ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Προς όλους εκείνους που "ταράχθηκαν" με τα συνθήματα των ΟΥΚαδων.

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Κύριοι...
του Πασοκ, του Ποταμιού και όσοι εκ του ΣΥΡΙΖΑ "ταραχθήκατε" με τα συνθήματα των ΟΥΚαδων. Είμαι γεμάτος περιέργεια τι ακριβώς θα θέλατε να φωνάζουν τα κομάντα... 

Δεν πιστεύω να θέλατε να φωνάζουν ... ΕΛΛΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑ ... ΣΥΜΜΑΧΙΑ ;
Γιατί εσείς θα μας τρελάνετε...
τελείως.
"Ταραχθήκατε" που φωνάζαν για την Αγιά Σοφιά; ................
Πάντως από την "άλλη", σας καταλαβαίνω!
Για αυτό και έχω να σας προτείνω κάτι.

Την 28η Οκτωβρίου ή του χρόνου στις 25 Μαρτίου ( αν δεν προλαβαίνετε να συντονιστείτε) να παρελάσετε και εσείς όλοι όσοι έχετε πρόβλημα με τα συνθήματα αυτών που θα πεθάνουν για εσάς και τις οικογένειές σας σε περίπτωση πολέμου.
Να παρελάσετε και να φωνάξετε και εσείς συνθήματα... να ακουστεί η φωνή σας..

Μάλιστα έχω ήδη ένα έτοιμο να σας προτείνω ... 
Ανοίξτε τον ήχο 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ 
και υιοθετήστε το 
προφανώς σας εκφράζει ... 


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 3/27/2015 01:11:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

1 σχόλια for "Προς όλους εκείνους που "ταράχθηκαν" με τα συνθήματα των ΟΥΚαδων. "  1. Η αλήθεια είναι ότι το σύνθημα των ΟΥΚ "το όνειρό μας είναι στην Πόλη εμείς να μπούμε", με εκνευρίζει για 3 λόγους.


    Πρώτον, διότι έχει μία χριστιανοβυζαντινή χροιά. Η Κωνσταντινούπολη, η αγιά-Σοφιά, κλπ. Γιατί δηλαδή να μην λένε "το όνειρό μας είναι να απελευθερώσουμε το Αρτεμίσιο της Εφέσου"; Ο έκδηλος βυζαντινισμός εκπορεύεται από την ιστορική άγνοια. Αν θέλουν να λέγωνται Έλληνες ΟΥΚάδες οφείλουν να εκφράζουν έναν πολιτισμικό πατριωτισμό. Η υπεράσπιση του Ελληνικού Πολιτισμού πρέπει να είναι θεμελιώδες στοιχείο εκπαιδεύσεως των Ελληνικών ειδικών δυνάμεων.


    Δεύτερον, γιατί είσοδος μόνον στην Πόλη, και όχι στην υπόλοιπη Ιωνία; Γιατί να περιορίζουμε τα αλυτρωτικά συνθήματα στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης; Την Ιωνία θα την αφήσουμε υπόδουλη;    Τρίτον, το σύνθημα εκφράζει έναν εδαφικό πατριωτισμό. Υπονοεί ανακατάληψη εδαφών. Γιατί να μην αναφωνούν εθνοφυλετικά συνθήματα όπως "το όνειρό μας είναι την Φυλή μας να απελευθερώσουμε"; Τί να κάνεις τα εδάφη στην Ιωνία αν τα απελευθερώσουν Έλληνες στρατιώτες και ύστερα από λίγο αναμειχθούν φυλετικώς με ντόπιους αλλοφύλους. Ο εθνοφυλετικός πατριωτισμός έχει μεγαλύτερη αξία από τον εδαφικό πατριωτισμό.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες