ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαρτίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Δήμο Πειραιά ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό.

Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά, παρουσιάστηκαν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού με αφορμή την 6η Μαρτίου «Εθνική Ημέρα ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό».

Παράλληλα, παρουσιάστηκε και ο «Οδυσσέας», το...
1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας που θα βρίσκεται έξω από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά από σήμερα έως και τις 12 Μαρτίου όπου θα πραγματοποιούνται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και το ευρύ κοινό παρεμβάσεις για το Σχολικό εκφοβισμό καθώς και ενημερώσεις για το έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου, ο δήμαρχος του Πειραιά, κος Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον «Οδυσσέα» στον Πειραιά και αναγνωρίζουμε κι εμείς ως Δήμος ότι έχουμε καθήκον να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ευαισθητοποιήσουμε τους δημότες μας, να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά, αλλά και να τους ενημερώσουμε, ότι εάν πέσει το παιδί τους θύμα σχολικού εκφοβισμού, ή εάν κάποιος εκπαιδευτικός αντιληφθεί ότι κάποιος μαθητής του αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα, υπάρχουν άνθρωποι και δομές, όπου μπορούν να απευθυνθούν για να λάβουν βοήθεια και συμβουλευτική».

Ο πρόεδρος του οργανισμού, κος Κώστας Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κον Μώραλη για την αγκαλιά που έχει προσφέρει ο ίδιος και οι συνεργάτες του στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ευχήθηκε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί με κύριο μέλημα την υλοποίηση αποτελεσματικών δράσεων για την Προστασία, την Υγεία και την καλή Διαβίωση των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, ο κος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην Εθνική Ημέρα ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό και δήλωσε: «Για μια ακόμα χρονιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης παιδιών και ενηλίκων για το φαινόμενο, έχοντας την Προεδρία του Ευρωπαϊκού Δικτύου ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό. Στόχος μας δεν είναι μόνο η ενημέρωση αλλά και η πρόταση λύσεων. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια σε συνεργασία με όλη τη σχολική κοινότητα πανελλαδικά ώστε να είναι σε εγρήγορση όλοι οι εκπαιδευτικοί για την πρόληψη, αναγνώριση αλλά και αντιμετώπιση του φαινομένου. Το 2014 η «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056» δέχτηκε 351 κλήσεις για θέματα εκφοβισμού ενώ έγιναν 246 διαδραστικές παρεμβάσεις πρόληψης σε μαθητές, 23 επιμορφώσεις εκπαιδευτικών και 106 ημερίδες ευαισθητοποίησης σε γονείς και εκπαιδευτικούς».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θέτει, καθημερινά και πανελλαδικά στη διάθεση, καταρχήν των παιδιών, το σύνολο των δυνάμεών του θέλοντας έτσι να τα προσεγγίσει με τα μέσα που τα ίδια χρησιμοποιούν, την τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον εθελοντισμό.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 3/05/2015 07:02:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Δήμο Πειραιά ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες