ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Μαΐου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ο Γέροντας του Έθνους μας …ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Ανασκουμπωθείτε ωρε Έλληνες γιατί η αναστήλωση της Αγιάς  Σοφιάς σε Ορθόδοξο Ναό που πρόκειται να γίνει σύντομα σίγουρα δεν θα έχει την βοήθεια από κανένα κονδύλι τύπου ΕΣΠΑ.
"η καλή μέρα" από το πρωί φαίνεται…

LSE: Οι δανειστές ωθούν σκοπίμως την Ελλάδα στη χρεοκοπία - Παράλογες οι αξιώσεις των εταίρων.
JP Morgan: Αυξημένος ο κίνδυνος του...
Grexit - Στο βασικό σενάριο η επίτευξη συμφωνίας Βροχή οι προειδοποιήσεις από τη Moody's: Υποβάθμισε σε Caa2, από Caa1, την Αθήνα - Αρνητικό outlook
01/05/2015
bankingnews.gr/

Αναρωτιέται το BBC με τα τόσα που γίνονται στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές – θεσμούς : Grexit ή ανάκαμψη;
- Οι εκτιμήσεις αναλυτών για το τι θα επακολουθήσει στην Ελλάδα. 30/04/2015

Εμείς όμως εδώ και πολλά χρόνια έχουμε δικό μας αψευδή αναλυτή που μας προειδοποίησε για το τι θα επακολουθήσει στην Ελλάδα και γύρω από αυτήν.
Και ενώ ο καλοπροαίρετος πιστός Ελληνικός Λαός είδε να επαληθεύονται τα λεγόμενα του Πνευματοκίνητου Οσίου Πατρός Παισίου στις καθημερινές διαδρομές του Έθνους μας… η ανώτερη εκκλησιαστική και πολιτική εξουσία σωπαίνει και μένει αποσβολωμένη προ των εξελίξεων που έχουν προλεχθεί υπό του Αγίου Γέροντος.

Αναφαίρετο δικαίωμα σε κάποιους από αυτούς είναι να αμφισβητούν τις επισημάνσεις του Γέροντα του Έθνους μας πάνω στα Εθνικά Θέματα και να δίνουν προτεραιότητα στις συνομιλίες με τους τοκογλύφους που ¨εγκλημάτησαν ¨ εναντίων της ζωής μας.
Αυτό λοιπόν που θα επακολουθήσει κατά τους όψιμους ξένους αναλυτές θα είναι μια τελική συμφωνία με τους δανειστές μέσα ή έξω από τις κόκκινες γραμμές για να συνεχισθεί η ¨οικονομική κατοχή ¨ της Ελλάδος.
Αυτό φυσικά είναι και το όνειρο τους γιατί οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις τους καλόμαθαν.

Αυτό όμως που θα επακολουθήσει κατά το σύνολο των λεχθέντων από τον Όσιο Παίσιο τον Αγιορείτη για μεν τους τοκογλύφους θα είναι ¨κόλαση ¨ πυρός και για μεν την Ελλάδα που θέλουν να κλέψουν θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Να το πούμε πιο απλά… the game is over.
Σε μικρό χρονικό διάστημα βγήκαν στην επιφάνεια της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης τόσοι βαλλιστικοί στρατηγικοί πύραυλοι με πυρηνική γόμωση που ποτέ δεν ματαέγινε στην στρατιωτική ιστορία.

Και ενώ το πυρηνικό ολοκαύτωμα της αμαρτίας και της διαστροφής στην Ευρώπη είναι προ των πυλών της ανθρώπινης ιστορίας …οι τοκογλύφοι καταγίνονται πώς να αρπάξουν τα πανωτόκια από την Ελλάδα, ουσιαστικά επιθυμούν διακαώς να της αρπάξουν τα πνευματικά πρωτοτόκια που της χαρίζει ο Θησαυρός της Ορθοδοξίας που διαθέτει.

Και ενώ οι Τούρκοι λυσσάξανε από την πρόθεση της Ελλάδος- Κύπρου – Αιγύπτου να οριοθετήσουν την ΑΟΖ τους και να εκμεταλλευθούν τα ενεργειακά πεδία σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο με αποκορύφωμα να μας ονομάζουν ως το ¨τρίγωνο του διαβόλου¨.
Ποιοι ¨οι διάβολοι της ανθρώπινης ιστορίας¨;

Ξαφνικά τα γεγονότα επιταχύνονται ΘΕΙΑ ΝΕΥΣΗ και η Ανατολική Μεσογειακή Λεκάνη γίνεται δημοφιλής προορισμός σε μακρινές ξένες ναυτικές δυνάμεις.
¨ Το Πεκίνο ανακοίνωσε την Πέμπτη, την πρόθεση του Πεκίνου και της Μόσχας, να πραγματοποιήσουν την πρώτη ναυτική στρατιωτική άσκηση τους στη Μεσόγειο Θάλασσα, στα μέσα Μαΐου. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο χώρες θα πραγματοποιήσουν στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή αυτή του κόσμου, σημειώνει το αραβικό δημοσίευμα του Σκάι Νιουζ αλ Αράμπια’.

Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Άμυνας, Γινγκ Λιαν Ξίνγκ, στη μηνιαία συνάντηση με τους δημοσιογράφους, είπε ότι εννέα πλοία από τις δύο χώρες θα συμμετάσχουν στις ασκήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κινεζικών πλοίων που τώρα περιπολούν για την καταπολέμηση της πειρατείας στα ανοικτά των ακτών της Σομαλίας.

Διευκρίνισε ότι «ο στόχος είναι η εμβάθυνση της φιλικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και η πρακτική για την αύξηση της ικανότητας του Πολεμικού Ναυτικού για τις δύο χώρες που αντιμετωπίζουν κοινές απειλές για την ασφάλεια στη θάλασσα.

Ο Γινγκ δεν ανέφερε συγκεκριμένη ημερομηνία για τις ασκήσεις, αλλά διευκρίνισε ότι η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με πραγματικά πυρά.
Απρίλιος 30, 2015.
The Hellenic Information Team
echedoros-a.gr

Απ ότι βλέπουμε ¨γυμνάσια¨ μας κάνουν οι δανειστές μας στις διαπραγματεύσεις.. ¨γυμνάσια¨ μας κάνουν οι τουρκαλάδες επιβεβαιώνοντας τις προθέσεις τους να βεβηλώσουν την Αγία Σοφία με ισλαμικές τελετές.. ¨γυμνάσια¨ θέλουν να κάνουν Ρώσοι και Κινέζοι στην γειτονιά μας..

Αλλά κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Άγιος Θεός ξεκίνησε ήδη μαζί με όλους αυτούς τα δικά του ¨γυμνάσια¨ που είναι και τα πιο δόκιμα. Ποιος μας μίλησε πρώτος για αυτά τα ¨γυμνάσια¨ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ; Μα φυσικά ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης ο Καθοδηγητής και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ του Έθνους μας

¨Σήμερα ὅμως πού ὅλοι γονατίσαμε καί δέν ὑπάρχει ἐλπίς, θά ἐπέμβει ὁ Θεός τῶν Πατέρων μας γιά τά αἵματα τῶν Μαρτύρων μας καί τά λείψανα τῶν Ἁγίων μας. Τό αἷμα τό Ἑλληνικό πού χύθηκε γιά τήν Ὀρθοδοξία, ἐάν ἑνωθεῖ σήμερα θά γίνει πλωτό ποτάμι, νά πνίξει τούς κανίβαλους πού λέγονται «μεγάλοι»….

Οἱ ἐλπίδες μᾶς εἶναι μόνο στόν Θεό. Κι ἐσεῖς νά ζεῖτε χριστιανικά, γιατί σᾶς λέω ὑπεύθυνα - καί θά τό δεῖτε - ὅτι δέν ἔχουμε μέρες. Αὐτό πού ἀνάβει τώρα στά Βαλκάνια( εννοεί τον Πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία) θά συνεχιστεῖ. Αὐτό θά εἶναι ἡ ἀφετηρία μέσω τῆς ὁποίας ὁ Θεός, μέ τό δικό Του τρόπο, θά ἐλευθερώσει τούς χριστιανούς καί θά τούς ὑψώσει πάλι στήν γραμμή τους. Καί θά ἐπανέλθει τό Βυζάντιο. Καί ξέρετε γιατί; Διότι οἱ Εὐρωπαῖοι λαοί θά ξαναενωθοῦν. Ποιός θά τούς καθοδηγεῖ; Δέν κρατάει κανείς. Μόνο ἐμεῖς κρατᾶμε τήν Ὀρθόδοξη πίστη.

Βιβλίο: "Λόγοι χάριτος και Σοφίας" από τόν Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη
. - «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.
Ακολουθεί… .Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…. .Θα βγάλει η (Ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»… σελ. 434

- «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους» σελ. 432

- «Εσύ (είπε σε νεαρό φοιτητή του Πολυτεχνείου Ξάνθης), σαν πολιτικός μηχανικός, θα συμβάλεις στην ανοικοδόμηση της Πόλης, γιατί η Πόλη θα ανοικοδομηθεί από την αρχή» σελ. 435

Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».
 pentapostagma.gr

Τελικά ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ του Έθνους μας ο Όσιος Παίσιος ο Αγιορείτης μας μίλησε και για την ανοικοδόμηση της Πόλης , φυσικά απ ότι φαίνεται δίχως τα Ευρωπαϊκά κονδύλια χρηματοδότησης.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 5/06/2015 09:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Γέροντας του Έθνους μας …ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες