ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Απριλίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Επετειακός εορτασμός του Κυπριακού απελευθερωτικού αγώνα.

Διοργανώνεται συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο μνήμης και τιμής στους ήρωες του Κυπριακού απελευθερωτικού αγώνα 1955-59, και του επετειακού εορτασμού των 60 χρόνων από την έναρξή του.

Η  συνέντευξη τύπου θα διεξαχθεί την Δευτέρα 20 Απριλίου 2015, και ώρα: 11.οο π.μ. στην Αίθουσα Συγκλήτου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου ...
Θεσσαλονίκης. Τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμο Θεσσαλονίκης για τη διαχρονική προσφορά του στους αγώνες της Κυπρου για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Συμμετέχοντες:
• Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ Κώστας Ψευδιώτης
• Αναπληρωτής Πρύτανης ΑΠΘ Θεόδωρος Λαόπουλος
• Ανδρέας Μαϊμαρίδης, Πρόεδρος Συμβουλίου Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959 (Σ.Ι.Μ.Α.Ε.)
• Θάσος Σοφοκλέους, Πρόεδρος Συνδέσμων Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-1959
• Ρογήρος Σιηπιλλής, Πρόεδρος Ιδρύματος Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959
• Παυλίδου Άντρεα, Μαθήτρια Γ Τάξης, 6ου ΓΕΛ Καλαμαριάς
• Γεωργία Ταουσιάνη, Μαθήτρια Γ΄ Τάξης Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Mαθητική Eκδήλωση πραγματοποιείται
από τα Σχολεία της Θεσσαλονίκης

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, στις 8 το βράδυ Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ
Τίτλος της εκδήλωσης 2015:
«Μικρός Λαός Μεγάλες Θυσίες»
Εκπρόσωπος Κυπριακής Δημοκρατίας
κ. Σωκράτης Χάσικος
Υπουργός Εσωτερικών

Οι μαθητές της Θεσσαλονίκης συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησαν πριν από 6 χρόνια, τιμούν τη νεολαία της Κύπρου που έπεσε μαχόμενη για την ελευθερία της πατρίδας κατά τη διάρκεια του Αγώνα 1955-1959 η έναρξη του οποίου σημειώθηκε την 1η Απριλίου 1955.

Με την πολύτιμη συμβολή Σχολικών Συμβούλων, Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Εκπαιδευτικών οι μαθητές και μαθήτριες της Θεσσαλονίκης προσεγγίζουν βιωματικά τις αξίες που ενέπνευσαν τους ήρωες του Κυπριακού Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-59 για ελευθερία και περνούν τα δικά τους μηνύματα για ένα καλύτερο αύριο για ολάκερο τον ελληνισμό. Στόχος τους η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της νεολαίας μας σε ένα σημαντικό κεφάλαιο της Ιστορίας του Μείζονος Ελληνισμού.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας, το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας,και την Κυπριακή Παροικία της Θεσσαλονίκης, με την στήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και των Διευθύνσεων Β/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.Την εκδήλωση στηρίζουν ακόμη οι Δήμοι Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς και τα Υπουργεία Εξωτερικών και Παιδείας της Κύπρου.Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/19/2015 06:29:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επετειακός εορτασμός του Κυπριακού απελευθερωτικού αγώνα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες