ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Απριλίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Χούντα και μεταπολίτευση, όπως εγράφη μετά από 50 χρόνια.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Ο Πλανήτης Γη ( πλην Ρωσίας-Κίνας) κυβερνάται από τη Σατανική Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του προέδρου Ρότσιλντ και της συνοδείας αυτού. Το μόνο που φοβάται ο Ρότσιλντ είναι μήπως και ξυπνήσουμε.

Ανάλυση.
Με αφορμή την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967, ότε κατελύθη το Σύνταγμα και η Δημοκρατία, κάνω μια σύγκριση μεταξύ της...
Χούντας των Στρατιωτικών, και των λεγομένων εφιαλτών και κλεφτών «δημοκρατικών» πολιτικών, για να βοηθήσω τον ιστορικό του μέλλοντος.
 Η Στρατιωτική Κυβέρνηση υπό τον Συντ/ρχη ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, (κοινώς επταετία, ή Χούντα, ή Στρατιωτική Δικτατορία), ήταν το πλέον υγιές κομμάτι της συγχρόνου Ελλάδος. Ήταν ένα εκλεκτό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Βεβαίως, στην αρχή οι Συνταγματάρχες υποστηρίχθηκαν από τους Αμερικανο-Εβραίους της Ν.Τ.Π. του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ για να πετύχει το πραξικόπημα, αλλά στην πορεία ανένηψαν, έγιναν πατριώτες, γιαυτό και ανετράπησαν από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες!
Μη ξεχνάμε τη συγγνώμη του προέδρου των ΗΠΑ Κλίντον, που αποδεικνύει την ανάμιξη των Σιωνιστικών ΗΠΑ...

Μετά ήλθαν οι πολιτικοί πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Ρότσιλντ!
Βεβαίως στερηθήκαμε τις δημοκρατικές μας ελευθερίες, αλλά η οικονομία μας τότε ήταν ακμαιοτάτη, και είμασταν σεβαστοί σε εχθρούς και φίλους.
 Ενώ με τους πολιτικούς ευτελιστήκαμε!
Με τη Σιωνιστική μεταπολίτευση γίναμε πιόνια της Σιων. Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, χρεοκοπήσαμε, αυτοκτονήσαμε, και τελικά γίναμε διεθνώς ρεζίλι.

Σήμερα ζούμε με δανεικά!
Ήδη χρωστάμε 500 δις. ευρώ. Δανεικά στα δανεικά!Ποτέ δεν μειώνετε το χρέος, ποτέ δεν ξεχρεώνουμε, παρά τα τοκοχρεολύσια που πληρώνουμε, και παρά το «κούρεμα» του χρέους!
Μιλάμε εκ του αποτελέσματος
Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Όταν ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έκανε Κυβέρνηση με τον Σπύρο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ, τότε έφθασε στη κορυφή της αγάπης του Ελληνικού Λαού, πλην των τότε λεγομένων «Αντιστασιακών», που ηγωνίζοντο για την καλώς εννοουμένη Ελληνική Δημοκρατία, και ΟΧΙ για τη «Δημοκρατία» των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων-Δικτατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως έπρατταν οι εφιάλτες πολιτικοί της επάρατης προδοτικής μεταπολίτευσης!
Τότε είχαμε μηδενικό δημόσιο χρέος, ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, $1=30 Δρχ. 1 χρυσή λίρα Αγγλίας= 300 Δρχ. (όχι 300 ευρώ), 1 Δρχ=27 λιρέτες Ιταλίας, και μηδενική ανεργία.

Η χώρα ήταν σε πορεία ανάπτυξης.
Σήμερα ΜΟΝΟΝ οι Καφετέρειες γνωρίζουν ανάπτυξη!
Τότε δεν είχαμε λαθρομετανάστες, τα σύνορα εφυλάσσοντο από το Στρατό, και οι Έλληνες αισθάνοντο ασφαλείς στο τόπο τους. Σήμερα η Ελλάδα και οι Έλληνες καταντήσαμε υπό-κατοχήν των λαθρομεταναστών.
Σήμερα με τους «φιλάνθρωπους» πολιτικούς η Ελλάδα κατάντησε αποθήκη λαθρομεταναστών!
Τότε είχαμε βαριά Βιομηχανία, ενώ σήμερα έχουμε μόνο παραλίες για να ξαπλώνουν οι Γερμανοί, και άλλοι.
Γίναμε χώρα διακοπών, αναπαύσεως, και διεθνώς υπηρέτες των εχόντων και κρατούντων!
Γίναμε το γηροκομείο της Ευρώπης.

Οι Τούρκοι έχουν 72 χρυσωρυχεία, από τα οποία ζούν, και ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν τολμάει να βάλλει χέρι. Εμείς έχουμε μόνο δύο (2) χρυσωρυχεία και μας τα «εφαγε» ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τόσο Μ@Λ@Κ@ς είμαστε.
 Η Ελλάδα θυσιάστηκε από τους εφιάλτες πολιτικούς, για να σωθεί η Ευρωζώνη, και το ΔΝΤ, δηλαδή η Σιωνιστική Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και οι εφιάλτες πολιτικοί εξετέλεσαν τις εντολές!

Όταν κατέρρευσε η Χούντα, μπήκε στη μέση ο παλαιο-κομματικός «Εθνάρχης» Κων/νος Καραμανλής, και μας έφερε πάλι τους εφιάλτες διεφθαρμένους Σιωνιστές παλαιοκομματικούς πολιτικούς, με πρόφαση την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η οποία ήταν της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Αντί να φέρει νέους αδιάφθορους πολιτικούς, έφερε τους παλαιούς εφιάλτες & διεφθαρμένους. Ο Λαός δεν είχε άλλους να ψηφίσει...

Οι εφιάλτες πολιτικοί με έξυπνο τρόπο, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών αφεντικών τους, μας βύθισαν στη χρεοκοπία, στη δυστυχία, και στη λαθρομετανάστευση. Άνοιξαν τα σύνορα και έγινε η χώρα ξέφραγο αμπέλι, κτήμα του κάθε λαθρομετανάστη.
Η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, φρόντισε να βάλλει μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, (μέσω ηλεκτρ. υπολογιστών), βουλευτές και υπουργούς δικούς της ανθρώπους, (Ελληνο-Σιωνιστές), οι οποίοι φροντίζουν τα συμφέροντα των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Γιαυτό πηγαίνουμε κατά διαβόλου.
Οι πολιτικοί αυτοί ΘΕΟ έχουν τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ στην πολιτεία, και οι νεαροί Ιεράρχες στην Εκκλησία.

Ορισμένοι βουλευτές-υπουργοί & κόμματα, προικοδοτούνται με χιλιάδες σταυρούς, από το ΡΟΤΣΙΛΝΤ, - μέσω ηλεκτρ. υπολογιστών,- για να έχει ο Παντοκράτωρ της Γης την εκπροσωπισή του μέσα στη Βουλή.
Μιλάμε για τέτοια πιόνια & ανθρωπάκια...
Όλες οι Ευρωπαϊκές & Αμερικάνικες κυβερνήσεις διορίζονται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι λαοί συμμετέχουν σε αυτή την κωμωδία των εκλογών, για το «θεαθήναι τοις ανθρώποις».

Βεβαίως επί Χούντας υπήρξαν και λάθη, όπως οι βασανισμοί των αντιφρονούντων και αντιστασιακών, αλλά σε κάθε κυβέρνηση γίνονται λάθη, ιδίως σε δικτατορική, που καταντάνε βασανιστικά για τον ελεύθερο δημοκρατικό πολίτη.

Ότι κακό προκάλεσε η Χούντα στο λαό, το ίδιο έκανε και η «Σιωνιστική Δημοκρατία» των πολιτικών υπαλλήλων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με τη χρεοκοπία, τη δυστυχία, τις αυτοκτονίες του Ελλ. Λαού, τη λαθρομετανάστευση, και την μεταβολή της χώρας σε αποκιία.
Είπαμε να είμαστε δίκαιοι και προς τα δύο άκρα.
Το Εθνικιστικό άκρο, και το Σιωνιστικό άκρο.
Η ιστορία του μέλλοντος θα κρίνει.
Το κόμμα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι οι εφιάλτες πολιτικοί.

Τότε επί ΧΟΥΝΤΑΣ δεν υπήρχαν κλέφτες & προδότες πολιτικοί στη κυβέρνηση. Δυστυχώς υπήρχε ανάμεσά τους ένας Ιούδας, ένας πράκτορας των Αμερικανο-Εβραίων Σιωνιστών, (της Ν.Τ.Π.), ο Ταξίαρχος Ιωαννίδης (ορντινάντσα του μισέλληνα Κίσινγκερ), και έφερε τη καταστροφή και τη συμφορά, με την ανατροπή του Παπαδόπουλου, του Μακαρίου, και την εισβολή των Τούρκων στη Κύπρο.
Ήταν αφελής και επιπόλαιος για να πιστέψει τον Κίσινγκερ, και τους άλλους Αμερικανο-Εβραίους. Αυτοί οι Κοσμοκράτορες δεν χρωστάνε να κάνουν καλό στην ανθρωπότητα!
Βλέπετε ο Ιούδας δεν έλλειψε ούτε από τον Ιησού ΧΡΙΣΤΟ!

 Έκτοτε οι πολιτικοί της λεγομένης μεταπολίτευσης τα «έκαναν θάλασσα» κατά το κοινώς λεγόμενο, αφού ήταν όλοι τους εφιάλτες και πράκτορες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Κοίταξαν μόνο το συμφέρον τους, και το συμφέρον των Κοσμοκρατόρων της παρέας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και το κακό συνεχίζεται με τους νέους Ελληνο-Εβραίους πολιτικούς, που μαζί με τους πολιτικούς απογόνους των παλαιών πολιτικών εφιαλτικών τζακιών, φροντίζουν για τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και καταστρέφουν την Ελλάδα. Κατάντησαν τους Έλληνες να ζούν στη διασπορά!

Κατάντησαν την Ελλάδα να έχει κατοίκους ΟΧΙ Έλληνες, αλλά Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Οι πολιτικοί εφιάλτες της μεταπολίτευσης υπετάγισαν στις θελήσεις και εντολές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, με αντάλλαγμα την εξουσία και το χρήμα από το ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να φέρουν τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. , τη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση, και τη Σιωνιστική Πανθρησκεία των Ιουδαίων Σιωνιστών σταυρωτών του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ & της ΕΛΛΑΔΟΣ, βοηθούντων προς τούτο και των νέων ανθελλήνων αφελών και επιπολαίων Ιεραρχών της Ορθοδοξίας.

Επιπλέον έφεραν και τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της οικονομίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και μας χρέωσαν με ένα επαχθές και επονείδιστο χρέος!! Από τότε τρέχουμε και δεν φθάνουμε............ Οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης Σημίτιδες, ΓΑΠ, Ντόρες, Σαμαρο-Βενιζέλοι, Ποτάμια, ήταν και είναι όλοι τους ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Ν.Τ.Π.! Αυτοί είναι οι «επάρατοι»................. «Επάρατος» είναι η Σιωνιστική Μεταπολίτευση των εφιαλτών πολιτικών, όπως την ζούμε από το 1974 και εντεύθεν.

Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε σε λεπτομέρειες. Να λέμε και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός εκάστου καθεστώτος, προς αποκατάσταση της ιστορικής αληθείας!!! Μέχρι τώρα ουδείς τόλμησε να πει καλή κουβέντα για τη ΧΟΥΝΤΑ. «Εφοβούντο γαρ τους κρατούντας»

Συμπέρασμα:
Η Ελλάδα σήμερα είναι προτεκτοράτο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και ο πρόεδρος ΡΟΤΣΙΛΝΤ ανεβοκατεβάζει τις Ελληνικές κυβερνήσεις κατά τα συμφέροντα αυτού!
Οι Έλληνες θα πληρώνουμε εις το διηνεκές το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο χρέος, με συντάξεις Βαλκανίων. Η αποκαθήλωση του Βαρουφάκη το αποδεικνύει.

Οι Συνταγματάρχες της ΧΟΥΝΤΑΣ απεδείχθησαν πατριώτες, πλην του Ιωαννίδη, ενώ οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης εφιάλτες της Ελλάδος, μαριονέτες των Αμερικανο-Εβραίων Σιωνιστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Αυτά για τον ιστορικό του μέλλοντος.ΑΝΤΏΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 4/29/2015 07:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Χούντα και μεταπολίτευση, όπως εγράφη μετά από 50 χρόνια. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες