ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Απριλίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Επιστολή της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων στον Δήμαρχο Ζίτσας.

Κύριε Δήμαρχε,
Στην υπ' αρ. 5633/9-4-2015, Ανακοίνωση-Γνωστοποίηση που δημοσιοποιήσατε για την ανάγκη πλήρωσης στο δήμο Ζίτσας, μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου σε θέματα προβολής τύπου, Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων και συγκεκριμένα στο εδάφιο όπου αναφέρετε τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού που θα πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι, κάνετε επίκληση στην παρ. 3 του άρθρου 163 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (Ν.3584/07) και της παρ. 11 του άρθρου 45 του Νόμου της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Ν. 3979/2011).

Στην ίδια πάντα Ανακοίνωση-Γνωστοποίηση και...
συγκεκριμένα στο εδάφιο όπου αναφέρετε τα επισυναπτόμενα με την αίτηση του κάθε ενδιαφερόμενου, έγγραφα, με εντελώς αυθαίρετο τρόπο -και ενώ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από το περιεχόμενο των ανωτέρω άρθρων των προαναφερομένων Νόμων- ζητάτε να προσκομίσουν οι υποψήφιοι και βεβαίωση δημοσιογράφων μελών της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Ως Γενική Γραμματέας του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και κατόπιν διαμαρτυριών μελών της ΕΕΔ από τα Ιωάννινα, που δυστυχώς διαπιστώνουν ότι αυθαίρετα αποκλείονται από την πρωτόγνωρη αυτή για τα δημοσιογραφικά χρονικά διαδικασία, είμαι υποχρεωμένη να σας γνωρίσω ότι εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του κάθε δημοσιογράφου να επιλέξει τη δημοσιογραφική ένωση στην οποία ο ίδιος επιθυμεί να εγγραφεί και να ανήκει.

Πέρα λοιπόν από την ΕΣΗΕΠΗΝ και την ΕΕΔ, σας ενημερώνω ότι υπάρχει η ΕΣΠΗΤ, η ΕΣΕΤ, η ΕΔΗΠΗΤ κ.α.

Συνεπώς, εύλογα προκύπτει το ερώτημα, βάσει ποιας κείμενης νομοθεσίας ζητάτε κάτι τέτοιο και βάσει τίνος δικαιώματος επιλέγετε την ΕΣΗΕΠΗΝ και αντιδεοντολογικά, αυθαίρετα και παράνομα αποκλείετε τους δημοσιογράφους που ανήκουν σε όλες τις υπόλοιπες;

Επειδή είναι πέρα για πέρα αντιδεοντολογικός, αυθαίρετος και παράνομος αυτός ο διαχωρισμός, σας καλούμε να τροποποιήσετε άμεσα το συγκεκριμένο όρο της συγκεκριμένης προκήρυξης, ώστε να έχουν το δικαίωμα υποβολής αίτησης και τα μέλη της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων η οποία ΕΕΔ είναι και μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων όπως και οι άλλες ελληνικές Ενώσεις μέσω της ΠΟΕΣΥ.

Με εκτίμηση,
Η Γενική Γραμματέας του Ελληνικού Τμήματος ΕΕΔ
Σάγια Τσαουσίδου

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ
ΥΠΟΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΠΛΙΑΚΟΥ ΜΙΧΑΛΗ
Αθήνα 15 Απριλίου 2015

Isaia Tsaousidou
Journalist
Association of European Journalists, Vice President
AEJ - Greek Section, Secretary General
Periodical & Electronic Press Union, President of Secondary Disciplinary Board P.E.P.U.
Mob. 0030 6978568993


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/16/2015 12:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επιστολή της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων στον Δήμαρχο Ζίτσας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες