ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Απριλίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Δράση: " Το Grexit στο χώρο της παιδείας ήδη συντελείται! "

Το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, δείχνει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η επαναφορά σε ένα πλήρως καταδικασμένο παρελθόν στη συνείδηση της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών.

Επανέρχονται στο προσκήνιο:
• Οι κομματικές συναλλαγές στο...
Πανεπιστήμιο με την επαναφορά της ψήφου των φοιτητών στις εκλογές των ακαδημαϊκών οργάνων και στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, την ίδια ώρα που καταργούνται τα Συμβούλια των ΑΕΙ που συγκροτούνται από δεκάδες Έλληνες επιστήμονες με διεθνείς περγαμηνές. Μάλιστα οι κομματικές (και όχι μόνο) συναλλαγές επεκτείνονται τώρα και στο χώρο του σχολείου όπου οι διευθυντές των σχολικών μονάδων αλλά και οι διευθυντές εκπαίδευσης θα εκλέγονται από τους υφισταμένους τους εκπαιδευτικούς.

• Η ανομία στα Πανεπιστήμια με την κατάργηση των ρυθμίσεων για το άσυλο και η έξαρση ήδη της δράσης ποικιλώνυμων κουκουλοφόρων και καταληψιών που πλέον μπορούν να δρούν νομίμως φορώντας την κουκούλα τους.

• Η λογική του σχολείου και του Πανεπιστημίου της ήσσονος προσπάθειας αφού πλέον ακόμα και με βαθμό κάτω από τη βάση του 10 θα μπορεί κανείς να περνά από την μία τάξη στην άλλη, καταργούνται ουσιαστικά τα πρότυπα σχολεία, καταργείται η Τράπεζα θεμάτων και έτσι εκλείπει πλέον ένας αποτελεσματικός μηχανισμός ελέγχου κάλυψης της ύλης των σχολικών μαθημάτων, καταργείται η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού ενώ παράλληλα επανέρχεται η δυνατότητα απεριόριστης διάρκειας φοίτησης στα ΑΕΙ (αιώνιοι φοιτητές).

Είναι ανάγκη η καταστρεπτική μανία που έχει καταλάβει τους ιθύνοντες του Υπουργείου Α-Παιδείας να σταματήσει. Τα αποτελέσματα της ιδεολογικής τους τύφλωσης θα είναι μεγάλα.

Αυτοί θα φύγουν σύντομα από τις θέσεις τους όμως η νεολαία της χώρας και οι οικογένειές τους θα τα βιώνουν με επίπονο τρόπο για πολλά χρόνια στο μέλλον. Το Grexit στο χώρο της παιδείας ήδη συντελείται μέρα με τη μέρα καθώς τα μέτρα που εισάγονται είναι πρωτοφανή και αποκόπτουν το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα από τα ισχύοντα όχι μόνο στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και παγκοσμίως.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/21/2015 08:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δράση: " Το Grexit στο χώρο της παιδείας ήδη συντελείται! ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες