ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Απριλίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Αναστάτωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την συνάντηση Αλέξη - Βλαδίμηρου.

“Δεν ανήκουμε στη Δύση, ανήκουμε όπου είναι το συμφέρον της Πατρίδος”

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”.
Επί ημέρες και εν όψει του ταξιδιού του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία, αλυχτούν τα βρωμερά σκυλιά της Ευρώπης, κατ΄ ευφημισμό “εταίροι” μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επί ημέρες ουρλιάζουν οι αιμοσταγείς λύκοι θεωρώντας πως θα συνεχίσουν τα πρόβατα της...
Ελλάδος να βελάζουν από φόβο.

Μέχρι και παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας τόλμησαν να κάνουν τα ξεδιάντροπα θρασίμια διά του στόματος ενός γελοίου ανθρώπου, απόγονου των βάρβαρων γερμανικών φυλών. Του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος χαρακτήρισε την συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως λάθος και υπέδειξε στον Τσίπρα να αναζητήσει άλλο κυβερνητικό εταίρο. Προφανώς, κάποιον που θα εξυπηρετούσε απόλυτα τα συμφέροντα – λέγε με “Ποτάμι” ή ΠΑΣΟΚ - αυτής της πολιτικής αλητείας, που θέλει να λέγεται Ε.Ε.

Μιας Ε.Ε. που είναι υποθηκευμένη στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα των Εβραιοσιωνιστών και εκφράζει υλοποιώντας στο ακέραιο την πολιτική της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποιήσεως. Που όλα τα μέλη-κράτη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, είναι όμηροι αυτής της Τραπεζικής Κατοχής και οι κυβερνήσεις τους είναι απόλυτα ελεγχόμενες από αυτή την ομερτά που θέλει να επιβάλλει την Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Είναι αυτοί που εκτελώντας συντεταγμένο σχέδιο όλα τα χρόνια της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας, μας τροφοδοτούσαν με δανεικά και αγύριστα που είχε ως αποτέλεσμα σήμερα να μας ελέγχουν απόλυτα οικονομικά. Είναι αυτοί που μας οδήγησαν αφ΄ ενός μεν στις δαγκάνες του Δ.Ν.Τ και ακολούθως διά μέσω πρόθυμων και υποταγμένων εγχώριων Εθνοπροδοτών, άλωσαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, με την ταυτόχρονη παραίτησή μας από κάθε δικαίωμα προστασίας μας. Τούτο έγινε με την υπαγωγή μας στο Αγγλικό Δίκαιο (Δίκαιο των δανειστών).

Πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 φοβούμενοι την ανατροπή των δουλικών τους στην Ελλάδα, επένδυσαν στο φόβο των Ελλήνων. Στηρίχθηκαν στην τρομοκράτηση για το καταστροφικό αύριο που θα ερχόταν. Στον ωμό εκβιασμό πως οι αγορές θα καταστρέψουν την Ελλάδα εάν δεν εκλεγούν οι εκλεκτοί τους. Πως δεν θα υπάρχουν χρήματα στα ΑΤΜ.

Όμως, δεν υπολόγισαν το ξύπνημα του γίγαντα. Του ελληνικού λαού που έχει παράδοση αντρειοσύνης. Δεν υπολόγισαν πως είναι απόγονοι των πολιορκημένων αγωνιστών της ηρωικής εξόδου του Μεσολογγίου. Που συγκαταλέγεται στα σπουδαιότερα γεγονότα της παγκόσμιας στρατιωτικής ιστορίας!!

Αυτός ο ελληνικός λαός όπλισε με περίσσιο θάρρος τον Αλέξη Τσίπρα για να πραγματοποιήσει το ταξίδι – ιστορικό διπλωματικό άνοιγμα – στη Ρωσία. Και αισθάνθηκε υπερήφανος μετά από δεκαετίες, ακούγοντας τον Ελληνα Πρωθυπουργό να βροντοφωνάζει στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της τρίωρης συνάντησης με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας μηνύματα προς όλους:

• Στο καράβι της Ευρώπης είμαστε όλοι συνεπιβάτες. Δεν δίνουμε σε κανένα το δικαίωμα να μας θεωρεί λαθρεπιβάτες, πόσο μάλλον να μας πετάξει στη θάλασσα. Αν αρχίσει να πετά ο ένας τον άλλο, το καράβι θα πέσει στα βράχια.

• Η Ελλάδα δεν είναι επαίτης να γυρνάει στις χώρες ζητώντας την επίλυση του οικονομικού της προβλήματος. Σε ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα θα βρεθεί ευρωπαϊκή λύση.

• Η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος με αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα να ασκεί πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, ενεργειακή πολιτική καθώς και να αξιοποιεί τον γεωπολιτικό της ρόλο στην ευρύτερη γειτονιά μας.

• Σταματήστε να σχολιάζετε τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τη λογική ότι η Ελλάδα είναι αποικία χρέους, μια λογική που έχει μείνει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ταυτόχρονα, από αυτήν τη συνάντηση η Ελλάδα βγαίνει πολλαπλώς κερδισμένη. Οι δυο ηγέτες συμφώνησαν στην αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στη Ρωσία προς αντικατάσταση της ζημιάς που υπέστη η Ελλάδα από το εμπάργκο της ΕΕ προς τη Ρωσία. Στην προσέλκυση ρωσικών επενδύσεων, στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού και στην ενίσχυση της ενεργειακής συνεργασίας. Με στόχο, όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ενός ελληνικού αγωγού φυσικού αερίου που θα καλύπτει τις ανάγκες της χώρας μας. Που θα εξασφαλίζει τα 2/3 της ποσότητας του φυσικού αερίου που έχει ανάγκη η Ελλάδα.

Ωστόσο, στο σημείο αυτό ας θυμηθούμε την δουλική - υποτακτική στους δανειστές μας κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου όταν ακύρωσε κατ΄ εντολή τους τις δυο διακρατικές ενεργειακές συμφωνίες, που είχε συνάψει η κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή με τον Πούτιν το 2007.
Δηλαδή, της κατασκευής του διαβαλκανικού αγωγού μεταφοράς αργού πετρελαίου από το Βουλγαρικό λιμάνι του Μπουργκάς στην Αλεξανδρούπολη και την κατασκευή και εκμετάλλευση του αγωγού φυσικού αερίου South Stream. Αυτές οι συμφωνίες ήταν ένα τεράστιο βήμα οικονομικής ανάπτυξης για την Ελλάδα, από τη στιγμή που αποτελούσαν τότε τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα της Νότιας και Κεντρικής Ευρώπης και τορπιλίστηκαν από τους Δυτικούς «συμμάχους μας».

Το σίγουρο είναι πως, ο Αλέξης Τσίπρας έχει μπει ήδη βαθιά στα ρουθούνια της ευρωπαϊκής συμμορίας της Μέρκελ. Η τρομοκρατία κατά της Ελλάδος θα γιγαντωθεί. Τα χρήματα θα δίνονται με το σταγονόμετρο.

Όμως, κάθε μέρα οι αντιστάσεις τους μειώνονται, γιατί “βράζουν” και άλλες χώρες που στενάζουν από τη μπότα τους.
Αλλά κυρίως, οι λαοί αυτών των χωρών που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με αυτή των Ελλήνων. Η έκρηξη δεν θα αργήσει. Όπλο δικό μας, πλεονέκτημα δικό μας, ο διακαής πόθος της Ρωσίας για τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου!
Θα το εκμεταλλευτούμε;

Σήμερα, που η πατρίδα μας είναι εγκλωβισμένη στο θανάσιμο σφιχταγκάλιασμα της τρόικα, θα βρει τη δύναμη ο λαός μας να αντέξει;
Ο Πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα: Δεν ανήκουμε στη Δύση, ανήκουμε όπου είναι το συμφέρον της Πατρίδος.
Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/15/2015 09:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αναστάτωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την συνάντηση Αλέξη - Βλαδίμηρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες