ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Απριλίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Μας είπαν να σας πούμε χρόνια πολλά. Άγιο Πάσχα 2015.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε ολόκληρο τον κόσμο να καταλάβει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το μεγαλείο της ζωής.

Να χαρίζει απλόχερα το χαμόγελο και την αγάπη του χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα.
Η αγάπη μπορεί να κάνει τον κόσμο ...
καλύτερο.
Το χαμόγελο, μπορεί να κάνει κάποιον ευτυχισμένο.

Ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει το δρόμο σας και να σας οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία.


 ΗΠΕΙΡΟΣ  ΕΛΛΑΣ====================================================


Καλό Πάσχα με την Αγάπη μου

Δημήτρης Κωνσταντάρας
Δημοτικός Σύμβουλος - Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του...
Δήμου Αθηναίων


======================================
Ο Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

====================================================


Καλό Πάσχα.
Αλέξανδρος Καχριμάνης
Περιφερειάρχης Ηπείρου.

Η εικόνα της Αναστάσεως, προέρχεται από το Μουσείο που λειτουργεί στον πρώην Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυτσάς, στον οποίο φυλάσσονται κειμήλια από Ιερούς Ναούς και Μονές των περιοχών Ελμπασάν, Κορυτσάς, Μοσχοπόλεως και Ερσέκας.)

========================================================Ο Πρόεδρος, Το Διοικητικό Συμβούλιο Και τα Μέλη της ΛΕΣΧΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ σας εύχονται ολόψυχα Καλό Πάσχα με υγεία και Αγάπη Το Άγιο Φως της Αναστάσεως ας μας φωτίσει και ας γεμίσει ελπίδα της ψυχές μας.
 Καλή Ανάσταση Χρόνια Πολλά
 ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

========================================================================================================
Μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας και Προέδρου ΠΕΔ Ηπείρου, κ. Ιωάννη Λώλου για το Πάσχα

Το Άγιο Πάσχα σηματοδοτεί την Ανάσταση του Κυρίου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την πνευματική χροιά της Αναστάσεως όπου η ζωή κερδίζει το θάνατο, η ελπίδα κερδίζει το φόβο, το φως νικά το σκοτάδι. Εύχομαι λοιπόν το πνευματικό φως της Αναστάσεως να αποτελέσει οδηγό για τη ζωή μας ολόκληρο το χρόνο.
Επίσης εύχομαι η φετινή ανάσταση να σηματοδοτήσει την επικράτηση της αισιοδοξίας και της σταθεροποίησης έναντι του φόβου και της πολυεπίπεδης κρίσης που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Χρόνια Πολλά σε όλους και με υγεία !

=====================================================================================================Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη μας, σας εύχονται καλό Πάσχα & καλή Ανάσταση.
Για το Δ.Σ.
ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ"
E-mail : syl.hpeirwtwn.ni@hotmail.gr
antonis.mast@yahoo.gr

========================================================Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά
 Όλγα Γεροβασίλη, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Άρτας
===================================================


=======================================================Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση
========================================================


 ====================================================Η Τ ο π ι κ ή Κ ο ι ν ό τ η τ α ΠΥΡΓΟΥ-ΚΟΝΙΤΣΑΣ
Σας εύχεται Καλή Ανάσταση.
Ο Εκπρόσωπος της ΤΚ.
Πύργου Χρήστος Παπαδημητρίου.
============================================================


 ======================================================


 =====================================================

 ======================================================


 ====================================================


 ========================================================


 ======================================================== ==================================================== ====================================================

 =======================================================


Ελληνίδες, Έλληνες, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, εύχομαι σε όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ψυχών και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην δοκιμαζόμενη Πατρίδα μας.

Τον περασμένο χρόνο τις ευχές αυτές σας τις απέστειλα μέσα από ένα κελί των φυλακών, σήμερα σας τις αποστέλλω από μία άλλου είδους φυλακή, αφού τόσο εγώ όσο και άλλοι συναγωνιστές μας ευρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό! Για πρώτη φορά στην ελληνική πολιτική ιστορία χρησιμοποιήθηκαν τόσο σκληρά μέτρα σαν αποτέλεσμα μιας ολοφάνερης πολιτικής σκευωρίας. Μη λησμονείτε ότι ευρίσκονται στην φυλακή αυτές τις Άγιες Ημέρες Συναγωνιστές μας, οι οποίοι δεν κατηγορούνται για καμία εγκληματική πράξη. Την πολιτική αυτή σκευωρία έστησαν σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί με σκοπό την πολιτική και ηθική μας εξόντωση.

Με αφορμή ένα τραγικό περιστατικό και εφαρμόζοντας τον απάνθρωπο νόμο της συλλογικής ευθύνης, έχοντας στο πλευρό τους στην βρώμικη αυτή υπόθεση πληρωμένους κονδυλοφόρους, προσπαθούν να μας εξοντώσουν. Όμως ο Ελληνικός Λαός αντιστέκεται και έτσι σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, οι οποίες ακολούθησαν την φυλάκισή μας αναδειχθήκαμε στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!

Είμαστε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες. Δεν μπορούν να κλονίσουν την ΠΙΣΤΗ μας. Εύχομαι ετούτη η Λαμπρή να βρει όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με υψηλό φρόνημα και ακμαίο το ηθικό. Γιατί πάντοτε κάθε Γολγοθά ακολουθεί μία Ανάσταση.

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 =======================================================


 ======================================================

 =======================================================


=================================================================

===================================================================

===========================================================
Για τις ημέρες του Αγίου Πάσχα εύχομαι στους συμπατριώτες μου, η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει σε όλους υγεία, ελπίδα και αγάπη.
Φιλικότατα, Βασίλης Γιόγιακας Βουλευτής Θεσπρωτίας
=========================================================Εύχομαι αυτό το Πάσχα η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την λύτρωση στις ψυχές όλων μας!
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!
Του χρόνου τις πρώτες παπαρούνες της άνοιξης θα τις μαζέψουμε από το open pit!
===============================================================


Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης να προσφέρει σε όλους μας υγεία και ευτυχία.
Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση
Ο Γενικός Περιφερειακός
Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου
Γεώργιος ΚΑΡΑΪΤΣΗΣ
Υποστράτηγος
==========================================================================================================================
=============================================================
Αγαπητοί/-ές μου, Για τις Άγια μέρα του Πάσχα και της Ανάστασης του Κυρίου μας σας εύχομαι ολόψυχα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Ας σηματοδοτήσει το κοσμοϊστορικό γεγονός της Ανάστασης του Θεανθρώπου και την ανάσταση στην προσωπική μας ζωή, την ανάσταση στην ελληνική κοινωνία που διέρχεται πολύπλευρη κρίση αλλά και την ανάσταση του απανταχού ελληνισμού!

 Με εκτίμηση Νίκος Σουτόπουλος
====================================================== Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά την τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός, απηύθυνε το εξής πασχαλινό μήνυμα:
«Σήμερα, η Εκκλησία της Ελλάδος, διά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Γλυφάδας και Μεσογαίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, διά του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, του κ. Κωσταράκου, η Βουλή των Ελλήνων με επικεφαλής τον κ. Αμανατίδη και όλους τους Βουλευτές που παρίστανται εδώ, οι Δήμαρχοι, αλλά και ο ελληνικός λαός υποδεχόμαστε το Άγιο Φως με τιμές αρχηγού κράτους, όπως πρέπει και όπως πάντα υποδεχόμαστε οι Έλληνες το Άγιο Φως.

Αυτή τη χρονιά έχει μία ιδιαίτερη σημασία, γιατί το Φως της Ανάστασης είναι το Φως της ελπίδας. Περιμένουμε σε λίγες ώρες την Ανάσταση και δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνούν οι Έλληνες ότι το Φως της Ανάστασης και της Ορθοδοξίας, το Φως του Ελληνισμού νίκησε πάντα το σκοτάδι και όλους εκείνους οι οποίοι ήθελαν να καθυποτάξουν είτε την Πατρίδα είτε την Ορθοδοξία.

Θα νικήσει πάλι το Φως και θα φέρει την ελπίδα. Για αυτό το λόγο όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, όλοι οι λαοί έχουμε σήμερα μία καινούργια αρχή μετά την Ανάσταση του Κυρίου, μία καινούργια αρχή που φέρνει την ελπίδα και την αισιοδοξία ακόμα και σε αυτούς που περνούν δύσκολα αυτή τη νύχτα και αύριο την ημέρα του Πάσχα.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πατριάρχη μας και δι’ υμών Σεβασμιώτατε για τη μεγάλη τιμή το Φως της Αναστάσεως να έρχεται πρώτα εδώ στην Ελλάδα, στη Μητέρα Πατρίδα.
Τις ευλογίες σας».

======================================================


Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής.
Χρόνια πολλά σε όλους!

Νίκος Νυφούδης
====================================================


Εύχομαι από καρδιάς, καλή ανάσταση σε όλους και σε όλες, στον τόπο μας και στις ζωές μας, με την Απριλιάτικη φύση να μας προκαλεί, ολόγιομη και ανθισμένη στην πιο καλή της ώρα...
Με κατανόηση, υπομονή, αλληλεγύη και πίστη στο κοινό μας όραμα, ας παλέψουμε όλοι μαζί, για νάρθουν καλύτερες μέρες για μας και τα παιδιά μας αλλά και για εκείνους που έφυγαν και ίσως αγναντεύουν από ψηλά...

Μερόπη Τζούφη
==============================================================Καλή Ανάσταση στις καρδιές μας και στο Γένος μας.
Φ. & Κ. Μιχαήλ
=====================================================


========================================================Αγαπητοί φίλες, φίλοι
 Ευχόμασθε σε σας, στα μέλη της οικογένειάς σας, στις φίλες και στους φίλους μας, στους συναδέλφους όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία, ευτυχία, προκοπή, εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών.

 Για την Πατρίδα μας γρήγορη έξοδο από την καταστροφική ύφεση, δυναμική ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Για τους κυβερνώντες και τους αντιπολιτευόμενους περισσότερη σοβαρότητα - υπευθυνότητα - φρόνηση για το καλό της Πατρίδας και κυρίως έμπρακτη αγάπη και ενδιαφέρον για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Παρά τις δυσκολίες που περνά η Χώρα μας και οι Έλληνες, μπορούμε να αισιοδοξούμε για καλύτερες ημέρες, στηριζόμενοι στις δικές μας αστείρευτες δυνάμεις.
 Μπορούμε! Με αισιοδοξία, θετική σκέψη, ενωτικό κλίμα, σύμπνοια, ήθος και δημιουργική δράση.

Με εκτίμηση, αγάπη και αγωνιστικό παλμό
Γιώργος Τσακίρης
Β΄ αντιπρόεδρος
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με πυρήνα Στρατιωτικούς εα & Τεχνοκράτες)
============================================================


 Η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Ιωαννίνων σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
=========================================================Καλό Πάσχα 

Το The iStore.gr σας εύχεται καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους!

=====================================================================

  Το πνεύμα της Ανάστασης ας φωτίζει τις καρδιές των συνανθρώπων μας και ας κρατάει άσβεστη την ελπίδα της Αναγέννησης. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους μας. 

 Στέργιος Γιαννάκης 

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Πρεβέζης 

====================================================

 

 

  Αγαπητοί φίλοι, 

Η ομάδα του LiveAll.eu σας εύχεται ολόψυχα καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Και αυτό το Πάσχα, μπορείτε να στείλετε μηνύματα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μοιραστείτε ευχές για 

Καλή Ανάσταση! Χρόνια πολλά με υγεία! 

==========================================================

 

 =======================================================


====================================================================================================================

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 4/15/2015 01:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Μας είπαν να σας πούμε χρόνια πολλά. Άγιο Πάσχα 2015."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες