ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Κάνε την οργή σου γνώση και δύναμη για να τους τσακίσεις.

Γράφει ο Κωνσταντίνος.
Άρχισε και κλείνει ο χρόνος. Οι εκβιαστές και βιαστές της ζωής σου, νιώθουν πανίσχυροι απέναντί σου.
Σε βρίζουν, σε προσβάλουν, σε μειώνουν σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο. Νιώθουν πως η δική σου σιωπή είναι η δικιά τους δύναμη, μα σφάλλουν…

Ετούτες τις ημέρες που ανθίζει η γη, ετούτοι μαζί με τα ...
χάρτινα ανθρωπάκια τους σε απειλούν πως αν δεν δεχτείς να σε κάνουνε δούλο τους, τότε θα σε εξαφανίσουν από προσώπου γης…
Σε βάζουνε μπροστά στα μάτια σου το δίλημμα να επιζήσεις ή να πεθάνεις.
 Και για να σε σκύψουν σε χτυπούν ξανά και ξανά…
Και κάθε τους χτύπημα αποκαλύπτει περισσότερο το ποιοί πραγματικά είναι…

Κι επειδή οι σκέψεις σήμερα είναι το ίδιο άσχημες με εκείνες του χθες, όλοι μας θα πρέπει να ετοιμαστούμε να αγωνιστούμε.

Για να δώσουμε τον αγώνα υπάρχουν δύο τρόποι.
Είτε να μείνουμε σκυμμένοι και να αντέξουμε τα σκληρά τους χτυπήματα αναγκάζοντάς τους να προδοθούν στα μάτια όλου του κόσμου, είτε να σηκωθούμε όρθιοι και να παλέψουμε περήφανα για την λευτεριά μας. 

Την λευτεριά που δίνεται σε όλους, μα τελικά μόνο όσοι είναι άξιοι δεν την χάνουν… 
Όποιον τρόπο και να διαλέξουμε, όμως, θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.
Και όσοι μένουν δυνατοί να σκύβουν και να σηκώνουν εκείνους που θα λυγίσουν…

Δείτε πως έχει το πράμα…
Στην αρχή σε αγνοούν.
Στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν.
Μετά σε πολεμούν.
Στο τέλος νικάς.

Ελάχιστη πολιτική παιδεία να είχατε εσείς οι «ταγοί», θα ξέρατε ότι ο Γκάντι από την ημέρα που είπε αυτή τη φράση δεν έχει διαψευστεί ποτέ.
Κι όσο ηλίθιοι, δειλοί και πουλημένοι και αν είστε, ξέρετε ότι ήδη είμαστε στο "μετά σε πολεμούν".
Το τι θα συμβεί μετά από αυτό, είναι γνωστό σε όλους…

Να παλεύεις το αδύνατο αδερφέ μου.
Κι όσο εσύ το παλεύεις, τόσο και θα επιβεβαιώνεται ο νομοτελειακός κανόνας που σε θέλει να στέφεσαι νικητής. Και το γνωρίζουν τα μίσθαρνα ανθρωπάκια που τώρα στριφογυρίζουν στις ακριβοθώρητες καρέκλες τους. 
Γνωρίζουν πως από τη στιγμή που αποφάσισαν να σου κηρύξουν τον πόλεμο, έχουν χάσει.
Γιατί αλλιώς δεν γίνεται και το ξέρουν πρώτα οι ίδιοι...
Το ξέρουν πως είναι λίγοι.
Το ξέρουν πως το μόνο μεγάλο που έχουνε είναι το έλλειμμά τους σε ήθος...
Κι αν οι μικρές νίκες τους γίνονται σημαίες από τα καλοπληρωμένα δουλικά τους, εσύ να ξέρεις πως μόνο μικρές νίκες θα έχουν, μαζί με μεγάλο τον τρόμο που τους γιομίζει η περπατησιά σου.

Μην θωρείς το βουνό και σκιάζεσαι πως δεν θα το ανέβεις.
Δικό σου το βουνό, δικός σου και ο χρόνος για να αγναντέψεις από την κορυφή του.
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τρίζουν τα δόντια τους, να ξέρεις πως το κάνουν από τον τρόμο τους μήπως τους πλησιάσεις και από την γνώση τους πως θα έρθει η στιγμή να τους τσακίσεις.
Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε περισσότερο, από το να προκαλέσουν την βίαιη αποκαθήλωσή τους, που θα επιφέρει το δικό σου αποφασιστικό περήφανο περπάτημα, που θα επιβάλει η δική σου έντιμη ματιά.

Διαβουλεύονται συνεχώς οι «ιπτάμενοι» επί των κοθόρνων τους, τρεμάμενοι ανέντιμοι πολιτευτάδες, απάτριδες πολιτικοί νάνοι και μεσίτες μιάς πατρίδας που ποτέ δεν αγάπησαν.
Μέσα σε κλειστά δωμάτια βρίσκονται και σχεδιάζουν το πώς θα σε εξαπατήσουν, θα σε λυγίσουν, και πως τελικά θα σε ατιμάσουν, ξεχνώντας οι ίδιοι την κατάντια της ίδιας τους της ψυχής που την αποτίμησαν με αργύρια…
Και τρέμουν τώρα την λεβεντιά που σε εσένα περισσεύει.

Σε ετούτο τον αγώνα που έρχεται, σε ετούτο τον αγώνα που θα δώσουμε όλοι, ένα είναι το σίγουρο: η δική μας νίκη.
Ας ετοιμαστούμε λοιπόν…
Κλείνει ο κύκλος και όλα είναι έτοιμα…

Εσένα αδερφέ σε τρέμει και σε τιμά ως κι ο θάνατος, ενώ τους άμαθους στον αγώνα τους περιμένει για να τους τσουβαλιάσει στα έγκατα και στα σκοτάδια της ατιμίας που οι ίδιοι έκαναν σκοπό και τρόπο της κενής ζωής τους.

Εσύ αδερφέ στο πλευρό σου έχεις τους προγόνους, τους αγίους και τον Θεό σου. 
Και σ' αυτή την μάχη υπέρ της τιμής σου, υπέρ των δικαίων σου, υπέρ της πίστης σου, δεν γίνεται να χάσεις.
 Θα στεφθείς νικητής απέναντι στους δαίμονες που σήμερα σε κατατρέχουν και που σου έχουνε σφίξει μία θηλιά στο λαιμό και απειλούν να σε κομματιάσουν και να τραφούν από την σάρκα σου...

Εμπρός λοιπόν αδερφέ και να θυμάσαι…
H δική σου η ράτσα φτιάχτηκε για να πολεμάει με το αδύνατο και να το νικά.
Η δική σου η ράτσα είναι ο τρόμος όλων εκείνων που επιβουλεύονται την ελευθερία, την δημοκρατία και τις πανανθρώπινες αξίες.
Εσένα έφερε η ιστορία και πάλι στο κρίσιμο σταυροδρόμι, για να αντιπαλέψεις με τα θηρία που έχουν γυάλινα πόδια.
Εσένα έφερε και πάλι η ιστορία εμπρός της για να την δοξάσεις και να δοξαστείς…
Έφτασε η ώρα να κάνεις την οργή σου δύναμη για να τους τσακίσεις...

Κωνσταντίνος
Ας μιλήσουμε επιτέλους.

Σημείωση: Μέρος του κειμένου πρωτοδημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου του 2012. Από τότε, τίποτε δεν άλλαξε προς το καλύτερο. Και τίποτε δεν θα αλλάξει, αν εμείς δεν αποφασίσουμε να πάρουμε την ζωή μας στα δικά μας χέρια…


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 5/06/2015 11:51:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Κάνε την οργή σου γνώση και δύναμη για να τους τσακίσεις."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες