ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Εικαστική έκθεση "Το κουβάρι των συναισθημάτων" στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων.

Εικαστική Έκθεση και μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων στις 11-17 Μαΐου 2015. 

Η Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει έκθεση νέων καλλιτεχνών με σκοπό την εισαγωγή των παιδιών 6 έως 12 ετών στον κόσμο της εικαστικής...
εκπαίδευσης.

Στόχος των μουσειοπαιδαγωγικών δράσεων που πρόκειται να γίνουν καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης είναι να δοθούν στους επισκέπτες ερεθίσματα προκειμένου να κατανοήσουν την τέχνη όχι μόνον ως μέσον έκφρασης των συναισθημάτων του δημιουργού αλλά και πρόκλησής τους στον δέκτη-θεατή του έργου τέχνης.

Με αφορμή τα εκθέματα (ζωγραφική, γλυπτά, φωτογραφίες, χαρακτικά και μία εγκατάσταση) τα παιδιά θα ανακαλύψουν βιωματικά τη σύνδεση της Τέχνης με τον μαγικό κόσμο των συναισθημάτων. Πέντε εμψυχωτές, τελειόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα πραγματοποιούν καθημερινά κινησιολογικό παιχνίδι και εικαστικό εργαστήρι που θα ασκήσουν τους μικρούς επισκέπτες στην κατανόηση της χρήσης διαφορετικών τεχνικών, υλικών, θεμάτων, χρωμάτων και σχημάτων στην αποτύπωση των συναισθημάτων τους αλλά και στην απόλαυση της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Επιμέλεια έκθεσης και σχεδιασμός μουσειοπαιδαγωγικών δράσεων: Μαλαματένια Αργυροπούλου, Αλεξάνδρα Ζώη, Δανάη Μέγα, Έλλη Λαμπαδαρίδου, Ειρήνη Χαϊδάρογλου.
Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Ανδριάνα Βούλγαρη, Αλεξάνδρα Ζώη, Ανέστης Ιωάννου, Έλλη Λαμπαδαρίδου, Ελένη Κάικα, Χαρά Κεράστα, Νίνα Λασιθιωτάκη, Λήδα Λοξού-Ανδρέου, Ναυσικά Μοσχοπούλου, Νανά Σεφερλή, Ζωή Φιλίππου.
Ο συντονισμός της έκθεσης και των εκπαιδευτικών δράσεων έγινε από την κ. Εσθήρ Σολομών, Επίκουρη Καθηγήτρια Μουσειολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Εγκαίνια: Δευτέρα 11/5/2015, ώρα 19:30.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Δευτέρα-Πέμπτη 8:00-15:00, Παρασκευή 8:00-21:00, Κυριακή 10:00-13:00 & 18:00-21:00.
Προγράμματα για σχολικές ομάδες Δημοτικού: Δευτέρα- Παρασκευή 9:30-11:00, 11:30-13:00.
Πρόγραμμα για παιδιά και οικογένειες: Κυριακή 17/5/2015, 11.00-12:30 και 18.00-19.30.
Πληροφορίες και κρατήσεις: Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων, τηλ. 26510 75131.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 5/06/2015 10:42:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Εικαστική έκθεση "Το κουβάρι των συναισθημάτων" στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες