ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Ανησυχητική αύξηση 55,4% των δασικών πυρκαγιών φέτος.

Του Ανδριανού Γκουρμπάτση, Αντιστράτηγου - Υπαρχηγού ΠΣ, ε.α, Νομικού.
Ξεκίνησε από σήμερα, 1η Μαΐου 2015, η νέα αντιπυρική περίοδος και ήδη κατά τις τελευταίες μέρες του Απρίλη εκδηλώθηκαν ιδιαίτερα ανησυχητικές πυρκαγιές και μάλιστα από αμελή συμπεριφορά. Τα πρώτα στοιχεία των αγροτοδασικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην επικράτεια είναι μάλλον ανησυχητικά και πρέπει να προβληματίσει τις αρμόδιες αρχές.

Συγκεκριμένα και για το χρονικό διάστημα από ...
1η Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου 2015, εκδηλώθηκαν στην επικράτεια συνολικά (1.621) πυρκαγιές, ενώ για το αντίστοιχο διάστημα του έτους 2014 είχαν εκδηλωθεί (1.043) πυρκαγιές δηλαδή παρατηρείται για φέτος μια αύξηση (578) πυρκαγιών, ήτοι ποσοστό αύξησης 55,4% των πυρκαγιών για το εν λόγω διάστημα, και αύξηση (32) πυρκαγιών ήτοι ποσοστό 2%, σε σχέση με το 2013.

Ειδικότερα για τον μήνα Απρίλη τρέχοντος έτους η αύξηση ήταν 412 πυρκαγιές, δηλαδή αύξηση μόνον για τον Απρίλη σε ποσοστό 176%, σε σχέση με τον εν λόγω μήνα το 2014.

Αναλυτικότερα η εικόνα, ανά μήνα, των πυρκαγιών για φέτος, οι οποίες εκδηλώθηκαν στην επικράτεια εμφανίζεται, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΠΣ, ως εξής:
α) Ιανουάριος του έτους 2015 (421) πυρκαγιές - έτος 2014 (124) πυρκαγιές,
β) Φεβρουάριος του έτους 2015 (331) πυρκαγιές - έτος 2014 (193) πυρκαγιές,
γ) Μάρτιος του έτους 2015 (223) πυρκαγιές - έτος 2014 (492) πυρκαγιές και
δ) Απρίλιος του έτους 2015 (646) πυρκαγιές - έτος 2014 (234) πυρκαγιές.

Η προαναφερόμενη αύξηση των πυρκαγιών για το τρέχον έτος βέβαια μπορεί να δικαιολογηθεί από το γεγονός, ότι το 2014 εκδηλώθηκε μικρός αριθμός πυρκαγιών επειδή υπήρξαν ευνοϊκές για το σκοπό αυτό καιρικές συνθήκες.

 ''Εγκληματικότητα των Εμπρησμών''


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/07/2015 09:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ανησυχητική αύξηση 55,4% των δασικών πυρκαγιών φέτος."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες