ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Ο διάβολος που φοράει Burberry . Όχι… Prada

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα.
Με απόθεμα καλής διάθεσης απέναντι στη «νεαρή» κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και με πραγματική υπομονή, προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν.

Ότι δηλαδή, την ώρα που έσπασαν όλους τους κουμπαράδες με τα διαθέσιμα των ασφαλιστικών ταμείων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των λοιπών φορέων της Γενικής Κυβέρνησης που...
είχε αφήσει η κυβέρνηση Σαμαρά, που υπόσχονται στους εταίρους στο εξωτερικό τη λήψη μέτρων όχι 6,1 δισ. ευρώ που περιελάμβανε το «e-mail Βαρουφάκη» της 30 Μαρτίου 2015, αλλά 14,2 δισ. ευρώ που «πρόσφεραν» στην Φρανκφούρτη στον κ. Ντράγκι, οι κ.κ. Δραγασάκης και Τσακαλώτος, που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαιώνει, στις εαρινές προβλέψεις της, ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έβαλε όπισθεν και οδηγεί τη χώρα ξανά στην ύφεση και τα ελλείμματα, η κυβέρνηση ΔΕΝ «Διαρρηγνύει τα ιμάτιά της» ότι δεν πρόκειται να εφαρμόσει το «e-mail Χαρδούβελη»!

Κι ότι – όπως ισχυρίζονται …διάφοροι- η κυβέρνηση ΔΕΝ θα λάβει 14 φορές περισσότερα μέτρα, ύψους 14 δισ. ευρώ περίπου από τα μέτρα των 980 εκατ. ευρώ του «e-mail Χαρδούβελη» το οποίο ΔΕΝ θα εφαρμόσει.

Δεν γνωρίζω τον κύριο Χαρδούβελη, δεν ήμουν …αποδέκτης – βέβαια- του περίφημου email και ομολογώ ότι δεν μου άρεσε να τόσο το περιεχόμενό του , κυρίως σε σημεία που αφορούσαν – στο πλαίσιο των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων - « μέτρα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, περιορισμού των παράνομα καταβαλλόμενων συντάξεων και οικογενειακών επιδομάτων, καθώς και τακτοποίησης των οικιστικών αυθαιρεσιών, προς όφελος των εσόδων του Κράτους, των ασφαλιστικών ταμείων και του Πράσινου Ταμείου αντίστοιχα».
 Και δεν μου «πήγαιναν» όλα αυτά γιατί μου έμοιαζαν ένα απλό «ευχολόγιο» , απ΄ αυτά που επί χρόνια ακούγαμε σε προεκλογικά προγράμματα και σε προγραμματικές δηλώσεις.


Μαθαίνω όμως τώρα ότι από τις 24 κατηγορίες μεταρρυθμίσεων με μετρήσιμο δημοσιονομικό αποτέλεσμα που περιλαμβάνει το «e-mail Βαρουφάκη» - το δεύτερο, στις αρχές Απριλίου, των 26 σελίδων- , οι 14 περιλαμβάνονταν και στο «e-mail-Χαρδούβελη»!

Δεν έχω τι να πω.
Είμαι κι εγώ ένα απλός πολίτης.
Κι έρχονται τώρα τόσοι πολλοί «κακοί άνθρωποι» και μου λένε όλα αυτά τα «κακά πράγματα» για την κυβέρνησή μας που όσο κι αν δεν θέλω να τους πιστέψω…. αντιλαμβάνομαι ότι ο διάβολος που έχει μπει μέσα μας , δεν φοράει Prada. Burberry φοράει.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 5/27/2015 08:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο διάβολος που φοράει Burberry . Όχι… Prada"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες