ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Απριλίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Επίσκεψη του Σπύρου Πανταζή στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Aντίδωρο η προσφορά της αρχιτεκτονικής μελέτης του μεγάρου και της Eμπορικής Έκθεσης.

Το Επιμελητήριο Ηπείρου επισκέφθηκε ο υποψήφιος, στις πρόσφατες εκλογές, βουλευτής Ιωαννίνων Σπύρος Πανταζής, τον οποίο υποδέχθηκε με περίσειαν ευγένειας και ενημέρωσε διεξοδικώς ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μήτσης. Στη μακρά συζήτηση, η οποία εξελίχθηκε σε ...
κλίμα άριστης κατανόησης αντηλλάγησαν εποικοδομητικές απόψεις και έγινε προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας και η Ήπειρος.

Ως κοινή διαπίστωση καταγράφηκε η ανάγκη της αναστήλωσης της επιχειρηματικότητας και της επιστροφής του χαμόγελου στις ρημαγμένες και μαραμένες επιχειρήσεις της περιοχής, σε μιά εποχή μάλιστα κατά την οποία η παγκοσμιότητα και η ψηφιακή επανάσταση δίνουν ιλιγγιώδεις ρυθμούς στις εξελίξεις, που αλλάζουν ραγδαία τις μεθόδους παραγωγής, τους τρόπους προσφοράς αγαθών και υπηρεσιών, το περιεχόμενο της εκπαίδευσης, το χάρτη των επαγγελμάτων και της αγοράς εργασίας.

Με γνώμονα το τρίπτυχο «Ποιότητα – Παραγωγικότητα - Αγωνιστικότητα» διαπιστώθηκε ότι η κρίση που βιώνουμε μπορεί στην Ήπειρο να αποτελέσει την ατμομηχανή της Ανάπτυξης και της απασχόλησης των νέων επιστημόνων και επαγγελματιών και πολλών ακόμα άνεργων νέων. Ο Σπύρος Πανταζής ανέλαβε τη δέσμευση να προωθήσει, κι αυτός, στην Κυβέρνηση τα αιτήματα του Επιμελητηρίου και τα πορίσματα στα οποία κατέληξε το 3ο Τακτικό Συνέδριο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα από 24 έως 27 Ιουλίου 2014.

Η συνεργασία και ο συντονισμός των δράσεων με άλλους φορείς όπως π.χ. το Πανεπιστήμιο, την Περιφέρεια, τους Δήμους, τα άλλα Επιμελητήρια, τους Aπόδημους Ηπειρώτες, τους βουλευτές για κοινές παρεμβάσεις θεωρείται εξίσου απαραίτητη και επιθυμητή, υπογράμμισε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μήτσης για την εδραίωση ενός σταθερού οικονομικού, φορολογικού, διοικητικού και αναπτυξιακού, περιβάλλοντος.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον συντονισμό όλων των τοπικών δυνάμεων και στην εξάλειψη του φαινομένου της απροθυμίας για συλλογική δράση.

Υπογραμμίσθηκε βεβαίως η αναγκαιότητα για την ολοκλήρωση των δικτύων υποδομής και για τη δρομολόγηση των ενεργειών για τη σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου με την υπόλοιπη Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ενώ στηλιτεύθηκε, για μια φορά ακόμη, το αίσχος που λέγεται "15ετής εξέλιξη των εργασιών στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων."

Τονίστηκε με έμφαση η αξιοποίηση της θέσης των Ιωαννίνων στο σταυροδρόμι των δύο μεγάλων διεθνών αξόνων ήτοι της Εγνατίας και της Ιόνιας οδού, ενώ επισημάνθηκε ότι το μέλλον της περιοχής εδράζεται στον τουρισμό, στον πολιτισμό και στην επιχειρηματικότητα.

Ο Σπύρος Πανταζής εκφράζοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη της Ηπείρου και τη βοήθεια του Επιχειρηματικού κόσμου και ως μιά αναγνώριση της γενικώτερης διαχρονικής στήριξης, που είχε και συνεχίζει να έχει εξ αυτού, ανέλαβε τη δέσμευση έναντι του δραστήριου Προέδρου του Επιμελητηρίου όπως η οικογένεια του, η οικογένεια των 5 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, εκπονήσει δωρεάν την αρχιτεκτονική μελέτη τόσο του μεγάρου του Επιμελητηρίου όσο και των εγκαταστάσεων της μόνιμης Εμπορικής Έκθεσης Ηπείρου, όταν εξασφαλισθεί, φυσικά, η αντίστοιχη έκταση γι αυτό το σκοπό.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 4/01/2015 08:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επίσκεψη του Σπύρου Πανταζή στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες