ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: "Ήρθε η ώρα."

Σε μια εποχή που η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποχρηματοδοτείται, η Αριστεία σχεδόν διώκεται και τα Ιδρύματα έχουν γίνει ξανά κέντρα ανομίας με εξωπανεπιστημιακούς να εισβάλλουν όποτε θέλουν, ήρθε η ώρα ως νέοι άνθρωποι να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα.

Διεκδικούμε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ ικανά να ανταποκριθούν στον εκπαιδευτικό τους ρόλο, εκπληρώνοντας τις απαιτήσεις της κοινωνίας και ...
των φοιτητών για υψηλό επίπεδο, λειτουργώντας παράλληλα ως μοχλοί συνολικής κοινωνικής, οικονομικής και πολιτισμικής ανάπτυξης.

Στις φοιτητικές εκλογές της Τετάρτης 13 Μαΐου στέλνουμε το μήνυμα.

Ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί μια νέα φοιτητική ένωση που θα ανασυντάξει το φοιτητικό κίνημα, βγάζοντας μπροστά τους συλλόγους μέσα από το Εθνικό Συμβούλιο Φοιτητών Πανεπιστημίων και το Εθνικό Συμβούλιο Φοιτητών ΤΕΙ.

Ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθούν τα συλλογικά όργανα αποφάσεων με κανόνες ορθής λειτουργίας και τη συμμετοχή όλων των φοιτητών.

Ήρθε η ώρα να σταματήσουν τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ να είναι κέντρα βίας και ανομίας για να θωρακιστεί ο ακαδημαϊκός τους ρόλος.

Ήρθε η ώρα να αναπτυχθεί η διασύνδεση των Ιδρυμάτων με την αγορά εργασίας, προσφέροντας αναβαθμισμένα προγράμματα σπουδών και πρακτική άσκηση για όλους τους φοιτητές.

Ήρθε η ώρα να δίνονται κίνητρα για κοινωνικές παροχές, όπως σίτιση και στέγαση στους φοιτητές και τους σπουδαστές που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ήρθε η ώρα για ψηφιοποίηση των υπηρεσιών των Πανεπιστημίων, για ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και ηλεκτρονική γραμματεία.

Ήρθε η ώρα για εξωστρέφεια Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Ήρθε η ώρα για επένδυση στην κουλτούρα της αριστείας και απεγκλωβισμό από τη μετριότητα που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.

Για όλους αυτούς τους λόγους, την Τετάρτη 13 Μαΐου ήρθε η ώρα να στηρίξεις την μοναδική φοιτητική παράταξη που καταθέτει προτάσεις, που αγωνίζεται να γίνουν πράξη,που βρίσκεται πάντα δίπλα στο φοιτητή, οραματιζόμενη ένα καλύτερο, σύγχρονο και ασφαλές Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ.

Την Τετάρτη 13 Μαΐου ήρθε η ώρα να στηρίξεις την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 5/04/2015 08:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: "Ήρθε η ώρα.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες