ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Ν. Μιχαλολιάκος: "Βαθύ μίσος κατά Χρυσής Αυγής."

Γιατί φοβούνται την αποκάλυψη των σκανδάλων. 
Την Παρασκευή 14 Μαΐου 2015 συνεχίστηκε σε αίθουσα των δικαστηρίων των φυλακών Κορυδαλλού η δίκη μας, η οποία και διεκόπη μετά τα γνωστά θλιβερά γεγονότα, τα οποία είναι προφανές ότι αποτελούσαν μία στημένη προβοκάτσια και για τα οποία γεγονότα προέβην σε σχετική δήλωση στον ιστότοπο crashonline και η οποία είχε ως εξής:

«Αυτά που συνέβησαν είναι απαράδεκτα. Ζούμε την κατάλυση του...
κράτους δικαίου. Έχουν γίνει επιθέσεις σε τέσσερα γραφεία συνηγόρων μας και αυτό που συνέβη σήμερα στον αυστηρά φυλασσόμενο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού αποδεικνύει ότι υπάρχει συνενοχή σκοτεινών μηχανισμών του παρακράτους, οι οποίοι επέτρεψαν το γεγονός αυτό. Σκοπός τους είναι να μην πραγματοποιηθεί μια δίκαιη δίκη, αλλά μια δίκη εντυπώσεων υπό το κράτος τρομοκρατίας. Δεν θέλουν να αποδείξουμε την αθωότητα μας, η οποία είναι δεδομένη».

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Την δήλωσή μου αυτή δημοσίευσε η ιστοσελίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ απεστάλη και δημοσιεύθηκε και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Απεστάλη επίσης και σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς από τους οποίους κανένας δεν την μετέδωσε.

Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία στην οποία ζούμε. Να κάνει μία δήλωση ο επικεφαλής του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας και κατά παράβαση του νόμου αυτή να θάβεται επιμελώς. Είναι φανερό ότι δεν θέλουν να ακουστεί η αλήθεια. Δεν τους φτάνει το γεγονός ότι με τα ψέματά τους και με μία ολόκληρη πολιτική σκευωρία, την οποίαν στήριξαν οι “νταβατζήδες” της προπαγάνδας, με έκλεισαν στην φυλακή για 18 ολόκληρους μήνες και τώρα με τρόπο παράνομο με κρατούν φυλακισμένο στην κατοικία μου, δεν τους φτάνουν όλα αυτά θέλουν και την ολοκληρωτική φίμωσή μου, την ολοκληρωτική φίμωση ενός ολόκληρου πολιτικού Κινήματος, την φίμωση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων πολιτικών αναμετρήσεων.

Παρούσα στη δίκη και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, η οποία προέβη και πάλι σε υβριστικές δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, η Λιανά Κανέλλη η οποία είχε δηλώσει δημόσια από τηλεοράσεως ότι “από το Πέραμα ως το Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει”.
 Λίγες ημέρες μετά έγινε η δολοφονία των δύο αγωνιστών της Χρυσής Αυγής και όμως δεν βρέθηκε ούτε μία εφημερίδα, ούτε ένας τηλεοπτικός σταθμός και προπαντός ούτε ένας Εισαγγελέας να της ζητήσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις της αυτές.

Απόλυτο το μίσος κατά της Χρυσής Αυγής, μίσος ενός ολόκληρου καθεστώτος, μίσος όλων των παρατάξεων, όλων των ΜΜΕ, μίσος που εκφράζεται και κατά την διάρκεια των εργασιών της Βουλής. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος σε βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ήταν παρόντες σε εκδήλωση στο Μαρούσι, χρησιμοποίησε την λέξη “φιντάνια του μνημόνιου” και για τον λόγο αυτό το προεδρείο τον ανεκάλεσε στην τάξη.

Απαγορευμένη λοιπόν για λόγους “ευπρεπείας” η λέξη φιντάνια, αλλά με πάσα άνεση ο καθένας μέσα στη Βουλή μας αποκαλεί “εγκληματίες”, “δολοφόνους” και χρησιμοποιεί κάθε είδους ύβρι χωρίς το προεδρείο να συγκινείται, χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψη του ότι είμαστε αντιπρόσωποι του Έθνους εκλεγμένοι με την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Φαίνεται πως γι’ αυτούς υπάρχουν καλοί και κακοί ψήφοι…
Και η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μία… κακή ψήφος και γι’ αυτό επιτρέπουν όλες αυτές τις ασχήμιες. Ασχήμιες για τις οποίες αντιδράσαμε και αντιδρούμε και καταθέσαμε και έγγραφη διαμαρτυρία στο προεδρείο της Βουλής χωρίς να λάβουμε απάντηση και χωρίς να ληφθεί κανένα μέτρο.

ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Έχουν λόγους σοβαρούς να είναι όλοι εναντίον μας και πολύ εύστοχα χρησιμοποιήσαμε και χρησιμοποιούμε και εμείς το σύνθημα “εναντίον όλων”. Ποιοι είναι οι λόγοι αυτοί; Ότι είναι όλοι τους βουτηγμένοι μέσα στο βούρκο της διαφθοράς 40 ολόκληρων ετών της μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας, η οποία οδήγησε την χώρα μας κατ’ αρχάς στην ηθική, την κοινωνική και πολιτική παρακμή και τέλος στην χρεωκοπία.
Για του λόγου το αληθές σε δημόσια ομιλία του προ ημερών ο Υπουργός Εσωτερικών της κυβερνήσεως Νικόλαος Βούτσης στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ δήλωσε:
 ”Κλείνει ο κύκλος ενός ιδιότυπου διακομματικού πελατειακού συστήματος που υπήρξε ακόμα και μέσα στην κρίση και που όλοι το γνωρίζουν. Σε αυτόν τον κύκλο, αυτά τα χρόνια, όχι τα παλιά και κακά που φτάσανε τη χώρα στην κρίση, υπήρξαν προνομιακές σχέσεις και επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις και το γνωρίζετε πολύ καλά. Υπήρξαν εντάξεις και απεντάξεις έργων στα προγράμματα και το γνωρίζετε πολύ καλά…. Προειδοποίησα στη Βουλή πριν από 3 μέρες για όσους άκουσαν τις ομιλίες μας - ο κ. Πρόεδρος κράτησε μόνο το περί της περιορισμένης ευθύνης, όχι για τα πρόσωπα σας, για πολιτικές που ασκούνται -. Σε αυτές τις ομιλίες όμως ήμουνα παρά πολύ σαφής και προειδοποίησα: Δεν θα κερδίσει κανείς, αν βγουν αυτοί οι φάκελοι στη δημοσιότητα. ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να τρίβει τα χέρια της που ξεκινά η δίκη της. Και ΔΕΝ θα το κάνουμε”!

Ξεκάθαρα τα λόγια του και δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι εάν βγουν τα σκάνδαλα που χρεοκόπησαν οικονομικά την χώρα και σάπισαν ηθικά το Έθνος δεν θα κερδίσει κανένας παρά μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

 Ναι μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη αμέτοχη μέσα στους ψευτοεπαναστάτες μιας δήθεν αριστεράς και τους νεοφιλελεύθερους υπηρέτες του καπιταλισμού, η μόνη αμέτοχη στα σκάνδαλα, στην διαφθορά, στην διαπλοκή, στο βρώμικο πολιτικό παιχνίδι. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο μας φυλάκισαν, για τον οποίο με κρατούν φυλακισμένο στην κατοικία μου, γιατί φοβούνται την Αλήθεια, φοβούνται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την μοναδική πολιτική δύναμη της χώρας, η οποία μπορεί να δώσει τέλος σε ένα σάπιο κατεστημένο και η οποία πολιτική δύναμη είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και δεν εξαρτάται από κανέναν από τους “νταβατζήδες” αυτής της χώρας.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Ψηλά τις Σημαίες!
Είμαστε το πολιτικό Κίνημα του αγωνιζόμενου Έθνους, είμαστε αυτή η ίδια η φυλετική ψυχή των Ελλήνων. Μη λυγίσετε στην ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία.
Μέσα από τα δεσμά μας, εμείς οι διωκόμενοι Χρυσαυγίτες σας καλούμε να συνεχίσετε με όλη την δύναμη της Πίστης σας τον αγώνα τον ΚΑΛΟ για μια Ελλάδα χωρίς διεφθαρμένους και προδότες, για την Ελλάδα των ονείρων μας ενάντια στο ψευτορωμαίικο της ξενοκρατίας και της υποταγής.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενος


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 5/27/2015 09:07:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ν. Μιχαλολιάκος: "Βαθύ μίσος κατά Χρυσής Αυγής.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες