ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Η θέση των ΑΝΕΛ για την κατασκευή μονάδας βιομάζας στα Μάρμαρα Ιωαννίνων.

Η επίσημη άποψη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων  για το θέμα της κατασκευής μονάδας βιομάζας στα Μάρμαρα Ιωαννίνων, εκπεφρασμένη από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου επικρατείας Ηπείρου Αντώνη Βασιλείου και Κώστα Ευθυμίου.

Με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων σχετικά με την κατασκευή μονάδας παραγωγής βιοαερίου και ...
ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή των Μαρμάρων, και τις διάφορες ανακοινώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, παραθέτουμε πιο κάτω την επίσημη άποψη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είναι κίνημα διαμαρτυρίας του τύπου όπου φυσάει ο άνεμος, ούτε περιφερόμενος θίασος, ούτε ουρά κινημάτων διαμαρτυρίας για να τρέχουν «όπου γάμος και χαρά η Κοντύλω πρώτη» προς άγραν ψήφων ή και προσωπικών προβολών, ούτε στηρίζουν ή πολεμούν επιλεκτικά συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν συγκεκριμένο Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης της χώρας, καθώς και Κυβερνητικό Πρόγραμμα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, και οι απόψεις των εκφράζονται μόνο μέσα από αυτά και όχι από προσωπικές προτιμήσεις και επιδιώξεις.

Όσοι ορισμένοι είναι θιασώτες των κινημάτων διαμαρτυρίας όπως ΑΝΤΑΡΣΙΑ, Λαϊκή Συσπείρωση κ.λ.π αριστερά κινήματα, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό να τους ακολουθήσουν.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ειδικά σήμερα με την παρούσα οικονομική κατάσταση, είναι υπέρ του υγιούς επιχειρείν και στηρίζουν κάθε νόμιμη ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις περιβάλλοντος όπως αυτές προβλέπονται από τους εκάστοτε ισχύοντες νόμους και ελέγχονται από τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας.

Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου
των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επικρατείας ΗΠΕΙΡΟΥ
Βασιλείου Αντώνιος & Ευθυμίου Κωνσταντίνος


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 5/14/2015 08:47:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η θέση των ΑΝΕΛ για την κατασκευή μονάδας βιομάζας στα Μάρμαρα Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες