ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Απριλίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Η Φώφη Γεννηματά για το "Ευρωπαϊκό εκλογικό μέτωπο" με ΝΔ.

Όποιος θέλει να πάει στη ΝΔ ας πάει μόνος του. Δεν θα πάρει και το ΠΑΣΟΚ μαζί του. 

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μιλώντας στη τηλεόραση του Αντέννα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε τα εξής:
"Οποιαδήποτε συζήτηση περί εκλογικής συνεργασίας, συμπράξεων, μετώπων ή όπως...
αλλιώς και αν ονομαστούν με τη ΝΔ δεν ξέρω αν και ποιους πράγματι απασχολεί, δεν μπορεί να αφορά σε καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν είναι απλά μια προσωπική μου άποψη, είναι η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των στελεχών και της κοινωνικής βάσης του ΠΑΣΟΚ.

Το θέμα της κυβερνητικής και όχι βέβαια εκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ υπήρξε μια εθνική ανάγκη, για μια συγκεκριμένη περίοδο για συγκεκριμένους λόγους. Ο κύκλος αυτός έκλεισε.

Όποιος θέλει να πάει στη ΝΔ, ας πάει μόνος του. Δεν θα πάρει και το ΠΑΣΟΚ μαζί του.
Για εμάς πολλές από τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν στο πλαίσιο των μνημονίων ήταν αναγκαστικές για να μην τσακιστεί στα βράχια η χώρα με πολύ πιο επώδυνες για τους πολίτες συνέπειες. Σε καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ δεν αναγνωρίζει ιδεολογικά και πολιτικά τον εαυτό του σε αυτές τις πολιτικές επιλογές. Δεν είμαστε, ούτε γίναμε , ούτε θα γίνουμε νεοφιλελεύθεροι."

Τα μέτρα θα έχουν υπογραφή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ
«Τα μέτρα όποια και αν φέρει η κυβέρνηση, θα έχουν υπογραφή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ. Η αντικατάσταση Βαρουφάκη από τη διαπραγματευτική ομάδα, είναι ομολογία αποτυχίας της διαπραγματευτικής πολιτικής όλο αυτό το διάστημα.

Μια πολιτική και μια γραμμή που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός χάραξε, που την υποστήριξε όλο αυτό το διάστημα και νομίζω ότι αυτή την ώρα καταλαβαίνει ότι επί 3 μήνες έχασε χρόνο, στράγγιξε και τα τελευταία αποθέματα ρευστότητας και αλλάζει γραμμή.

Δυστυχώς παρατηρούμε ότι αν και έχουμε μια διαπραγμάτευση καλά θεατρικά σκηνοθετημένη, δεν υπήρχε σχέδιο σε αυτήν και ουσία. Γνωρίζουμε ότι υπήρχαν κόκκινες γραμμές, αλλά δεν ξέρουμε τι διαπραγματεύεται όλο αυτό το διάστημα η Ελληνική κυβέρνηση, δεν έχει παρουσιάσει αυτό το σχέδιο ούτε στον Ελληνικό λαό ούτε στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/29/2015 02:26:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η Φώφη Γεννηματά για το "Ευρωπαϊκό εκλογικό μέτωπο" με ΝΔ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες