ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Το Bullying και οι...Μπόμπολες! Ιδού οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί για την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Ο βάλτος, μέσα στον οποίον βρέθηκε το κορμάκι του Βαγγέλη Γιακουμάκη είναι δυστυχώς ο βάλτος της σημερινής Ελληνικής κοινωνίας!

Ακόμη δεν βρέθηκε καλά καλά το πτώμα του κι έσπευσαν οι φυλλάδες του Μπόμπολα να καπηλευθούν την τραγική αυτοκτονία ενός παιδιού, μετατρέποντάς την σε θυρεό, όπου ομνύουν στο όνομα της...
διαφορετικότητας!
Διαρρηγνύουν ιμάτια εναντίον του...ρατσισμού, του φασισμού και της ομοφοβίας (προσωπικά δεν γνωρίζω καμία τέτοια λέξη) και ξεχνούν, ότι αυτοί, (οι μεγαλονταβατζήδες εργολάβοι και οι δημοσιογραφίσκοι-παπαγαλάκια τους) αποδεικνύονται εκ των πραγμάτων, ως οι πιο επικίνδυνοι και στυγνοί φασίστες και ρατσιστές, εναντίον του Ελληνικού λαού, κατέχοντας στα βρώμικα χέρια τους το 70% και πλέον του πλούτου του!

Τον άτυχο Βαγγέλη τον σκότωσε η αδιαφορία, (για την οποίαν φέρουμε ευθύνη όλοι μας) η οποία όμως είναι απότοκος της έλλειψης Παιδείας, που μαστίζει την εποχή μας!
Το πρώτο ζωντανό κύτταρο, το οποίο διαπλάθει ανθρώπινες ψυχές, πέραν των γενετικών καταβολών, είναι η οικογένεια αλλά όταν το παιδί βγαίνει από το σπίτι του σε αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία, έχει να αντιμετωπίσει το δίχως άλλο εκεί έξω μια ζούγκλα!

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα αποβαίνει...εθνοκτόνο, ασκώντας ενσυνείδητη αντεθνική προπαγάνδα, γι' αυτό άλλωστε οι νέες γενιές τείνουν να μετατραπούν σε γενιτσάρους!
Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα όχι μόνο δεν διέπονται από πατριωτικά ιδεώδη αλλά αντιθέτως έχουν απεμπολήσει οτιδήποτε το Ελληνικό, διώκοντας τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού, ο οποίος αποτελεί τον εξανθρωπισμό όλων των φυλών του κόσμου και την εξύψωση της συνείδησης της ανθρωπότητας!

Και βεβαίως, μέσα σε αυτό το χάλι έρχεται και...δένει η προπαγάνδα των ΜΜΕ και του κοινωνικού ελέγχου που αυτά ασκούν, ενός ελέγχου, ο οποίος γίνεται έρμαιο των ιδιωτικών, βουλιμικών συμφερόντων των οικονομικών μας ολιγαρχών!
Δηλαδή, στον βωμό του κέρδους θυσιάζεται η έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, και εκβαρβαρίζεται η Ελληνική κοινωνία!

Κατά συνέπεια, όπως το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι, κατ' ανάλογο τρόπο ο εκμαυλισμός της κοινωνίας μας είναι έργο...με ονοματεπώνυμο!
Λιθάρι το λιθάρι, έκτισαν το τείχος του αίσχους, το οποίο αλλοτριώνει, απομονώνει και αποξενώνει τον άνθρωπο από τον ίδιο του τον εαυτό! Λιθάρι το λιθάρι, (ως άλλοι Δευκαλίωνες) ρίχνοντας...μαύρες πέτρες πίσω τους, "κατασκεύασαν" καινούργιους Έλληνες, αποφλοιωμένους και αποριζομένους από κάθε ίχνος φυλετικής μνήμης, εσωτερικής συνείδησης, ενδοσκόπησης και ανθρωπιάς, σε συνθήκες...απαιδείας, έχοντας υποστεί...πνευματικό ευνουχισμό, πειθήνια όργανα στα σχέδιά τους!

Είναι οι καινούριοι στρατοί ενεργής...παθογένειας, οι οποίοι εκτονώνουν την (όποια) οργή τους στον αδύναμο πλησίον τους, στον αδελφό και συνοδοιπόρο τους αλλά ουδέποτε σε αυτούς, οι οποίοι πραγματικά ευθύνονται για το ναυάγιο και του δικού τους καταντήματος, ουδέποτε σε αυτούς, οι οποίοι αποτελούν την μήτρα και των δικών τους βασάνων που ενδεχομένως να περνούν, ουδέποτε σε αυτούς, οι οποίοι έχουν υποθηκεύσει και το δικό τους μέλλον!
Και αυτό επειδή πολύ απλά, τους έχουν μεταβάλλει σε αγέλη μαζανθρώπων δίχως κριτική (και...Κρητική) σκέψη, δίχως σκέψη καν!

Ξέρετε, αυτό μου θυμίζει τον πολιτικό όρο του force de blockage.
Η ποιοτική ερμηνεία του είναι απλή και...σατανικά ευφυής!
Το ποτάμι (νάτος πάλι ο...Μπόμπολας) της λαϊκής αντίδρασης και της αγανάκτησης εναντίον ενός άκρως καταπισεστικού πολιτικοοικονομικού συστήματος, διοχετεύεται εντέχνως από τους τυράννους σε λάθος κατεύθυνση, τουτέστιν, σε λάθος ανθρώπους την λάθος χρονική στιγμή, ούτως ώστε να αποτραπεί μια συντονισμένη δράση (προοίμιο επανάστασης) εναντίον της αφεντιάς των...αφεντάδων!
 Κάτι ανάλογο με το "διαίρει και βάσιλευε" δηλαδή...

Συνεπώς, αυτοί οι νεόκοποι, μεταλλαγμένοι, (κλωνο) ποιηθέντες Έλληνες, (;) με την συμπεριφορά τους έχουν απωλέσει την εθνική τους κληρονομιά και έχουν θέσει εαυτούς εκτός του Ελληνικού έθνους και της Ελληνικής φυλής, όσο και αν ο...μπάρμπα Ηρόδοτος προσδιορίζει το όμαιμον, ως το πρώτιστο χαρακτηριστικό για τον ορισμό του Έλληνα!

Και αυτό πρώτον διότι το bullying (εκ του...μπουλουκηδόν εναντίον ενός αδυνάμου) αντίκειται στην Ελληνική αξία της ανδρείας και δεύτερον διότι το στερεό και λαμπρό οικοδόμημα του Ελληνικού πολιτισμού έχει βασιστεί επάνω στην νόηση και την λογική, έννοιες, για τις οποίες αυτοί οι...χάρτινοι Έλληνες αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή τους!
Ας όψονται οι...Μπόμπολες του Ελληνισμού!

Ιδού λοιπόν, οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι όπλισαν το χέρι του άτυχου Βαγγέλη. Δυστυχώς, στην Ελλάδα του 2015, αυτοί οι οικονομικοί και πνευματικοί δολοφόνοι, είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το Ελληνικό κράτος κι εκτελούν τις...εργολαβίες της εξόντωσης του Ελληνικού Έθνους!
Ίσως γι' αυτό στις μέρες μας, οι μισοί Έλληνες είναι...μισέλληνες!

Καλό ταξίδι Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το τελευταίο σύνοροΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 3/17/2015 09:23:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το Bullying και οι...Μπόμπολες! Ιδού οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί για την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες