ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Εμπορικός Σύλλογος Τήνου: " Φ.Π.Α. . . . sos."

Oι μειωμένοι κατά 30% συντελεστές ΦΠΑ εφαρμόζονται υπό ορισμένες προϋποθέσεις σε νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, σύμφωνα με οδηγία που δόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση από το 1992. Η οδηγία αυτή εξακολουθεί να ισχύει.

 Όλες αυτές οι φήμες (που ευχόμαστε να μην επαληθευτούν) κατάργησης του μειωμένου Φ.Π.Α. έχουν προκαλέσει πλείστες αντιδράσεις σε όλες τις νησιωτικές περιοχές που ισχύει το μέτρο.
Η δυνατότητα αυτή δόθηκε στη χώρα μας προκειμένου να ...
αντιμετωπισθούν ορισμένες αντικειμενικές δυσχέρειες στην άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων, όπως π.χ. το αυξημένο κόστος μεταφοράς αγαθών, στα νησιά του Αιγαίου πλην της Κρήτης (Νομοί Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και τα νησιά του Αιγαίου Θάσος, Σαμοθράκη, Βόρειες Σποράδες και Σκύρο), με επίπτωση στην τελική τιμή των αγαθών και υπηρεσιών, συνεπώς και στο κόστος διαβίωσης στις περιοχές αυτές.

Να υπενθυμίσουμε σε όλους αυτούς που μας κυβερνούν και ορίζουν τις τύχες μας είτε λέγεται Ελληνική Κυβέρνηση είτε λέγεται Δ.Ν.Τ. είτε λέγεται Τρόικα είτε λέγονται ''φίλοι εταίροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης'' ή όπως αλλιώς και προγραμματίζουν την κατάργηση του μειωμένου Φ.Π.Α. στις περιοχές μας, ότι όλοι οι λόγοι για τους οποίους δόθηκε το προνομιακό μειωμένο Φ.Π.Α. στις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας συνεχίζουν να υφίστανται μέχρι και σήμερα και όσο περνά ο καιρός οι συνθήκες άσκησης οποιασδήποτε εμπορικής δραστηριότητας σε αυτές τις περιοχές γίνονται όλο και πιο δύσκολες και χωρίς την καταστρατήγηση των όποιων δικαιωμάτων των φορολογουμένων, πόσο μάλλον καταργώντας και το προνομιακό Φ.Π.Α.

Για το λόγο αυτό ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου σας ενημερώνουμε ότι θα ενωθούμε με το Δήμο Τήνου ώστε να κινηθούμε όλοι μαζί, φορείς, επαγγελματίες και κάτοικοι του νησιού μας, εναντίον αυτής της απόφασης, που θα καταστρέψει κυριολεκτικά τις ζωές μας.

Όλοι μαζί πρέπει να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι θα μας βρουν αντίθετους και οι αντιδράσεις θα είναι το λιγότερο δυναμικές για τη διατήρηση του εθνικού αυτού προνομίου. Οι κ. κ. βουλευτές του νομού μας είναι ανεπιθύμητοι στα νησιά μας σε περίπτωση που συναινέσουν με την ψήφο τους στην κατάργηση του μειωμένου Φ.Π.Α. (δεν νομίζουμε να υπάρχει κάποιος από εμάς που να έχει πλέον αντίρρηση ή αμφιβολία επ’ αυτού).

Ζητάμε από την Ελληνική Κυβέρνηση και από όλα τα κόμματα να ακούσουν τις ανάγκες χιλιάδων οικογενειών για επιβίωση και μία ζωή με αξιοπρέπεια.

Για το Δ.Σ. Του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

 Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Τσιμέκης 

Η Γενική Γραμματέας
 Λουκία Κολλάρου
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 5/28/2015 10:58:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Εμπορικός Σύλλογος Τήνου: " Φ.Π.Α. . . . sos.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες