ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Τέρενς Κουίκ: " Ο πολύς κ. Σούλτς υπερέβη τα εσκαμμένα. "

"To Ευρωκοινοβούλιο οφείλει να εγκαλέσει τον Πρόεδρο του, Μάρτιν Σούλττς, για την ανεπίτρεπτη παρέμβαση στα εσωτερικά των Ελληνικών κομμάτων και της λειτουργίας της Δημοκρατίας μας. "

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, στα πλαίσια της επίσκεψής του στον Νομό Ηλείας, ο Υφυπουργός Επικρατείας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτ΄τητων Ελλήνων  Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:...


«Το δικαίωμα της πολιτικής κριτικής το έχει ο καθένας. Ο πολύς κ. Σούλτς μπορεί να κρίνει την πολιτική και τα αποτελέσματα μιας κυβέρνησης όποιας ευρωπαϊκής χώρας θέλει. Αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά των Κομμάτων και να κρίνει - πόσω μάλλον με απαξιωτικά σχόλια - τις συνεργασίες που επέλεξαν να κάνουν Κόμματα ή Κινήματα, που συνθέτουν μια κυβερνητική συμμαχία.

Ο πολύς κ. Σούλτς υπερέβη τα εσκαμμένα.
Ενεπλάκη στην εσωτερική λειτουργία των Κομμάτων στα πλαίσια της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως μη όφειλε και πολύ περισσότερο, όταν είναι Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Ελάχιστα με ενδιαφέρουν τα όποια απωθημένα και οι όποιες αδυναμίες του σε «κολλητούς» του στην Ελλάδα. Ως Έλληνας πολιτικός αξιώνω, να τιμά την θέση και τον ρόλο που έχει στην καρδιά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλευτικού συστήματος.

Η απαράδεκτη πολιτική του συμπεριφορά είναι πλέον θέμα Ευρωκοινοβουλίου. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οφείλει να τον εγκαλέσει και να τον επαναφέρει στην τάξη.

Δεν μπορεί…
Θα υπάρχουν Ευρωβουλευτές, ανεξαρτήτως χώρας ή πολιτικής πτέρυγας, που θα τιμήσουν την έννοια της Δημοκρατίας και θα αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες.

Τέλος, ο πολύς κ. Σούλτς οφείλει - με αυτές τις συμπεριφορές - να μην προσβάλλει και την βούληση του ελληνικού λαού, που με την ψήφο του τίμησε με την εκπροσώπηση τους στην Βουλή των Ελλήνων δύο αντιμνημονιακά Κόμματα – Κινήματα, όπως οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ας το καταλάβει, ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω». Δεν ήταν «Θεού δωράκι» το αποτέλεσμα των εκλογών. Ήταν αποτέλεσμα της θέλησης των Ελλήνων να πάρουμε πίσω από τα χέρια του κάθε ξένου αποικιοκράτη ή ντόπιου συνοδοιπόρου του, την Πατρίδα μας, την αξιοπρέπεια μας, το οικογενειακό μας χαμόγελο και τον ανθρώπινο τρόπο, με τον οποίο έχουμε την απαίτηση να ζούμε, χωρίς δηλητηριασμένες και αποτυχημένες συνταγές.

Όσο για τα θέματα με μίζες, δωροδοκίες, και ό,τι άλλο έχει το «καλάθι» της διαφθοράς, φαντάζομαι, ότι ο πολύς κ. Σούλτς δεν θα έχει την παραμικρή αντίρρηση να τα «βγάλει» όλα στην επιφάνεια η νέα ελληνική κυβέρνηση, την οποία δεν εκβιάζει καμιά λίστα Siemens.

Βασικό ρόλο σε αυτήν την κάθαρση έχει και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Άραγε ο πολύς κ. Σούλτς αντιλαμβάνεται, ότι το μεγαλύτερο μέρισμα στην επιστήμη των δωροδοκιών έχουν οι πολιτικοί και οι βιομηχανίες της πατρίδας του;

Δεν φαντάζομαι, να θέλει να τα καλύψει και να τα «κουκουλώσει». Γι’ αυτό καλύτερα θα είναι να ασχολείται με τα καθήκοντα, που ανέλαβε στο Ευρωκοινοβούλιο, υπενθυμίζοντας του - επειδή ήμουν παρών στην συνάντηση - τι του είχε πει προσωπικά ο Πάνος Καμμένος (στην συνάντηση τους το 2012 σε αίθουσα στην Βουλή), για τις δωροδοκίες των Γερμανών και κυρίως το σκάνδαλο Siemens.

Τότε είχε σιωπήσει και περίπου έκανε, πως δεν… ήξερε!

Τίποτα άλλο…».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/18/2015 08:16:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τέρενς Κουίκ: " Ο πολύς κ. Σούλτς υπερέβη τα εσκαμμένα. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες