ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Εκδήλωση των Ρόταρυ στο ξενοδοχείο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, με την ευλογία του μητροπολίτη Άνθιμου;

-Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης παρέλαβε φιλανθρωπική βοήθεια από το Ρόταρυ;

Όπως υποσχεθήκαμε, μετά την ανάρτηση μας:
"Αποκάλυψη: Τι σχέση έχουν με το ROTARY, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ;" προχωράμε στην σημερινή μας αποκάλυψη :

Επισκεπτόμαστε την επίσημη ιστοσελίδα του...
Ρόταρυ.
Διαβάζουμε την πρόσκληση : 


 "Ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης Ανατόλια με τα Ροταράκτ του και ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης, με την ευγενική υποστήριξη του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού της Ιερουσαλήμ, και του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και άλλων οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, σας καλούν στην εκδήλωση:
« Θεσσαλονίκη & φιλότιμο »

η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου ΔΙΑΚΟΝΙΑ, Νικολάου Πλαστήρα 65, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελεί πραγματικό στολίδι για την πόλη μας.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα ευλογήσει ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κος Άνθιμος και θα παραδοθούν σε διάφορα ιδρύματα της πόλης μας (ΦΑΡΟΣ του πατρός Αθηναγόρα, Σύλλογος Πολυτέκνων κ.α.), ρουχισμός, παπούτσια, παιχνίδια, κουβέρτες και είδη οικιακού εξοπλισμού.
Πρέπει να επισημάνουμε ότι η Μητέρα Εκκλησία ανοίγει για πολλοστή φορά την αγκαλιά της σε όλους και όλες μας, (...)"

Ποιο να είναι άραγε αυτό Ξενοδοχείο "ΔΙΑΚΟΝΙΑ", στην "Νικολάου Πλαστήρα 65, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης";
Για να δούμε τι άλλο βρίσκεται εκεί.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης διαβάζουμε:
"Άγιοι Πάντες οι εν Θεσσαλονίκη, Δείτε τον χάρτη, Ν.Πλαστήρα 65 Θεσσαλονίκη, 2310 306 886,
Λιβανίδης Βασίλειος (Πρωτοπρεσβύτερος), Υπεύθυνος Παρεκκλησίου, Κόνιας Μιχαήλ (Οικονόμος)"

Για να δούμε και στον χάρτη : 


Εκκλησία των "Αγίων Πάντων της Θεσσαλονίκης"! 
Μέσα σε ξενοδοχείο; 
Και με 2 εφημερίους!!! 
Παράξενα πράγματα.. 
Τι είδους ξενοδοχείο να είναι αυτό με εκκλησία και με 2 εφημερίους;

Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάπου στην Πυλαία βρίσκεται και η Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης. Για να μπούμε στην επίσημη ιστοσελίδα της: Κι αυτή βρίσκεται στην "Νικολάου Πλαστήρα 65"!
Δείτε: 
 Ξενοδοχείο, με ναό, και με Εκκλησιαστική Ακαδημία!


Με μία ακόμη αναζήτηση διαπιστώνουμε ότι στο ίδιο συγκρότημα, βρίσκεται και το ΚΕΚ της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης!


Ας επισκεφθούμε τώρα την ιστοσελίδα 902.gr για να διαβάσουμε την ερώτηση που υπέβαλαν 2 βουλευτές του ΚΚΕ και αφορά το ξενοδοχείο "ΔΙΑΚΟΝΙΑ": 

"Η Ερώτησή μας μετά τις νέες εξελίξεις είναι η παρακάτω: Τρομοκρατία και απειλές δέχονται από την εργοδοσία οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου "Διακονία", ιδιοκτησίας της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, " 

Ας δούμε και το πανό: 
 Στο πανό γράφει: "Απαιτούμε τα δεδουλευμένα από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης"!

Ώστε αυτό το ξενοδοχείο, αυτό το "στολίδι για την πόλη μας" όπως το αποκαλούν οι Ροταριανοί, ανήκει στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης!!!

Ας δούμε την είδηση και σε ειδησιογραφική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης: "Διαμαρτυρία έξω από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για απολύσεις στο ξενοδοχείο "Διακονία""
  "Διαμαρτυρία έξω από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για απολύσεις στο ξενοδοχείο "Διακονία"

Να λοιπόν που ανήκει το ξενοδοχείο "ΔΙΑΚΟΝΙΑ", Νικολάου Πλαστήρα 65, Πυλαία Θεσσαλονίκης, στο οποίο έκαναν την εκδήλωσή τους οι Ροταριανοί! 


(ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: επειδή δεν θέλουμε να βάζουμε σε κόπο τους "Παρ' Αρείω Πάγω" δικηγόρους του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, να μας στέλνουν και εμάς email σε μορφή εξώδικου και να μας απειλούν με "τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα" εντός 48 ωρών, όπως έκαναν πρόσφατα σε 2 ορθόδοξα ιστολόγια (δείτε εδώ), διευκρινίζουμε ότι το ξενοδοχείο ΔΙΑΚΟΝΙΑ ανήκει σε ίδρυμα της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης)

Και αφού οριστικοποιήσαμε για το που ανήκει το ξενοδοχείο, ας εστιάσουμε και στην ίδια την πρόσκληση των Ροταριανών (και των Ροταράκτ, των Ναϊτών Ιπποτών, των Σοροπτιμιστών κλπ)
"Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα ευλογήσει ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κος Άνθιμος και θα παραδοθούν σε διάφορα ιδρύματα της πόλης μας (ΦΑΡΟΣ του πατρός Αθηναγόρα, Σύλλογος Πολυτέκνων κ.α.), (...).
Πρέπει να επισημάνουμε ότι η Μητέρα Εκκλησία ανοίγει για πολλοστή φορά την αγκαλιά της σε όλους και όλες μας, (...)"

Αναγγέλλουν ότι θα παραστεί και θα ευλογήσει ο μητροπολίτης Άνθιμος ! 
Και επισημαίνουν ότι "η μητέρα εκκλησία" (;) "ανοίγει για πολλοστή φορά την αγκαλιά της σε όλους και όλες μας"!

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιές ήταν ΟΛΕΣ οι άλλες φορές που "η μητέρα εκκλησία" "άνοιξε την αγκαλιά της" στους Ροταριανούς.
Γνωρίζουμε όμως ότι στις 13/2/2012, οι Ροταριανοί ευχαριστούσαν τον πατήρ Γεώργιο Θεοδωρή, -ιερέα της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης- που παραβρέθηκε στην εκδήλωσή τους, ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.Άνθιμου. (δείτε εδώ).

Θα αναρωτιέστε και ποιος είναι αυτός ο "π.Αθηναγόρας" και ποιος ο "Φάρος" που αναφέρουν οι Ροταριανοί.
Πρόκειται για ίδρυμα της Μητρόπολης Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως (νομού Θεσσαλονίκης).
Βλέπετε προσβάσεις οι Ροταριανοί;

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα του "Φάρου": 


Δείτε και τον ιερέα (αρχιμανδρίτης, αν κρίνουμε από την αλλαγή του ονόματός του), με τζόκεϊ καπέλο και με γαλάζιο ράσο : 
 ο π.Αθηναγόρας Λουκατάρης, υπεύθυνος του Φάρου του Κόσμου, η φωτογραφία από το δημόσιο προφίλ τους στο facebook, εδώ


Ας δούμε και μερικές ακόμη φωτογραφίες του π.Αθηναγόρα: 
 Και αυτή η φωτογραφία, με το ωραίο τζόκεϊ, από το δημόσιο προφίλ στο facebook, εδώ

 Και πάλι με το γαλάζιο του ράσο, η φωτογραφία από εδώ


και η έκπληξη! εδώ με καφέ ράσο! Η φωτογραφία από εδώ

και με ωραίο καπέλο! Τζέντλεμαν! Πως να μην το τιμούν μετά οι Ροταριανοί, η φωτογραφία από εδώ


επί τέλους, μια φωτογραφία του π.Αθηναγόρα με μαύρο ράσο! Δεν κάναμε φωτομοντάζ, η φωτογραφία από εδώ
Μήπως στα χνάρια του συνονόματου του, Οικουμενιστή Πατριάρχη Αθηναγόρα ; 
Δείτε τι έστελνε στους Ροταριανούς : 

από το ροταριανό περιοδικό "Rotary Ελλάδος" (αρ. 4-5, Ιαν.-Ιουλ. 1951). Τις 2 φωτοτυπίες είδαμε εδώ

Επιστρέφοντας στο κυρίως θέμα μας, ας δούμε πως πρόβαλαν την εκδήλωση τους οι Ροταριανοί μετά την πραγματοποίησή της (επίσημη σελίδα τους στο facebook):

"Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προσευχή από τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη και Διευθυντή του Κέντρου, π. Αλέξανδρο, ακολούθησε(...)
Ο π. Αλέξανδρος παρουσίασε με σύντομη ομιλία του το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά έγινε η παραλαβή του ρουχισμού,των παπουτσιών, των παιχνιδιών και ειδών οικιακού εξοπλισμού,"

Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης λοιπόν τίμησε δεόντως με την παρουσία της την εκδήλωση των Ροταριανών και παρέλαβε τον ρουχισμό, τα παπούτσια, τα παιχνίδια κλπ.


Και για να μην έχετε ΚΑΜΙΑ αμφιβολία, δείτε και τις φωτογραφίες (και πάλι από το facebook των Ροταριανών): 
Προσέξτε το σήμα των Ρόταρυ, στο κέντρο (χαμηλά)


ο π.Αλέξανδρος, μιλάει για το έργο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση των Ρόταρυ

Ας δούμε και ποιός είναι ο π.Αλέξανδρος. 
Διαβάζουμε : 

"Ο Αλέξανδρος Σαλμάς ... "(Αλέξανδρος σκέτο, ούτε πάτερ Αλέξανδρος ούτε τίποτε, βρε παράξενες συνήθειες αυτοί οι αρχιμανδρίτες..)
"Σήμερα, διατελεί, Γενικός Διευθυντής του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Ιδρύματος “ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ” της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, Διευθυντής του ξενοδοχείου “ΔΙΑΚΟΝΙΑ” και Διευθυντής Έκδοσης του επίσημου περιοδικού οργάνου της Ιερά Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης “ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ”."


Και όπως βλέπετε στην φωτογραφία, η ίδια διεύθυνση, Ν.Πλαστήρα 65, συσχετισμένη με ένα ακόμη ίδρυμα της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης (Εκπαιδευτικό και Πολιτιστικό Ίδρυμα Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς").
Και επειδή όπως είπαμε δεν θέλουμε να έχετε ΚΑΜΙΑ αμφιβολία, δείτε την ανακοίνωση των Ρόταρυ και στην επίσημη ιστοσελίδα τους, εδώ


Μετά από όλα αυτά, καταλαβαίνετε με ποιους έρχονται αντιμέτωποι όσοι ευλαβείς ιερείς τολμούν να μιλήσουν για τον Οικουμενισμό. 

Αληθινή Λερναία Ύδρα..

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 5/12/2015 09:37:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Εκδήλωση των Ρόταρυ στο ξενοδοχείο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, με την ευλογία του μητροπολίτη Άνθιμου; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες