ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Απριλίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Συνάντηση φορέων στο Δήμο Ζηρού.

Μέσα σε άριστο πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους συλλόγων για το καταρτισμό του προγράμματος καλοκαιρινών εκδηλώσεων στον Δήμο Ζηρού.

«Πιστεύουμε στις συνέργειες Δήμου και συλλόγων, αλλά και ανάμεσα σε συλλόγους όπου αυτό είναι εφικτό και θα είμαστε πάντα αρωγοί στο έργο σας, με στόχο τη διατήρηση και...
ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας». Αυτό τόνισε κατά τη συνάντηση με εκπροσώπους συλλόγων από την περιοχή των πρώην Δήμων Φιλιππιάδας και Ανωγείου ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γκάρτζιος, αρμόδιος για θέματα πολιτισμού και τουρισμού.

Και ο κ. Γκάρζτιος πρόσθεσε: «Σήμερα σας καλέσαμε εδώ για να συζητήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε το καλεντάρι των εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού με προτεινόμενο τίτλο «Πολιτιστικό καλοκαίρι Δήμου Ζηρού 2015».

Θα θέλαμε να μας αποστείλετε όσο πιο σύντομα γίνεται και αν είναι δυνατόν μέχρι το τέλος Απριλίου, τις εκδηλώσεις που προτίθεστε να διοργανώσετε το φετινό καλοκαίρι, με τις αναλυτικές ημερομηνίες.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορεί να καταρτιστεί το καλεντάρι των καλοκαιρινών εκδηλώσεων σε όλο τον Δήμο μας και να τύχει ιδιαίτερης προβολής, αλλά και στήριξης από την πλευρά μας στο μέτρο των δυνατοτήτων που υπάρχουν»

Επίσης ο κ. Γκάρτζιος ζήτησε τη συνεργασία και ενεργή συμμετοχή των συλλόγων στις εκδηλώσεις του Δήμου, ενώ ανήγγειλε επικείμενη συνεργασία με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος για την διοργάνωση κοινής εκδήλωσης στο πλαίσιο του προγράμματος «Ηπειρώτικες όχθες» στον χώρο των πηγών του Αγίου Γεωργίου. Ακόμη ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα πολιτισμού και τουρισμού, αναφέρθηκε στα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να επιχορηγηθεί ένας σύλλογος για έξοδα εκδηλώσεων και όχι λειτουργικών δαπανών, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χασίδης Χρήστος που παρακολούθησε την συζήτηση, όπως και ο αντιδήμαρχος κ. Παπαβασιλείου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κ.κ. Ξώνα Γεωργία, Καραπάνου Αναστασία και Κατραχούρας Κωνσταντίνος, διευκρίνισε ότι οι δυνατότητες του Δήμου για οικονομική στήριξη των συλλόγων είναι περιορισμένες, ωστόσο, σημείωσε, μπορεί να υπάρξει βοήθεια σε υλικοτεχνική υποδοχή.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη μέσα σε άριστο κλίμα και πνεύμα συνεργασίας, πήραν τον λόγο εκπρόσωποι όλων των συλλόγων που ήταν παρόντες και αναφέρθηκαν στις εκδηλώσεις που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν, κάνοντας και αρκετές προτάσεις για περαιτέρω δραστηριότητες.

Ανάλογη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Απριλίου στις 8.00 το βράδυ στο Δημοτικό κατάστημα Θεσπρωτικού, ενώ συμφωνήθηκε στις αρχές του Μαΐου να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, με πιο συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά και ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής εκδηλώσεων όπου αυτές δεν είναι σταθερές.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/16/2015 06:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση φορέων στο Δήμο Ζηρού. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες