχτό να λέει στα όργανα της εξουσίας “πυροβολήστε ρε, δεν κάνουμε πίσω”.

Όλα αυτά και χιλιάδες άλλα μυστικά που έμειναν μέσα σε κλειδαμπαρωμένα χαμηλά σπίτια για ένα μεροκάματο αλλά με το κεφάλι ψηλά στην γειτονιά.

Και ήρθες εσύ μειράκιον Αλέξη να κόψεις τις γλώσσες όσων μιλούν για αυτά στα οποία είναι αυτόπτες μάρτυρες.
Έβαλες τον φόβο των κατακτημένων Ελλήνων επί 5 χρόνια να σε κάνει εξουσία και τώρα τραβάς από την κωλότσεπη τον ίδιο φόβο που κουμαντάρεις ως εξουσία για να τρομάξεις τον λαό.

Η προδοσία σας ήταν διπλή και συγχρονισμένη.
Προδώσατε κι εσείς όπως όλοι οι κυβερνώντες την χώρα και επιπλέον προδώσατε έναν πολιτικό χώρο τόσο προοδευτικό που έβγαλε από τα σπλάχνα του ακόμα και τύπους σαν εσάς.

Δεν ξεφτιλίσατε μόνο την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, ξεφτιλίσατε και τους νεκρούς που είχατε το θράσος να χρησιμοποιήσετε την ίδια ημέρα της ορκωμοσίας σας ως εξουσία πηγαίνοντας ένα μπουκέτο λουλούδια.

Στον Τοίχο της Καισαριανής και της κάθε Καισαριανής όλης της χώρας εκτελέστηκαν παλικάρια, μειράκιον Αλέξη, για ιδανικά και αξίες που με μία υπογραφή και απανωτά πολιτικά ψέμματα εσύ ο ίδιος τα εκτελείς συνειδητά στον Τοίχο της Προδοσίας.

 Στον τοίχο.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/03/2015 10:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Προδότες εξ αριστερών..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες