ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Απριλίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Έγινε η μεταβίβαση του "Κρόνος" στον Μαρινόπουλο.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες η μεταβίβαση των Σούπερ Μάρκετ "Κρόνος" στην οικογένεια Μαρινόπουλου.

Η εταιρία, όπως γράφει η εφημερίδα "Πελοπόννησος", θα εξακολουθήσει να στηρίζει τη τοπική αγορά.
Ο ειδικός σύμβουλος της εταιρίας κ.Φοίβος Καρακίτσος δήλωσε...
σχετικά:
 ‘"Οι πρώτοι μας στόχοι ήταν πάντα η εξασφάλιση του προσωπικού μας, των συνεργατών μας και του δικτύου των καταστημάτων μας και η περαιτέρω προώθηση των προϊόντων του τόπου μας, για τα οποία τόσο κόπο έχουμε κάνει. Είναι σημαντικό πως με την οικογένεια Μαρινόπουλου μας συνδέουν κοινοί στόχοι και κοινά οράματα στήριξης της τοπικής και της ελληνικής αγοράς σε μια πολύ δύσκολη καμπή για τη χώρα μας. Ο κ.Μαρινόπουλος αλλά και τα στελέχη της εταιρίας κάνουν μια καταφανή στροφή στην Ελληνικότητα και στην στήριξη της παραγωγής της χώρας, στοιχείο που ήταν καθοριστικό για την απόφαση και της δικής μας συμφωνίας. Μετά από μήνες κοινής μελέτης καταλήξαμε στα πιο σημαντικά και έχουμε πλέον εμπρός μας μια νέα δυναμική εποχή για τα καταστήματα ΚΡΟΝΟΣ".

Ο κ.Καρακίτσος συνέχισε. «Πήραμε μαζί την απόφαση να μην αλλάξουμε τίποτα από την έως τώρα λειτουργία της εταιρίας. Η παραμονή της ονομασίας ΚΡΟΝΟΣ δεν είναι μόνο τυπική αλλά και ουσιαστική. Η εταιρία παραμένει η πρώτη τοπική αλυσίδα με το μεγαλύτερο αριθμό απασχόλησης προσωπικού στο νομό και με τα περισσότερα προϊόντα Αχαϊκής παραγωγής και τυποποίησης στα ράφια της. Επιπλέον αποφασίστηκε μεγάλη επένδυση στο επίπεδο των τιμών και των προσφορών αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών και άνοιγμα νέων καταστημάτων μέσα στη 2ετία ενισχύοντας την αγορά εργασίας με τουλάχιστον ακόμα 80 νέες θέσεις εργασίας!

Πολύ σημαντικό πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συναντήσεις με όλους τους τοπικούς παραγωγούς για τοποθέτηση των προϊόντων τους στα ράφια της εταιρίας Μαρινόπουλος. Είναι για εμένα συγκινητικό να δω αυτή προσπάθεια που ξεκινήσαμε με την Αχαϊκή παραγωγή να βρίσκεται πλέον σε όλη την Ελλάδα. Να γνωρίσουν όλοι την αξία των προϊόντων της Αχαϊκής παραγωγής».

 achaianews.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/29/2015 07:55:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Έγινε η μεταβίβαση του "Κρόνος" στον Μαρινόπουλο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες