ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ν. Νικολόπουλος: " Ούτε ένα ευρώ δεν έχει φτάσει στους πλημμυροπαθείς των Αγράφων ."

Επιστολή προς τα αρμόδια υπουργεία έστειλε η Κίνηση Πολιτών Αγράφων, που αφορά στην απαράδεκτη κατάσταση της μη αποζημίωσης, μέχρι σήμερα, κανενός από τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Αγράφων, καθώς και σχετικά με τις καθυστερήσεις, όσον αφορά στην αποκατάσταση των Υποδομών που υπέστησαν ζημιές.

Στην επιστολή αυτή, μάλιστα, αναφέρεται, πως ο δήμος Αγράφων που βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά και...
η ΠΕ Ευρυτανίας, με τα πενιχρά κονδύλια που διαθέτουν, έχουν διαθέσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για μισθώσεις μηχανημάτων, τα οποία διατέθηκαν για να ανοιχτούν τα βασικά οδικά δίκτυα.
Επίσης, αναφέρεται, πως η Ευρυτανία και δη τα Άγραφα, αποτελούν μια περιοχή με μεγάλα ελλείμματα σε υποδομές, οπότε, πρέπει να είναι άμεση και πλήρης η αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν.

Επειδή έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες, από τις πλημμύρες που έπληξαν το δήμο Αγράφων, με τις ζημιές σε επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο, σε κατοικίες, σε επιχειρήσεις, σε κτήματα, στα δίκτυα ύδρευσης-άρδευσης-αποχέτευσης, καθώς και σε βασικές υποδομές του Δήμου, να κοστολογούνται με αρκετά εκατομμύρια.
Επειδή, μέχρι και αυτή την στιγμή, δεν έχει φτάσει ούτε ένα ευρώ, τόσο στους πλημμυροπαθείς, όσο και στον ίδιο τον δήμο, ενώ δεν έχει λάβει χώρα ακόμα επίσημη καταγραφή των ζημιών, πλην αυτής του δήμου Αγράφων, σύμφωνα με την οποία, εκτιμάται, ότι το σχετικό κόστος αποκατάστασης ανέρχεται στα 43 εκ. ευρώ.
Επειδή υπάρχουν ακόμα οικισμοί, όπου δεν έχει αποκατασταθεί η οδική πρόσβαση.

Ερωτάσθε:
1. Θα υπάρξει μέριμνα να πραγματοποιηθεί άμεσα ενδελεχής έλεγχος και συνάμα, καταγραφή των ζημιών σε υποδομές, οικίες και επιχειρήσεις στην ως άνω περιοχή;
2. Θα προβλεφθεί σχετικό κονδύλι αποζημιώσεων για τη χρηματική ενίσχυση των πληγέντων στην ως άνω περιοχή;
3. Θα υπάρξει αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ των καταστροφών σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο στην ως άνω περιοχή;
4. Τι μέτρα θα λάβετε, ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η οδική πρόσβαση στους ως άνω αποκλεισμένους οικισμούς;

Ο αναφέρων βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «ΑΝ.ΕΛ.»
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Θέμα: «Ούτε ένα ευρώ δεν έχει φτάσει στους πλημμυροπαθείς των Αγράφων με άμεση την ανάγκη αποκατάστασης των εκεί κατεστραμμένων υποδομών»


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 5/27/2015 11:15:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ν. Νικολόπουλος: " Ούτε ένα ευρώ δεν έχει φτάσει στους πλημμυροπαθείς των Αγράφων .""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες