ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Ευρώ και ξερό ψωμί…

Τα μάθατε τα νέα αδέρφια;
Ωρίμασε ο χρόνος, δούλεψαν άριστα τα παπαγαλάκια, απέδωσαν άριστα οι εκβιασμοί και όλα πλέον είναι έτοιμα…
Δεν καταστρεφόμαστε!
Δεν φεύγουμε από το Ευρώ!
Σωθήκαμε…!

Θα είμαστε στο ευρώ, αλλά ευρώ δεν θα...
έχουμε…
Θα μας τα κρατάνε πριν τα πιάσουμε στα χέρια μας, επειδή εμείς χρωστάμε…
Πόσα και σε ποιους δεν έχει σημασία.
Το σημαντικό είναι ότι χρωστάμε!

Ευρώ θα υπάρχουν, φυσικά.
Μην πανικοβαλλόμαστε κιόλας.
Ευρώ θα έχουν εκείνοι που μπορούν να τα διαχειρίζονται..
Θα έχουν οι πολιτικοί..
Θα έχουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες…
Οι εργολάβοι…
Οι καναλάρχες…
Οι μεγαλο-δημοσιογράφοι…
Και οι… υπάλληλοι της Βουλής…

Εμείς ευρώ θα ακούμε κι ευρώ δεν θα βλέπουμε…
Αφού αποφασίσαμε ότι όλοι οι άλλοι ξέρουν καλύτερα από εμάς, και φροντίζουν τους εαυτούς τους αντί για εμάς… το ευρώ θα είναι λέξη, θα χρησιμοποιείται και θα… εξανεμίζεται...

Και μην γίνεστε κακόψυχοι…!
Στην Ευρώπη θα είμαστε…
Ευρωπέους θα μας λένε…
Πωλητικούς θα έχουμε…
Δημοσιολάγνους θα έχουμε…
Και θα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με την ελπίδα ότι ίσως, εάν είναι τυχερά, αν ξεπουλήσουμε και το πατρικό μας, τότε ίσως… να μπορέσουν να δούνε ευρώ στη ζωή τους πριν να πεθάνουν…

Άντε τυχεροί είμαστε που αποφάσισαν να μην μας πτωχεύσουν…
Ευρώ και ξερό ψωμί… μόνο... μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...
Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά…
Και αν δεν μείνει πατρίδα, μην σας νοιάζει... 
Θα είμαστε στο ευρώ!
Άντε, κι έτσι όπως πάει το πράγμα, ίσως θα πρέπει να σας πω... "καρντασίν τσογλάν τσίου-τσίου"...


Ας μιλήσουμε επιτέλους.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 5/21/2015 09:17:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ευρώ και ξερό ψωμί…"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες