ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Θέλουν να μας "σταυρώσουν" νωρίτερα;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Και ο Γολγοθάς είναι στρωμένος ¨με καλές προθέσεις¨ και ο Σταυρός είναι έτοιμος για το Ευρωπαϊκό Υπερθέαμα.

Ποιόν θα ανεβάσουν στο μαρτυρικό ικρίωμα;
Μα φυσικά τον ¨κυρίαρχο¨ Ελληνικό Λαό…
Έτσι δεν τον αποκαλούσουν τα ντόπια λαμόγια τόσα χρόνια για να κρύβουν τις...
ανομίες τους;
Ακόμη και η επικαιρότητα μιας μέρας μπορεί να περιγράψει το επώδυνο σκηνικό που μας στήνουν τέτοιες μέρες Μεγάλης Σαρακοστής.

«Η νέα κυβέρνηση κατέστρεψε όση εμπιστοσύνη είχε οικοδομηθεί τα προηγούμενα χρόνια» Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Wolfgang Schaeuble, κατηγορώντας την ελληνική κυβέρνηση πως έχει καταστρέψει την εμπιστοσύνη με το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, μιλώντας σε συνέδριο στη γερμανική πρωτεύουσα, ο W. Schaeuble τόνισε πως «η νέα κυβέρνηση κατέστρεψε όση εμπιστοσύνη είχε οικοδομηθεί τα προηγούμενα χρόνια».
«Ακόμη και η ριζοσπαστική αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας δεν πρόκειται να τηρήσει τις δεσμεύσεις της» τόνισε χαρακτηριστικά.
bankingnews.gr/ 16/03/2015 - 19:38

Αυτό είναι ένα σοβαρό πισωγύρισμα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι λέει ψέματα στον ελληνικό λαό. Τόνισε δε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να λάβει περαιτέρω πολεμικές αποζημιώσεις.
«Μέχρι τον Νοέμβριο η Αθήνα ήταν σε έναν δρόμο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε έξοδο από την κρίση. Πάει αυτό. Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα με την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε σε εκδήλωση απόψε στο Βερολίνο και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει κανέναν στους διεθνείς θεσμούς ο οποίος να μπορούσε να του πει τι σκοπεύει τελικά να κάνει η Αθήνα. Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι λέει ψέματα στους πολίτες στην Ελλάδα.
Posted by onpolitika 16 Μαρτίου 2015
olympia.gr/

Μάλλον ο κ. Σόιμπλε θέλει τέτοιες μέρες να υποδυθεί τον ρόλο του Εκατόνταρχου κάτω από τον Σταυρό …. Και τα τεχνικά κλιμάκια τους Ρωμαίους στρατιώτες…
¨ Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις των τεχνικών κλιμακίων της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ESM και του IMF με την ελληνική κυβέρνηση στην Αθήνα.
Οι εκπρόσωποι των εταίρων και των δανειστών μας επιμένουν φορτικά να επανέλθουν οι συζητήσεις στο σημείο που τις άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση, δηλαδή στο e-mail Χαρδούβελη και στα επιπρόσθετα μέτρα που τυχόν θα απαιτηθούν για την κάλυψη του δημοσιονομικού και χρηματοδοτικού κενού που θα αναδειχθούν από την τρέχουσα εξέλιξη των δημοσίων οικονομικών.¨

Γιατί βιάζονται οι ¨σταυρωτές¨ του Ελληνικού Έθνους και δείχνουν ασυγκράτητα αποφασισμένοι για σύγκρουση πίσω από τα παγωμένα χαμόγελά τους;
¨ Σύμφωνα με το γαλλικό Συλλογικό Όργανο για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους (CAC), το ελληνικό δημόσιο χρέος πριν από την κρίση είναι προϊόν γάμου από δύο κακά που γεννήθηκαν το ένα μετά το άλλο: τα υπέρογκα επιτόκια κατά τη δεκαετία του 1980 και η μείωση των κρατικών εσόδων στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Πριν από δέκα ημέρες, το ελληνικό κοινοβούλιο ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους της χώρας για να γίνει διάκριση του νόμιμου μέρους από το παράνομο. Με αυτό το εργαλείο, η πρόεδρος της Βουλή Ζωή Κωνσταντοπούλου ελπίζει ότι «θα αποκαταστήσει μια μεγάλη αδικία εις βάρος του ελληνικού λαού και θα διευκρινίσει το πώς η χώρα έφτασε εκεί»
Αναδημοσιεύουμε εδώ το σχετικό άρθρο που δημοσιεύθηκε χθες στην Humanité . Για τον JeanGadrey , Επίτιμο Καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Λιλ 1, αγγίζει ακόμη και το 70%! "Το χρέος ή η ζωή μας"
Solidarité & Progrès (Γαλλία) (μεταφρ. Κριστιάν)
infognomonpolitics.blogspot.gr/17/3/15

Είναι δυνατόν όμως να υπάρχει Σταυρός δίχως καρφιά;
Και αυτά είναι έτοιμα και έρχονται από τον τουρκικό τύπο…
Με ενα άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο,«Η Εξωτερική πολιτική της Ελλάδας γίνεται επικίνδυνη», η αρθογράφος της κυριακάτικης τουρκικής εφημερίδας Sabah, Tulu Gümüştekin, καταγγέλλει την νέα ελληνική κυβέρνηση ότι έχει αρχίσει και παίζει πολύ επικίνδυνα παιχνίδια για την ειρήνη στο Αιγαίο!

Μάλιστα αποδίδει και την αιτία των Ελληνικών προκλήσεων στην δύσκολη οικονομική συγκύρια που περνά η χώρα μας και προσπαθεί ξεχαστούν όλα τα προβλήματα που έχει με την Ευρωπαϊκή Ένωση προκαλώντας την Τουρκία στο Αιγαίο!
Όπως υποστηρίζει, στην ένδειξη καλής θέλησης της Άγκυρας να υποχωρήσει στις πρόσφατες ΝΟΤΑΜ που είχε εξαγγέλλει δεσμεύοντας το κεντρικό Αιγαίο για αεροναυτικές ασκήσεις σχεδόν όλο τον χρόνο, αντί οι Έλληνες να εκτιμήσουν αυτή την τουρκική κίνηση επιμένουν να καταγγέλλουν την Τουρκία για προκλήσεις!
defencenet.
www.efenpress.gr

Που πάτε ωρε όλοι εσείς;
Δεν καταλάβατε ακόμη ότι αυτό το μέρος που λέγεται ΕΛΛΑΣ επί 2000 χρόνια μετά την ΣΤΑΥΡΩΣΗ γιορτάζει ΑΝΑΣΤΑΣΗ;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 3/17/2015 10:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Θέλουν να μας "σταυρώσουν" νωρίτερα;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες