ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Απριλίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Π.Ψωμιάδης: " Οι κομματικές ταμπέλες έχουν ξεθωριάσει."

Συγχαρητήρια επιστολή στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Δημήτριο Παδιώτη και στο νέο διοικητικό συμβούλιο απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης τονίζει στην επιστολή του πως η νέα διοίκηση πρέπει να δώσει προτεραιότητα στην προάσπιση και θωράκιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών, απαιτώντας το ...
πραγματικό ενδιαφέρον της Πολιτείας. Σημειώνει ακόμη πως βασικός παράγοντας για τις διεκδικήσεις των αστυνομικών πρέπει να είναι η ενότητα και η ομοψυχία του κλάδου, μακριά και πέρα από κομματικές ταμπέλες.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.
Στο πρόσωπο σας χαιρετίζω και όλο το νέο διοικητικό συμβούλιο που αναλαμβάνει την ευθύνη για την αποτελεσματικότερη δυνατή προάσπιση και θωράκιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών του Νομού μας.

Είναι ώρα να γίνει κατανοητό πως αυτή η «καλή αστυνομία» που έχουμε, όπως πρόσφατα τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης, έχει ανάγκη την προστασία, την πραγματική στήριξη και το ενδιαφέρον της Πολιτείας, όχι την απαξίωση και τον εξευτελισμό της, όπως κάποιες φωνές ζητούν εναγωνίως.

Η εκλογική διαδικασία ανήκει πλέον στο παρελθόν. Αυτό που προέχει τώρα είναι να αντιμετωπίσετε με ενότητα και ομοψυχία τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο σας.
Οι κομματικές ταμπέλες έχουν πλέον ξεθωριάσει. Το μείζον είναι η συνεπής διεκδίκηση για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας, ο αγώνας για την επανάκτηση του σεβασμού της Πολιτείας στα πρόσωπα των αστυνομικών. Γιατί είναι σαφές, πως κάποιοι δεν σεβάστηκαν την επαγγελματική σας αξιοπρέπεια, τον αγώνα που δίνετε καθημερινά απέναντι στο έγκλημα.
Θερμά συγχαρητήρια και πάλι, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που επιτελείτε.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης
Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΔΑ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/29/2015 02:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Π.Ψωμιάδης: " Οι κομματικές ταμπέλες έχουν ξεθωριάσει." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες