ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Διάγγελμα προς την Κυβέρνηση.

Θέμα: " Ταμεία τοπικής αυτοδιοίκησης και εθνικοποίηση ορυχείων χρυσού." 

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος. 
Ενώ η πατρίδα μας βρίσκεται σε σχεδιασμένη χρεοκοπία, από τη παγκόσμια Δικτατορία του Ρότσιλντ, ο παραγόμενος χρυσός στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, φεύγει για τις τσέπες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, & Σόρος, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των Κοσμοκρατόρων & Πλανηταρχών, ενώ ο Ελληνικός Λαός πεινάει.

Ζητάμε από τους χρεωκοπημένους...
Δήμους χρήματα για να πληρώσουμε Συντάξεις, ενώ ο παραγόμενος ΧΡΥΣΟΣ φεύγει για τις τράπεζες του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Δίνουμε τα πετρέλαια στις πετρελαϊκές εταιρείες του ΡΟΚΦΕΛΕΡ, και στους Τούρκους, και εμείς μένουμε με τους λαθρομετανάστες της κυρά-Τασίας στο χέρι!

Κλείσαμε όλες τις Ελληνικές Βιομηχανίες, για να δουλεύουν οι Γερμανικές Βιομηχανίες!
Η Εθνική κατάπτωση σε όλο της το μεγαλείο!

Για να γίνεις Πρωθυπουργός-Υπουργός- Αρχηγός κόμματος σε χώρα υποτακτική στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, πρέπει να είσαι ορντινάντσα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Πολλά τρελλά συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο λόγω εφιαλτών και ανικάνων πολιτικών! Άμα πληρώνουμε εις το διηνεκές τα δάνεια, (όπως είπε ο Βαρουφάκης), τι την θέλουμε την εξεταστική επιτροπή για το δημόσιο χρέος;

Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, προς ενίσχυση των οικονομικών του Κράτους, εισηγούμαι την ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των μεταλλείων ΧΡΥΣΟΥ της Χαλκιδικής. (Σκουριές) ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ, αλλά ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.
Έτσι θα εκδικηθούμε τους Κοσμοκράτορες για το κακό που μας έκαναν!

Εδώ βρίσκεται το πολύ χρήμα, και όχι στις 100 δόσεις, και στις διάφορες φορολογίες-χαράτσια. Τα χαράτσια ΜΟΝΟ στο φτωχό Λαό, (πόπολο), θεωρούνται ψιλο-εισοδήματα για το Κράτος.
Οταν ζητάμε από τις περιφέρειες και τους Δήμους να συγκεντρώσουν τα αποθεματικά τους στη Τράπεζα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ΤτΕ), δεν είναι καλλίτερα ο παραγόμενος ΧΡΥΣΟΣ της Χαλκιδικής να ρέει στα κρατικά ταμεία;
Τα μεταλλεία χρυσού είναι ήδη σε λειτουργία, απλώς Εθνικοποιήσατε αυτά!
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!
Έτσι θα γίνουμε καλό παράδειγμα για όλη την οικουμένη!

Ενώ μας κλέβουν το ΧΡΥΣΟ, από πάνω μας φορτώνουν και τους λαθρομετανάστες!
Έτσι γινόμαστε δούλοι των Κοσμοκρατόρων!
Τα αποθεματικά των Δήμων, είναι σαν να τα βάζουμε στο στόμα του λύκου, αφού η ΤτΕ είναι ιδιοκτησία των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Πρώτα να κοιτάξουμε το Λαό μας, και ότι περισσέψει τα δίνουμε στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Χρυσός, Πετρέλαια & Φυσικό Αέριο, τελειώνουν τη Τρόϊκα. Γιαυτό οι δανειστές έχουν λυσσάξει!
Ο χρυσός και τα Πετρέλαια μπορούν να διαγράψουν τα Μνημόνια και το χρέος.
Ξυπνάτε κύριοι της Κυβέρνησης, αποτινάχτε τον δούλο & αχυράνθρωπο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ που κρύβετε μέσα σας.
Αποτινάχτε τα ανδρείκελα της Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ που κρύβετε μέσα σας.
Αποτινάχτε από μέσα σας τα πιόνια των Επικυρίαρχων της Γης, (ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Θεσμοί & Δανειστές), που σας καταδυναστεύουν!
Αλλιώς δεν θα διαφέρετε σε τίποτα από τους εφιάλτες Σαμαρο-Βενιζέλους, Σημίτιδες, & ΓΑΠ.
Καταντήσατε μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων!

Με την ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, και οι μεταλλωρύχοι θα έχουν δουλειά, και το περιβάλλον θα προστατεύεται μερίμνη του Κράτους, και ο ΧΡΥΣΟΣ θα ρέει στα κρατικά ταμεία.
ΜΟΝΟΝ έτσι θα ξεχρεώσουμε, και ΟΧΙ με τα ταμεία των φτωχών Δήμων & Περιφερειών!
Μην περιμένετε να σωθούμε ΜΟΝΟΝ από τις διάφορες φορολογίες και χαράτσια στο πόπολο!
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο, που μας χάρισε ο καλός ΘΕΟΣ!
Απλώς χρειάζεται σθεναρή πολιτική ηγεσία.
Ο καλός ΘΕΟΣ χάρισε το πλούτο στους Έλληνες, και εσείς οι πολιτικοί τον δώσατε στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ και την συνοδεία αυτού!
Τώρα ο ΧΡΥΣΟΣ πηγαίνει κατά 95% στην Καναδική ELDORADO ( ROTHSCHILD), και 5% στην Ελληνικός Χρυσός. (Μπόμπολας).

Αυτές τις συμβάσεις υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη – ΓΑΠ- Πάχτα, και την συνέχισαν δουλικότατα οι Σαμαρο-Βενιζέλοι.
Ανάξια πολιτική ηγεσία, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Εδώ δεν έχουμε ψωμί να φάμε, και εσείς δίνετε το χρυσό στο Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ;

Έκαναν την Ελλάδα Κράτος-αποικία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Σήμερα οι μεταλλωρύχοι – εν αγνοία τους- αγωνίζονται και διαδηλώνουν, για τα συμφέροντα του Κοσμοκράτορα και παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Ο ΧΡΥΣΟΣ που παράγουν εξάγεται για τις τράπεζες των Επικυρίαρχων της Γης, δανειστών της Ελλάδος, και εμείς οι Έλληνες μένουμε με το κυάνιο, και τα καμμένα δάση στο χέρι!
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία υποκινεί όλες τις διαδηλώσεις και άλλες φασαρίες, για να κλέψει το ΧΡΥΣΟ και τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, όπως έκαναν το 2008 και έρριξαν τον Καραμανλή.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έκαψαν την Ελλάδα το 2008 για το ΧΡΥΣΟ- τους αγωγούς, και τον υπόλοιπο ορυκτό πλούτο.
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ λοιπόν εδώ και τώρα, για να ξεχρεώσουμε, και να δούν άσπρη μέρα τα παιδιά μας και τα εγγονάκια μας.

Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ μας χρεοκόπησαν, και έφεραν εδώ τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να μας κλέψουν το ΧΡΥΣΟ!
Οι μεταρρυθμίσεις που ζητάνε οι γύπες δανειστές -«Θεσμοί», είναι η λιτότητα, με την οποίαν γινόμαστε υποτακτικοί των «Θεσμών», για να μας κλέψουν το ΧΡΥΣΟ και τα Πετρέλαια!
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ εδώ και τώρα του ορυκτού πλούτου, για να υπάρξει ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!

Με την εισβολή των λαθρομεταναστών μηδενίζετε η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αξία της χώρας, γιαυτό ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους φέρνει εδώ, για να εξαφανίσει τον Ελληνισμό, και να εκμεταλλευτεί τη ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ αξία της χώρας, και εσείς εκτελείται τις εντολές...

Το ερώτημα είναι, είμαστε ανεξάρτητη ελεύθερη χώρα, ή είμαστε υπό κατοχή του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, του Στρατού σωτηρίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας;
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 5/14/2015 08:13:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Διάγγελμα προς την Κυβέρνηση."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες